Darbu uzsācis pirmais LV e-lielveikals

Sākumlapa Forumi Mājas lapu izstrāde Web veidošana un problēmas Darbu uzsācis pirmais LV e-lielveikals

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #162292
    Rubila
    Participant

    Labdien.

    Gribēju informēt, ka šomēnes uzsāka darbu pirmais Larvijai patiesi ekomercijas lielveikals, kur katrs bezmaksas var atvērt interneta veikalu un uzsākt online biznesu. Projekts ir darbība sākumā, tāpēc es vēlējos Notepad lietotājus palīdzēt un notestēt projekta darbību. Itkā viss strādā kā nākas, bet gribētu dzirdēt atsauksmes par šāda veida projektu Latvijā. Projekta nosaukums https://www.Wikimall.lv

    #326670
    Crow
    Participant

    Nē.

    Kam ir sakarīgs biznesa plāns, tas tajā ir iekļāvis domēnu (zīmola atpazīstamībai), hostingu, kā arī atbalstot vietējos web censoņus, paredz pasūtīt sev kaut cik jēdzīgu specializētu risinājumu, iekļaušanu vismaz salidzini.lv, un arī atbilstošu reklāmu. Neapšaubāmi minētajā “Larvijā” kaut ko sākt ir sasodīti grūti, un izdzīvot kupi-prodaj barā vēl grūtāk. Bet tieši tāpēc vajag darīt kārtīgi, nevis sūdīgi, citādi arī nekas nekad nemainīsies. Ja nesanāk, visi nevar būt lieli bizmeņi. Mācieties amatu, rociet zemi vai arī prom uz Maximu un cietiet klusu. A to pietiek jau visādu huiņas taisītāju pieckārt.

    Atbalstu VID iniciatīvu visādus fiksos poļu humpalu ievazātājus ķert, šņorēt un, ja man būtu teikšana, izkārt publiskā vietā bez nojumes plikus ar piekārtu preskartona plāksnīti “es mēģināju ap3.14st savus tautiešus ar kreiso importu, bet viss, ko es nopelnīju, ir administratīvais sods un šī muļķīgā izkārtne”.

    Lai te nebūtu tikai mana riebīgā žults, piebildīšu, ka iespējams atbalstītu kaut ko līdzīgu Etsy, bet vietējā mērogā, tādējādi veicinot vietējo daiļamatniecību un citus vērtīgus un/vai interesantus pašmāju izstrādājumus un pakalpojumus. Kā to realizēt, zinot, ka VID vairāk aci met tieši uz šādiem mazajiem ļautiņiem – lūk, gadsimta vēl nedzimusī vērtīgā ideja.

    #326671
    Ralfie
    Participant
    #326672
    Piebilde
    Participant
    #326673
    Crow
    Participant

    BRAUC PROM UZ ĶĪNU, JA TE TEV SLIKTI IR(a)!

    Tu gribi 3.14st kapeiku un esi ar mieru gaidīt. Ja man vajadzēs tūlīt un tagad, un veikals uz sitiena varēs piegādāt, nav problēmu par visu iesaistīto darbu attiecīgi samaksāt bāliņam (nosacīti) un vēl 70 centus PVN. Vienīgais, kam zem četri-divspieci jābūt apakšā – tīrai grāmatvedībai, lai tas PVN reāli parādās. Parasti tā, protams, nav, un četrīts aiziet darbonim kabatā.

    #326674
    Ralfie
    Participant

    Man te ir ļoti labi, nesūdzos.. 😀 uz Ķīnu ar derētu kautkad aizbraukt..

    #326675
    russo
    Participant

    Eu nu džeki,

    Sap3.14t puišiem visu gribēšanu. Š ie paņēma un servaku izslēdza. 😀 😀

    Vai arī kā jau īstam IKEA pieklājas, tauta gāžas aumaļām un portatīvais nevelk plūsmu. 😀 😀

    #326676
    3Dklucis
    Participant

    Nez cik debīlam jabūt lai ko pirktu par tadu summu…..es nemaz neiedzilainajos tais murgos noteikti piegade ari + pie tas nedapisti uzpūstaas cenas …man no ebay jau otro gadu 2 nedēlās”ir dazi pirkumi kuri 1,5meneš laika atnak…,bet es uz to gatavs” un parsvara pastkastee…ja ko lielaku pasūt tad uz pastu jaaizvelkaas!

    Un ja ar pastniecēm labi satiek iek pa laikam iedod garšigu-nu jau ka 4 gadu vairs nav ieluguma uz pastu-vienkarši kad ir sutijums atnacis jauka pastniece man uzpikstin un ja iespejams tūdaļ savācu-sanēmu preci pat ātrāk par paardevēju noradīto datumu…Vot ka jebem

    #326677
    3Dklucis
    Participant

    Eitu naxuj pajol

    #326678
    Leichttraktor
    Participant
    #326679
    darklight
    Participant

    Nez, man laikam vienam liekas, ka projekta ideja ir baigi OK. Nu neiepērkas visi pie ķīniešiem, tāpēc ķīniešus liksim mierā! Cita lieta, ka, lai šāds projekts ieskrietos, ir nepieciešama vājprāta reklāma, no kā izriet vājprāta ieguldāmie līdzekļi. Un veikalam ir jābūt pilnam ar precēm, lai vispār kāds sāktu viņu apskatīt un lai varētu sākt konkurēt kaut vai ar to pašu salidzini.lv.

    #326680
    flasherr
    Participant

    ideja ok

    nosaukums slikts

    logo slikts

    daudz kas nepabeigts

    #326681
    LAN
    Participant

    E-lielveikals drīzāk ir e-maxima.lv

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā