get windows 10 app

Sākumlapa Forumi Software Windows get windows 10 app

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #161194
    Anonīms
    Neaktīvs

    Sveiki!

    Lieta tāda, ka aptuveni pirms pus mēneša taskbārā bija “get windows 10” app, rezervēju un gaidiju 29. jūliju kad varēšu upgreidot manu windows 7 versiju. Dienu pirms upgreida, jeb 28. jūlija nojuka windows, nācās pārinstalēt, bet pārinstalēju tikai šodien. Sainstalēju visus windows updeitus, bet “get windows 10” app neuzrādās taskbārā. Ko lai iesāk? Kā iegūt free windows 10 upgreidu?

    Paldies!

    #319046
    m_janis
    Participant

    Nu kopš vakardienas arī neuzrādīsies (un nevajag). Labākais variants, sevišķi, ja tagadējā sistēma reģionālajos settingos visur Latvija, bet gribi anglisko , ir novilkt pareizo ISO un apdeitoties no tā, citādi būs problēmas.

    Te ir vajadzīgā info

    #319047
    Maris77
    Participant

    Vai tad mūsdienās kāds latvietis lieto anglisko versiju???

    #319048
    richijs
    Participant

    Quote:

    bet gribi anglisko , ir novilkt pareizo ISO un apdeitoties no tā, citādi būs problēmas.

    Skrien kur gribi, bet pirmo reizi update jāuztaisa no vecās os uz w10, jo savādāk svaigā w10 instalācija neaktivizēsies.

    #319049
    rizhee
    Participant

    programma piedāva uztasiīt arī upgrade, ne tikai iso…

    #319050
    samurajs
    Participant

    Tu būsi izbrīnījies, kad pateikšu, cik ļoti maz lieto latviešu versiju. Mācību iestādēs visu māca ar ENG programmatūru, bet pēc manas pieredzes datordarbnīcā ~80% klientu vēlas likt virsū RUS Windows. Arī latvieši (nujā daļa pat nezināja ka latviski arī var dabūt).

    #319051
    web33
    Participant

    Windows un latviski :))

    #319052
    dexsters
    Participant

    Reti kurš lieto latvisko versiju,arī es lietoju anglisko.Pierasts un arī ja kāds pazvana tad zinu kas un kur ir angliski,nav čakars lobīt kā tad tas kas vajadzīgs ir latviski.Atrast jau var bet laiks aiziet vairāk.Arī tas ka apgusti angļu valodu ir tikai pluss.

    #319053
    Aldis
    Participant

    Gan Windows, gan programmatūrai lietoju tikai un vienīgi anglisko versiju. Latviskotāji ir pacentušies vārdus nevis pārtulkot pa tiešo, bet gan izdomāt jaunus, kam to vajag?

    Errori arī pasakaini, piemēram ir dikti jāpadomā, ja uzmetas kas šāds “Centrmezgls nav sasniedzams, jo palaistuve konfliktē ar ārējo identifikācijas protokolu”… u.t.t..

    Smagāku programmatūru vieglāk arī apgūt, ja tā ir angliski – pamācības internetā gan fotožopām, gimp-am, autocad, utt ir angliski, ja tavā galā viss ir latviski, nākas pa izvēlnēm jaukties un meklēties, nesaprotot ko kāds ir pārtulkojis – un kas ar to visu ir domāts.

    #319054
    richijs
    Participant

    Nesaprotu ko var jaukt pim… ar pirkstu.

    Nez kā latviskota os tev traucē apgūt Cad, Photoshop vai ko citu, kas tāpat nav latviskots un ir angļu valodā… Kādas palaistuves? Vai lietot angļu valodā ofisu? Saklausījušies 20 gadus vecus it jokus un dzenat vienu un to pašu.

    #319055
    Crow
    Participant

    20 gadus veci IT joki ir cool. Tad vēl šī pasaule nebija gluži tik slima kā tagad.

    #319056
    Aldis
    Participant

    Labi, par CAD vai Adobe nezināju ka nav ieviesuši vēl Lat.val. – nelietoju, izrādās 20 gadu laikā tiešām nekas nav mainījies. Toties iz manis pieminētajam gimp-am gan ir opcija uzstādīties Latviski! Un zinu ko runāju, jo kad sāku apgūt gimp-u, tad pats nezin kādu patriotisku iemeslu dēļ biju uzstellējis to latviski – tad gribēju to apgūt, gāju tutoriāļus, un jap.. čakars nebija apgūt ko jaunu, čakars bija sameklēt izvēlnes pēc tāda tulkojuma…

    Office lietoju arī angliski, jo vēl joprojām ir – kājene, galvene, utt… :>

    Kā arī, errori latviski ir tiešām tik glupi cik nu tie ir.

    Otrkārt, Windā ielien System Properties -> Advanced -> Performance Settings –> un tad mēģini tur kaut ko sakonfigurēt ja viss ir latviski. Salīdzinoši pat tā ķekšu čupa ir izvietota pilnībā savādākā secībā katrā valodā.

    IT joma, un tajā strādājošie tomēr laikam kā pamatvalodu lieto un lietos angļu, tur laikam neko nepadarīt.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā