Bezvadu kursorbumba – ērtam darbam ar datoru

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Bezvadu kursorbumba – ērtam darbam ar datoru

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #152204
    shady
    Participant

    [imgl]https://notepad.lv/userpix/29_cursorbumba_pele_logitech__logo_1.jpg[/imgl] Logitech izziņoja Logitech® bezvadu kursorbumbu M570, kas nodrošina jaunas ērtības un vadības līmeni. Ja meklējat alternatīvu skārienpaliktnim vai tradicionālajai pelei, bezvadu kursorbumba M570 ir īpaši veidota, lai to būtu ērti lietot visu dienu un tai ir Logitech® vienotais uztvērējs.

    “Š…emot vērā mūsu lojālo kursorbumbu lietotāju milzīgo pieprasījumu, esam pagodināti paziņot par jaunu bezvadu kursorbumbu – Logitech bezvadu kursorbumbu M570,” sacīja Logitech vadības ierīču nodaļas vadītājs Rory Dooley. “Mūsu jaunā kursorbumba ir konstruēta, lai nodrošinātu kursorbumbu entuziastiem ērtības un vadību, ko tie ir pelnījuši.”

    Tiem, kuri nav mēģinājuši kursorbumbu, viena no daudzajām priekšrocībām ir tā, ka tā paliek savā vietā – jums nav jākustina roka, lai kustinātu kursoru. Rezultātā, tas ir lielisks vietas ietaupījums, ja jums ir mazs vai piekrāmēts galds un, atšķirībā no tradicionālās peles, jums nav jākustina roka. Kursorbumbas forma būs ērta jūsu rokai visas dienas garumā.

    Logitech bezvadu kursorbumba M570 tāpat nodrošina precīzu kursora kontroli jebkur – masīvi galdi, ērti dīvāni un nesaklātas gultas nav problēma. Lāzerizsekošanas sensors izmanto bumbu, nevis virsmu, lai virzītu kustību, tādejādi to varat lietot praktiski jebkur.

    Logitech jaunākajai kursorbumbai ir ērts ritināšanas ritenītis un viegli sasniedzamas pogas atpakaļ/uz priekšu, lai ērtāk rīkoties ar datoru, vienalga, vai klejojat pa tīmekli ar klēpjdatoru vai galddatoru, vai skatāties filmas savā mājas kinoteātra datorā.

    Jūsu ērtībām bezvadu kursorbumba M570 izmanto nelielo Logitech® vienoto bezvadu uztvērēju. To var atstāt klēpjdatorā, tādēļ nav nepieciešams to izņemt, kad pārvietojaties, un 2.4 GHz bezvadu datu pārraide nodrošina stabilu savienojumu bez traucējumiem līdz pat 10 metriem. Turklāt jūs varat viegli pievienot saderīgu tastatūru, cipartastatūru vai vēl vienu peli tam pašam uztvērējam, tādejādi nebūs aizņemtas visas USB pieslēgvietas. AA baterijas, kas ir komplektā, darbosies līdz pat 18 mēnešiem un ērtais bateriju indikators parūpēsies, ka baterijas nekad nebeigsies bez brīdinājuma. (Bateriju darbības ilgums atkarīgs no lietošanas paradumiem un to izmantošanas biežuma.)

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_kursorbumba_pele_logitech_1.jpg[/img]

    Cena un pieejamība

    Paredzams, ka Logitech bezvadu kursorbumba M570 būs nopērkama oktobrī par €69.99.

    #247932
    Evers
    Participant

    Man šitas verķis uzdzen šermuļus! :D

    #247933
    Jaunzems
    Participant

    “Š…emot vērā mūsu lojālo kursorbumbu lietotāju[..], esam pagodināti paziņot par jaunu bezvadu kursorbumbu – Logitech bezvadu kursorbumbu M570,” [..] “Mūsu jaunā kursorbumba ir konstruēta, lai nodrošinātu kursorbumbu entuziastiem ērtības un vadību, ko tie ir pelnījuši.”

    #247934
    borax
    Participant

    Par cik man nekad nav sanācis ar nevienu trackball jeb kursorbumbu rīkoties, man gribētos zināt, kāda ir pieredze darbā ar kursorbumbām, varbūt kāds var padalīties?

    #247935
    Svens
    Participant

    Pirms gadiem sešiem vai septiņiem man bija pele, kurai bija tikai kursorbumba. Miglaini gan to visu atceros, bet nu nebija slikti. Interesanti. Dažubrīd ērtāk, dažubrīd varbūt nē. Tādēļ šāds apvienojums varētu būt lielisks.

    Starp citu, tā pele man joprojām mājās kaut kur stāv. Diemžēl viņai, ja pareizi atceros, bija vajadzīgi draiveri no disketes, kuras man, visticamāk, vairs nav. Un tā kā pats sēžu uz portatīvā, tad nav kur īsti izmēģināt.

    #247936
    Evers
    Participant

    vaitad internetā draiveris neatrodas?

    #247937
    usver
    Participant

    redzēju to izmantojam kaut kur Norvēģijā navigācijas softam uz tūristu-zvejas kuģīša kapteiņa galda malas, kur vienkārši nav vietas parasto peli vicināt. Tur īstais pielietojums ;)

    cilvēki diskusijā izteicās, ka fsp var fiksāk noreaģēt nekā ar parasto peli, arī ikdienā piešaujoties esot OK.

    zinu, ka daudzi ar rokas locītavu defektiem lieto trackball (kursorbumbas), jo tas samazina slodzi tām vietām, kas sāp.

    trackball kā tādi ir arī rackmount`ojamo serveru atvilktņkonsolēs, kur fiziski nav ērti nolikt blakus pelīti. bet nu laba pele ar hyperscroll un daudzām pogām liekas jau pietiekami ērta ikdienas lietošanai :)

    #247938
    Svens
    Participant

    Evers wrote:

    vaitad internetā draiveris neatrodas?


    Noteikti jau, ka atrodas, neesmu meklējis, kā jau minēju – nebūtu pat kur piespraust (PS/2). :lala:

    #247939
    rasty
    Participant

    Š ādi te, tik iebūvēti ar tastaturu ir bankās, tur kur var ieiet internetbankā un vēl tādi ir origo pie taksafon/datoriem. Pats nezinu

    #247940
    Jaunzems
    Participant
Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākie raksti