Apple iWatch Series 2, pokemoni un AirPods austiņas

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Apple iWatch Series 2, pokemoni un AirPods austiņas

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #162367
    samurajs
    Participant

    Bez iPhone 7 publikas ievērību izpelnījās arī Apple viedpulksteņa iWatch jaunā versija, kā arī bezvadu austiņas AirPods. Par godu iWatch 2 spēļu studija Niantic izstrādāja Pokemon Go viedpulksteņa versiju, ko pats vadītājs John Hanke arī prezentēja. Būs speciāla rokassprādze ar vibromotoru, kura palīdzēs ķert pokemonus. iWatch Series 2 varēs informēt par tuvumā esošiem ķešmošķiem, rādīt dažādu informāciju, vienīgi reālai pokemona notveršanai nāksies vilkt tālruni no kabatas.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_poke_3.jpg[/img]

    Tāpat kā iPhone 7, arī iWatch Series 2 ir ūdensizturīgs, ar to var peldēties baseinā un citur līdz 50 m dziļumā. Divreiz spilgtāks kļuvis ekrāns, tā spilgtums sasniedz 1000 nit. Iebūvēts jaudīgāks 2-kodolu procesors, un GPS modulis. Operētājsistēma – watchOS 3. Korpusa materiāli – alumīnijs un tērauds. Aktīva dzīvesveida cienītājiem domāta versija Apple Watch Nike+, kurā būs īpaša siksniņa 4 krāsās, atbilstošs ekrāns un dziļa integrācija ar sporta aplikāciju Nike+ Run Club.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_watch2_1.jpg[/img]

    Interesantas austiņas ir AirPods. Tās tāpat kā EarPods ieliekamas ausīs, bet šeit nav vadu. Austiņas savienojamas ar iPhone un iWatch, un var darboties ar abām ierīcēm vienlaikus, automātiski pārslēdzoties uz to, no kurienes nāk skaņa. Mūzikas atskaņošanas režīma AirPods darbojas līdz 5 stundām bez lādēšanas.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_iphone4_2.jpg[/img]

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā