Viedtālrunis LG OPTIMUS 3D

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Viedtālrunis LG OPTIMUS 3D

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #154882
    shady
    Participant

    LG Electronics (LG) pasaulē pirmais Tri — Dual (divkodolu, divkanālu un duālās atmiņas) arhitektūras 3D viedtālrunis papildina LG 3D ekosistēmu, kurā jau ir LG CINEMA 3D televizori, 3D mājas kinozāles, 3D piezīmjdatori, 3D projektori un 3D monitori. Ar LG 3D ekosistēmu lietotājiem ir pieejama pilnīga 3D formāta sistēma, kas nodrošina iespēju lietot, veidot un dalīties ar augstākās kvalitātes 3D saturu.

    „Vēl tikai pirms dažiem gadiem 3D formāts tika uzskatīts par nesasniedzamu tehnoloģiju, kas pieejama tikai šauram lietotāju lokam. Š odien, pateicoties tādiem izstrādājumiem kā LG Optimus 3D, ikvienam ir iespēja novērtēt 3D formāta priekšrocības,” sacīja LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors Dr. Jong-seoks Pārks (Jong-seok Park). „Turklāt LG 3D izstrādājumi aprīkoti ar kamerām un savienojamību, kas ļauj veidot un acumirklī koplietot 3D saturu.”

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_lg_optimus_3d_2.jpg[/img]

    LG nodrošina ne tikai labāko 3D filmu un spēļu platformu, bet arī iespēju 3D formātā fiksēt savu ikdienas pieredzi, lai acumirklī koplietotu video ar citiem viedtālruņu lietotājiem.

    LG Optimus 3D ļauj gan skatīt 3D attēlus bez speciālām 3D brillēm, gan arī tos ierakstīt profesionālā kvalitātē. Unikālā Tri — Dual (divkodolu, divkanālu un duālās atmiņas) arhitektūra nodrošina ātrāku un vienmērīgāku viedtālruņa darbību satura pārlūkošanas, spēļu, vairāku uzdevumu vienlaicīgas veikšanas un multivides satura skatīšanas laikā. Turklāt tālrunis ļauj ierakstīto 3D formāta saturu koplietot ar citām ierīcēm, kurās ir DLNA, piemēram, 3D televizoriem vai 3D piezīmjdatoriem.

    LG CINEMA 3D televizori un 3D piezīmjdatori kalpo kā lieliska 3D satura demonstrēšanas platforma, un, pateicoties sadarbībai ar YouTube, LG Optimus 3D lietotāji var augšupielādēt un straumēt pašu veidotu 3D saturu īpašā YouTube 3D kanālā. Vēl viena no LG Optimus 3D priekšrocībām ir sākotnēji instalēto 3D spēļu sērija, kas izstrādāta sadarbībā ar Gamelof — Asphalt 6: Adrenaline, Let’s Golf un N.O.V.A., un kuru spēlēšanai nav nepieciešamas 3D brilles.

    LG plāno vēl vairāk paplašināt savu 3D produktu klāstu, lai patērētāji ar 3D produktiem varētu radīt 3D saturu un dalīties ar citiem

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_lg_optimus_3d_dual_cam_1.jpg[/img]

    Autors
    Ieraksti
Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā