Kāds spēlē Urban Terror?

Moderatori:janis.wd, Vecākie lietotāji

gimlins
Reģistrēts lietotājs
Atbildes:9
Pievienojies:21:23 / 3. Mai, 2012
Reputācija:0
Kāds spēlē Urban Terror?

Post no gimlins » 02:37 / 11. Aug, 2013

Man interesē, vai pie mums ir kādi Urban Terror spēlētāji. Meklēju viņu mājas lapā, bet Latvijas "community" tur nav.

aly`
Reģistrēts lietotājs
Atbildes:59
Pievienojies:18:27 / 2. Mai, 2012

Post no aly` » 10:11 / 11. Aug, 2013

Nē!

Crow
E-žurnālists
Atbildes:5391
Pievienojies:14:22 / 10. Mai, 2009
Atrodas:Ir

Post no Crow » 14:14 / 11. Aug, 2013

Kas tas par nožēlojamu sviestu! Ir tak 21. gadsimts, ели-пали. CS 1.6 "software rendering" ir *tajā* virzienā!

[spoil]
Image
&&
Image
[/spoil]
Дебилы, бл*ть...

jonjs
E-žurnālists
Atbildes:971
Pievienojies:12:11 / 8. Sep, 2009

Post no jonjs » 14:52 / 11. Aug, 2013

Es te vienu brīdi biju pamatīgi aizrāvies ar to UrT, bet pēc tam, kad nomainīju vienu no datoriem saliku officiālo Windblowsu, tad sāku kapāt Battlefield. Starp citu uz Kubuntu 12.04 manim to UrT tā īsti nemaz nesanāca uzlikt, apnika mocīties un es pametu to lietu.
Jāsaka, ka Urban Terror ir laba spēle, lai gan ir taisīta uz Quake 3 dziņa, tomēr gameplay tur ir visai savādāks un jautrs. Jāsaka gan, ka pēdējā laikā, kad es to spēlēju, tad arī čīteru bija nepajokam saradies, lai gan 99% gadījumā tie bija Windblowsisti. Ko varu pateikt spēle laba, bet čiteri protams bija no tās puses no kuras tie parasti nāk.
Varbūt kādu dienu izvilkšu no stūra veco vienkodola celeronu un iekapāšu Urbāāāno Terroru. Spēle patiešām laba.
ritenis vienkārši ripo
Jāsaka paldies tam, kas radīja bumbu uz kuras mēs dzīvojam un gravitācija arī ir tam visam pamatā.
Kvantu fiziku neskarsim, jo no tās es tā pat nekā nejēdzu.
Starp citu, kas tā tāda relativitātes teorija?

gimlins
Reģistrēts lietotājs
Atbildes:9
Pievienojies:21:23 / 3. Mai, 2012

Post no gimlins » 21:31 / 11. Aug, 2013

Skaidrs, ka grafiski nožēlojams pēc mūsdienu standartiem, bet ko tad citu varēju spēlēt, kad ilgu laiku nācās izmantot integrēto videokarti. Spēle pieauga pie sirds, tā vai citādi, lai kā arī tā neizskatītos.

Nu jā, paldies par komentāriem. Skaidrs, ka nekāds ziedošs un plaukstošs UrT spēlētāju pulks mums te nav :D

moanersykes
Reģistrēts lietotājs
Atbildes:3
Pievienojies:09:37 / 4. Apr, 2019

Re: Kāds spēlē Urban Terror?

Post no moanersykes » 18:00 / 4. Apr, 2019

neesmu kopš augusta atvēris.. boring..

Update gun mayhem 3.0

Pievienot atbildi

Return to “Online spēles”