Canon prezentē LV-7590 projektoru

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Canon prezentē LV-7590 projektoru

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #152088
    shady
    Participant

    [imgl]https://notepad.lv/userpix/29_canon_projektors__logo_1.jpg[/imgl] Canon laiž klajā savu visspilgtāko projektoru, papildinot savu ieguldījumu profesionālajā AV tirgū. 7000 lūmenu LV-7590 ataino attēlus līdz pat 813 x 610 cm (400 collas pa diagonāli), tādējādi tas ir izcili piemērots pastāvīgai uzstādīšanai lielās pasākumu norises vietās. Pateicoties uzlabotai 1800:1 kontrasta attiecībai un jaunās Colour Control ierīces apvienojumam, detaļas ir smalkas un krāsas – košas. LV-7590 ir pieejams bez projekcijas objektīvaunir saderīgs ar piecu savstarpēji maināmu papildu objektīvu klāstu, tādēļ tas ir ārkārtīgi daudzveidīgs un izcili piemērots projicēšanai jebkurā vidē gan no priekšpuses, gan no aizmugures.

    Canon kvalitātes attēls

    LV-7590 būs pārdošanā no 2010. gada septembra sākuma. Tas aizvietos LV-7585 un nodrošinās augstāku spilgtumu nekā jebkurš līdzšinējais Canon projektors. Visaptverošo Native XGA izšķirtspēju atbalsta uzlabots 7000 lūmenu spilgtums un liela kontrasta attiecība 1800:1, turklāt projektoram ir arī motorizēta horizontālā un vertikālā objektīva nobīde, kas ļauj mainīt projicēto attēlu novietojumu bez kompromisiem, saistītiem ar trapeces korekciju. Ir iekļauta arī jaudīga tālummaiņa un fokusēšana, un atbilstoši Canon stingrajiem kvalitātes standartiem LV-7590 ietver dažādas jaunas funkcijas, kas īpaši izstrādātas, lai nodrošinātu publikai labāko iespējamo skatīšanos lielos pasākumos.

    Krāsas ir bagātākas, pateicoties jaunās Colour Control ierīces izmantošanai, kas uzlabo tradicionālo RGB ekrāna paneļa sistēmu, ko izmanto LCD projektoros, neatkarīgi kontrolējot dzeltenās gaismas virzienu. Projektors atbalsta arī 4:3, 16:9 un pielāgotus paplašinājuma iestatījumus īpašā attēlu atveidē, tādējādi tas ir ideāli piemērots risinājums profesionālām konferenču telpām un citām pasākumu norises vietām, kurās var tikt atainots dažāda veida saturs.

    Nepārspējama daudzveidība – optimizēts jebkurai telpai

    LV-7590 ir izstrādāts, lai būtu daudzveidīgsunto iespējams uzstādīt visdažādākajos apstākļos. Komplektācijā ietilpst “tikai korpuss”, tādēļ uzstādītāji var izvēlēties no pieciem augstākās kvalitātes Canon maināmajiem projektoru objektīviem. Lielākajai daļai uzstādījumu lieliski derēs nedārgais LV-IL05 standarta 1,3x tālummaiņas objektīvs. Vēl klāsts ietver īpaši plata leņķa, platleņķa tālummaiņas, ilgās fokusēšanas un īpaši ilgās fokusēšanas objektīvus. Ikviens uzstādītājs varēs pielāgot projektoru telpas un attēla izmēriem bez kvalitātes kompromisa. Tā kā LV-7590 dizains ir pielāgojams un savienojamības iespēju klāsts – visaptverošs, to var izmantot arī neparastākos gadījumos, piemēram, projicējot vertikāli no augšas uz grīdas.

    Kad projektorsnetiek izmantots, mehāniskais aizslēgs nobloķē objektīvu, lai atlikumgaisma nenonāktu telpā. Neuzkrītošais, smalkais dizains ļauj LV-7590 papildināt pat vismodernāko konferenču telpu izskatu. Integrētais automātiskās tīrīšanas gaisa filtrs kalpo līdz pat 10 000 stundām, ievērojami samazinot projektora apkopes prasības, lai tas varētu darboties efektīvāk ilgāku laiku.

    Uzlabota savienojamība

    LV-7590 ir izstrādāts, lai tam varētu ērti piekļūt un integrēt esošās plašākās AV sistēmāsun tam ir arī dažādi datu nesēju porti, tostarp audio ieejas/izejas savienojamība. Divas papildu audio ieejas un viena audio izejas ligzda ļauj projektoru pievienot ārējai akustiskajai sistēmai, nodrošinot audio stipruma un avota vadību caur projektoru.

    Jaunais tīkla attēlveidotājs vēl vairāk uzlabo LV-7590 savienojamības iespējas. LV-NI03 ļauj projektoru vadīt attāli no tīklam pievienota datora; prezentāciju var tīklā nosūtīt tieši uz projektoru.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_canon_projektors__pr_1.jpg[/img]

    LV-7590 galvenās funkcijas:

    – 7000 lūmeni jaudīgai projicēšanai lielos pasākumos

    – 1800:1 kontrasta attiecība

    – Jaunā Colour Control ierīce nodrošina dziļākas, izteiksmīgākas krāsas

    – Motorizēta vertikālā/horizontālā objektīva nobīde, tālummaiņa un fokusēšana

    – DVI-D (HDCP) un 5 x BNC termināli

    – Automātiskās tīrīšanas gaisa filtrs, kas kalpo līdz pat 10 000 darba stundām

    – Mehāniskais aizslēgs nodrošina pret nevēlamu gaismas noplūdi prezentāciju laikā

    – Piecu savstarpēji maināmu papildu objektīvu klāsts, kas ietver zemas cenas standarta objektīvu un īpaši plata – – leņķa objektīvu, kas ideāli piemērots projicēšanai no aizmugures

    – Izvēles tīkla attēlveidotājs nodrošina attālu attēlveidi un vadību tīklā

    #246733
    aviators
    Participant

    un cena?

    #246734
    shady
    Participant

    aviators – Ap $ 9,000.

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā