Kino apskats: Neiespējamā misija: Rēgu protokols

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Raksti Kino apskats: Neiespējamā misija: Rēgu protokols

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #155561
    shady
    Participant

    Jau šo piektdien, 16.decembrī Latvijā savu pirmizrādi piedzīvos neiespējamo misiju ceturtā daļa „Neiespējamā misija: Rēgu protokols” (Mission impossible:Ghost protocol) ar Tomu Krūzu aģentūras IMF aģenta Ītana Hanta lomā, kurš kopā ar komandu, pēc sprādziena Kremlī, tiek atstādināts „rēgu protokola” ietvaros. Kā saka, viņš atradās nepareizajā vietā un nepareizajā laikā, līdz ar to visai komandai nācās ne tikai pierādīt savu nevainību, bet darīt visu neiespējamo, lai novērstu jaunu uzbrukumu. Bet, lai to īstenotu, viņiem nācās izbraukāt pus pasauli ķerot „nepareizos” puišus, un mūkot no tiem, kuri viņus par tādiem uzskatīja.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_mission_impossible_ghost_protocol_1.jpg[/img]

    Filmas spraigā darbība notiek ne tikai Maskavas nomaļākajās šķērsielās, bet arī daudzās citās ievērības cienīgās pasaules pilsētās. Spilgtākā no tām ir Mumbaja, kurā Krūzs ierodās ar BMW Vision EfficientDynamics konceptautomobili. Tas ir atzīts par auto ar modernākajām tehnoloģijām un pārsteidzošāko dizainu starp šībrīža elektriskajiem koncepta superauto. Jau pēc dažiem gadiem sērijveidā tiks ražots BMW i8, kurš veidots, iedvesmojoties tieši no BMW Vision EfficientDynamics. Sīkāku info var palasīt šeit: http://www.iauto.lv .

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_bmw_vision_efficientdynamics_1.jpg[/img]

    Filmēšana notika arī Dubajā – vienā no skaistākajām un apmeklētākajām pilsētām pasaulē, kurā 80% iedzīvotāju ir ārzemnieki, bet par šīs pilsētas izcilībām vajadzētu jau zināt katram. Tur filmas darbība notika pasaules augstākajā ēkā – Burj Khalīfah (agrāk saukta Burj Dubai), un tās 160 stāvi sniedzas gandrīz kilometra, jeb 828 m augstumā. Un vienā no filmas sižetiem, Toma Krūza varonim vajadzēja, no ēkas ārpus iekļūt serveru telpā, kura atradās 134. stāvā. Š ai ainai tika izgatavotas speciālas konstrukcijas, un visi triki tika izpildīti „dzīvajā” karājoties debesskrāpja virsotnē, un jāpiebilst, ka Krūzs pats izpildīja visus trikus, bet kaskadieris tikai pārbaudīja stiprinājumus.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_mission_impossibl_ghost_protocol_1.jpg[/img]

    Neskatoties uz to, ka šī ir sava veida spriedzes filma, tajā neiztika arī bez elegantas humora devas, un datoreksperts Bendžijs (Saimons Pegs) bieži vien bija tas, kurš filmā parūpējās, par to, lai skatītāju sejās parādītos smaids.

    Pie viena pieminēšu filmas vadošo sastāvu:

    Galvenajās lomās: Tom Cruise, Jeremy Renner, Paula Patton, Simon Pegg, Josh Holloway, Léa Seydoux, Michael Nyqvist, Vladimir Mashkov, Anil Kapoor, Darren Shahlavi, Samuli Edelmann u.c.

    Režisors: Brad Bird

    Scenārija autori: Tom Cruise, J.J. Abrams

    [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=V0LQnQSrC-g&ob=av3e[/youtube]

    Pozitīvai atkāpei”>[/color] minikonkurss[/url], kura ietvaros, nobalsojot par 2011.gada labāko vai noderīgāko rakstu, bija iespēja tikt pie divām kino biļetēm uz šo filmu kino Citadele, kuras mums laipni piedāvāja draugi un sadarbības partneri http://www.nofilmets.lv. Konkurss ir noslēdzies, un bez liekas liekvārdības paziņojam, ka, izlozes kārtībā, pie biļetēm tiek lietotājs:[/color] Lūdzu atsūtīt savus datus – vārdu, uzvārdu un telefona Nr. uz mūsu e-pastu”> [email protected] – Apsveicam!

    #279780
    jonjs
    Participant

    Kad tikšu vaļā no ģipša uz kājas pirmais izklaides pasākums varētu būt aizstaigāt uz šo filmu :) Atceros vēl, kad kaut kādā 1996. gadā gāju uz 1. neiespējamās misijas sēriju bija laba :D

    #279781
    akms47
    Participant

    Pirunāji, novilkšu. :D

    #279782
    BERILS
    Participant

    Pirmā izloze kur vinnēju tiešām ko vērtīgu ! Paldies nofilmēts.lv un protams np.lv :)

    datus nosūtīju :)

    P.S Noteikti pēc filmas noskatīšanas arī šeit iespamošu savu viedokli par šo filmu :)

    #279783
    Davis
    Participant
    #279784
    Kon
    Participant

    Izlasot šo rakstu beidzot sapratu ar ko atšķiras apskats no recenzijas ..

    #279785
    shady
    Participant

    Tas bija domāts pozitīvi vai negatīvi?

    Vai nu kā, recenziju raksta kino kritiķis, kur izvērtē aktierspēli, režisora darbu, pašu scenāriju no profesionālā viedokļa utml, bet mans mērķis ir uzrakstīt savas domas, iespaidus pēc filmas noskatīšanās, tas ir – apskatu.

    #279786
    Kon
    Participant

    neitrāli, nezinu kāpēc divpunkti liku

    #279787
    Grifs99
    Participant

    tiesam laba filma man par parsteigumu bija, kaut ieprieksejas filmas dalas man neko ipasi nepatika 😮 //bija daudz vietas kuras lika pasmieties, vairak pieskaitu so filmu pie komedija zanra /tas manas domas/ :) dotu 7/10

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākie raksti