Apple aktīvi noraida Pebble aplikācijas iOS veikalā

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Apple aktīvi noraida Pebble aplikācijas iOS veikalā

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #160851
    Aldis
    Participant

    Apple sācis aktīvi noraidīt aplikācijas kas izveidotas lai sastrādātos ar Pebble viedpulksteņiem. «SeaNav ASV» bija pirmie kas pamanīja šo nepatīkamo situāciju, iesniedzot savas aplikācijas atjauninājumu, kuras aprakstā arī figurēja «Pebble» viedpulkstenis.

    Uzņēmums no Apple saņēmis paziņojumu:

    «Mēs pamanījām, ka jūsu aplikācija vai tās metadati satur neatbilstošu informāciju par platformām ar kurām šī aplikācija strādā. Netiek pieņemtas aplikācijas kas izstrādātās kādām nākotnes platformām, tas neatbilst Apple iOS veikala politikai.

    Konkrēti, jūsu aplikācijas aprakstā minēts Pebble viedpulksteņu atbalsts»

    Protams, no Apple puses tas nav itin nekas jauns, jo ir bijuši jau neskaitāmi gadījumi, kad ir bloķētas, vai uz laiku izņemtas aplikācijas kuru aprakstos pieminēts atbalsts Android vai Windows Phone platformām. Kaut vai aplikāciju izstrādātājs par to nemānās, tikai iespējams vēlējies paziņot par aplikācijas pieejamību, Apple dikti netīk konkurentu pieminēšana savā aplikāciju veikalā.

    [img]https://notepad.lv/userpix/1401_image_981_1.jpg[/img]

    Atšķirībā no Android un Windows, Pebble nav aplikāciju platforma mobilo tālruņu lietotājiem, kas nozīmē, ka šie tiek pamatīgi diskriminēti, jo vienīgais ceļš kā Pebble pulksteni sajūgt ar ābol-telefonu ir aplikācijas kas pielāgotas tieši telefonam, un bez Apple atbalsta nesanāk nekas.

    Kā zināms, Apple tirgū laidis arī savus viedpulksteņus, tiem piedāvājot savas aplikācijas.

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā