Huawei bloķējošo ekrānu negaidīti pārvērš reklāmās

Saskaņā ar Huawei lietotājiem Twiterī, dažu Huawei viedtālruņu bloķēšanas ekrānā tiek parādītas viesnīcas rezervācijas vietnes Booking.com reklāmas.

Šķiet, ka reklāmas tiek rādītas ierīcēs, kurās izmanto iepriekš instalētus ainavas tapetes. Tie ir pamanīti vairākās valstīs, tostarp Apvienotajā Karalistē, Nīderlandē, Īrijā, Dienvidāfrikā, Norvēģijā un Vācijā, kā arī dažādos telefona modeļos.

Twitera lietotāji ātri apšaubīja un kritizēja reklāmas. Ņemot vērā Huawei nesenās problēmas, uzņēmumam noteikti nav nepieciešama vēl vairāk slikta publicitāte. Un, lai gan Huawei ir samazinājis viedtālruņu ražošanu, mēs šaubāmies, ka tas ir solis, lai palielinātu ieņēmumus. Kad Engadget vērsās pie Huawei ar komentāriem, Huawei teica, ka uzņēmums izmeklē esošo situāciju un ka tā sniegs sīkāku informāciju, kad tā būs.

Avots: Engadget.com

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

2 Responses

  1. Samsungs nav labāks šajā ziņā. Piemēram Galaxy S6 arī visur rādās reklāmas defaultā. Pie vainas ir Peel Remote aplikācija, kas ir preinstalēta firmwarē. Domāju ka Hujavei ir ļoti līdzīga problēma.

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt