Huawei P30 Pro iegūst TIPA World Award 2019

Huawei jaunākais flagmanis P30 Pro atzīts par vienu no 2019. gada labākajiem produktiem, saņemot prestižo TIPA (Technical Image Press Association) godalgu kā “Labākais foto viedtālrunis”. Jau trešo gadu pēc kārtas Huawei P sērijas tālruņi iegūst šo prestižo titulu, tādējādi apliecinot, ka Huawei ir apņēmības pilni mainīt mobilās fotogrāfijas pasauli, attīstot produktu kvalitāti, veiktspēju un dizainu.

Huawei uzmanība, izstrādājot P sērijas tālruņus, vienmēr ir bijusi pastiprināti pievērsta kvalitatīvu un inovatīvu risinājumu piedāvāšanā tālruņu fotokamerām. Vēlamies pateikties TIPA par P30 Pro flagmaņa atzinīgo novērtējumu. Tālrunis ir aprīkots ar Leica četrkāršo kameru, un ar savām inovācijām tas pārraksta fotogrāfijas vēsturi – kamerai ir revolucionārs RYYB krāsu filtru masīvs un 5-kāršais optiskais palielinājums, kas ievērojami uzlabo fotografēšanas pieredzi. Šādi jauninājumi sniedz patērētājiem lielāku brīvību, iemūžinot savas dzīves aizraujošākos mirkļus,” stāsta Huawei Consumer BG Mobilo ierīču biznesa nodaļas viceprezidents Čandžu Li (Changzhu Li).

Flagmaņa Leica četru kameru sistēma, 40MP Huawei SuperSpectrum sensors, 20MP platleņķa kamera un stabilais SuperZoom objektīvs nodrošina skaidru attēlu un tālummaiņu. Savukārt jaunā Huawei Time of Flight (TOF) kamera uztver dziļuma informāciju, nodrošinot dabisku bokeh efektu. Visām kameras funkcijām strādājot kopā, P30 Pro tālrunis spēj nodrošināt neticami detalizētus, skaistus un dinamiskus attēlus jebkurā apgaismojumā.

P30 Pro viedtālruņa kamerai ir neticama veiktspēja zemā apgaismojumā, kā arī fantastiskas tālummaiņas opcijas. Tālrunis var aptvert neticamus attālumus, pateicoties augstas zšķirtspējas
algoritmam – tas apvieno vairākus RAW attēlus vienā augstas izšķirtspējas attēlā, kas tiek apgriezts, lai iegūtu 50-reizīgu tālummaiņas efektu. Kameras iespējas vājā apgaismojumā ir tikpat iespaidīgas, jo, pateicoties ISO 409.600, tālrunis spēj izgaismot bildes pat pilnīgā tumsā,” stāsta TIPA Ģenerālās asamblejas pārstāvis Tomass Džervens.

Huawei P30 Pro tālrunis ir uzstādījis augstu latiņu un iekļuvis labāko viedtālruņu kameru augšgalā. Nodrošinot vislabāko kameru zema apgaismojuma apstākļos, kāda līdz šim redzēta, kā arī vadošās tālummaiņas iespējas, šis tālrunis ieguvis līdz šim vēsturē augstāko DxOMark novērtējumu – 112 punktus. Tas tikai vēlreiz apliecina Huawei degsmi un centienus radīt nepārspējamu viedtālruņu fotogrāfijas pieredzi.

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt