Windows 7 instalācijas problēma

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

Nauris Magonītis

Windows 7 instalācijas problēma

Post no Nauris Magonītis » 09 Nov 2014, 15:17

Lieta sekojoša..
Iegādājos šo ASUS X552CL-SX185D datoru.

Bez OS. Paredzēts viņam windows 8, bet darbam man nepieciešams windows 7, jo vajag IE10 [vispār iespējams downgreidot internet explorer?]

Mēģinu ielikt wind7 caur usb.. Parāda ka "A required CD/DVD drive device driver is missing .....", kad spiežu install now. Cik izgūglēju, bija jāaiziet uz instalācijas sākumu, jāizrauj usb un jāpievieno atkal. Bez rezultātiem.

Labi, ierakstu diskā win7. Sāku instalēt, sadalu disku pa partīcijām, win pats uztaisa 100mb reserved, sākas instalācija.. un pie expanding files 0% kādas 10minūtes un parāda- "Windows cannot install required files. The file may be corrupt or missing. Make sure all files required for installation are avalible, and restart the installation. Error code: 0x80070017", cik lasiju varot spiest cancel, tad aizmet uz instalācijas sākumu. Atkārtojot procesu daudiem aiziet. bet man tas pats. Expanding files pat 1% neuzkāpj.

Ko darīt? varbūt tam USB sadabūt tos draiverus kaut kā? google skopa, un īsti daudz nezinu par šo lietu..

User avatar
Stat1CX
Lietpratējs
Atbildes: 1239
Pievienojies: 09 Jūn 2008, 01:51
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja

Post no Stat1CX » 09 Nov 2014, 15:28

Instalē no usb 2.0 porta, nevis 3.0

User avatar
m_janis
Lietpratējs
Atbildes: 1083
Pievienojies: 22 Feb 2009, 22:26
Reputācija: 0

Post no m_janis » 09 Nov 2014, 15:31

Nu un kāda ir W7 instalācijas izcelsme ? Oriģinālais, vai torrentu lielveikalā "pirktais" ? Vismaz tavā linkā ir info, ka laptops nāk ar DOS, tātad laikam nebūs variants, ka bez čakara (vai vispār) nevar uzlikt neko citu, izņemot W8.
#Stat1CX - Atradīsi konkrētajam modelim USB 2 ? Ir tikai divi USB 3 - un šoreiz tas nav problēmas cēlonis.
Last edited by m_janis on 09 Nov 2014, 15:36, edited 1 time in total.

Nauris Magonītis

Post no Nauris Magonītis » 09 Nov 2014, 15:35

Stat1CX- 2.0 porti tikai (selected models), manam nav. divi usb porti, abi 3.0

m_janis- jap, torrentu w7. lietots uz vairākiem datoriem bez problēmām. Ja nāk ar to DOS, tas nozīmē, ka citu es nevarēšu uzlikt, un ja varēšu, ar lielu čakaru? Hm, bet tas DOS jau sen tur nav.. bija win8 virsū. nesen formatēju cieto, kad liku caur disku win7.

User avatar
m_janis
Lietpratējs
Atbildes: 1083
Pievienojies: 22 Feb 2009, 22:26
Reputācija: 0

Post no m_janis » 09 Nov 2014, 15:39

Nepareizi saprati. Ja nāk ar preinstalētu W8, tad daudziem jaunajiem neko citu bez čakara, vai pat vispār normāli uzlikt nevar. Ja nāk ar DOS, Linux, vai W7 - tad nav problēmu.

Nauris Magonītis

Post no Nauris Magonītis » 09 Nov 2014, 15:41

Skaidrs.. Bet tad ko darīt? Man rītdien ir jāstrādā, nepieciešams IE10, 9 vai 8

Nauris Magonītis

Post no Nauris Magonītis » 09 Nov 2014, 15:45

Interfeiss: 1x USB 2.0 1x USB 3.0 1x HDMI 1x VGA
itkā jau info par pc ir rakstīts ka viens no abiem usb ir 2.0, bet users manual abi kā 3.0 rakstīti.

User avatar
m_janis
Lietpratējs
Atbildes: 1083
Pievienojies: 22 Feb 2009, 22:26
Reputācija: 0

Post no m_janis » 09 Nov 2014, 15:52

Nu ja jau arī no DVD ripuļa tas pats, tad USB nebūs vainojams (pie tam - kur problēma pamēģināt no abiem? Vispār jau USB 3 ir zilā krāsā, bet laptopiem gan bieži viss vienādi melns.

Nauris Magonītis

Post no Nauris Magonītis » 09 Nov 2014, 15:55

Mēģināju no abiem. Abi divi zili. Tas pats vien ir..

No DVD jau cita lieta, pāris soļus tālāk tiek.

Varbūt jāsameklē internetā draiveri, lai kad man piedāvā rescan vai browse, varu izvēlēties? USB 3 vai kuru tur vajag, ne tā?

KlavsAnson
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 63
Pievienojies: 02 Jūn 2014, 20:56
Reputācija: 0
Atrodas: Eiropa

Post no KlavsAnson » 09 Nov 2014, 15:56

BIOSā startup sadaļā nomaini "UEFI" uz "LEGACY" vai kaut ko līdzīgu un pārformatē cieto disku no GPT uz MBR. Ar to vajadzētu pietikt lai W7 varētu uzinstalēt, jaunākās Linux distribūcijas var uzinstalēt bez šādas ņemšanās.

Nauris Magonītis

Post no Nauris Magonītis » 09 Nov 2014, 16:04

Image
šāds man BIOS ir. čomam reiz mainiju no UEFI uz LEGACY, jo vienkārši flashu nebootoja. bet man nekur to nevar nomainīt. Pie Advanced- USB Configuration ir Support LEGACY mode, un tur ir enabled.

par to formatēšanu.. hm.. melna bilde.

Nauris Magonītis

Post no Nauris Magonītis » 09 Nov 2014, 16:05


KlavsAnson
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 63
Pievienojies: 02 Jūn 2014, 20:56
Reputācija: 0
Atrodas: Eiropa

Post no KlavsAnson » 09 Nov 2014, 16:14

Vai biosa "boot" sadaļā "fast boot" un "launch csm" ir izslēgts?
Ja nekas neizdodas, tad pamēģini šo: http://forums.mydigitallife.info/thread ... stallation!)

Nauris Magonītis

Post no Nauris Magonītis » 09 Nov 2014, 16:27

Boot sadaļā nav tādas lietas. ir tikai boot secība, un pie boot configuration ir Launch PXE OpROM, kurš uzlikts enabled.. ok, pamēģināšu to. Pagaidām paldies par palīdzību.

Nauris Magonītis

Post no Nauris Magonītis » 09 Nov 2014, 16:41

Tā pamācība par usb man pa grūtu. draiverus atdodu tikai kā .exe utt.

Nauris Magonītis

Post no Nauris Magonītis » 09 Nov 2014, 16:43

Tā pamācība par usb man pa grūtu. draiverus atdodu tikai kā .exe utt.

User avatar
m_janis
Lietpratējs
Atbildes: 1083
Pievienojies: 22 Feb 2009, 22:26
Reputācija: 0

Post no m_janis » 09 Nov 2014, 17:21

Liec mierā to USB. Ja ir DVD lasītājs, tad ar to arī pietiek (izņemot gadījumu, ja jāsagatavo W7 64bit instalēšanai uz GPT partīcijām, bet ja tev bija DOS, tad tur GPT nebūs).
Meklē vainu bojātā instalācijas failā, RAM/HDD problēmās (nu un, ka jauns), vai nepareizās darbībās.
Pamēģini kādu Linux vai to pašu W8.1 - kas tad notiek ?

Nauris Magonītis

Post no Nauris Magonītis » 09 Nov 2014, 17:47

Izrādās problēma bija/ir ar pavisam vienkāršu risinājumu. Tātad uz cita pc mēģināju izkopēt no diska w7 ārā, kuru mēģināju installēt. Nevarēja izkopēt install.wim, jo bojāts fails[nu vai disks, bet ņēmu jaunu disku, nekur nesaskrāpēju, uzmanīgi dariju visu].. IEpirkos piratebay'ā un gaidu, kad novilksies cits w7, ierakstīšu jaunā diskā un mēģināšu vēlreiz.

W8.1 caur disku un usb bez problēmām uzinstallēju.

User avatar
Crow
E-žurnālists
Atbildes: 5391
Pievienojies: 10 Mai 2009, 14:22
Reputācija: 0
Atrodas: Ir

Post no Crow » 09 Nov 2014, 18:09

Oi jā, šitas ir redzēts. Plēsu matus no pieres un sarus no zoda ārā, muļķīgi vainoju visu, sākot jau ar USB 3.0 un beidzot ar pastāvošo režīmu un pasaules kārtību, aber beigās visprastākā datu nesēja korupcija...

User avatar
shady
Moderators
Atbildes: 5311
Pievienojies: 06 Mar 2007, 19:20
Reputācija: 1
Atrodas: Rīga

Post no shady » 09 Nov 2014, 18:44

Prakse rāda, ka jo advancētāks cilvēks, jo vairāk atsakās domāt par rāda elementāriem risinājumiem.
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/

Nauris Magonītis

Post no Nauris Magonītis » 10 Nov 2014, 00:01

Tieši tā. Problēma bija vai nu bojāts pirmais disks, vai pats win.
Tagad veiksmīgi ieinstallēju. Tikai īsti nesaprotu to, kapēc ieliekot draiveru disku, viņš pats sainstalēja visus draiverus, bet man ir gan IntelHD 4000, gan Nvidia Geforce, par control paneļi divi.. Kā tas iespējams? Un atinstallēju intel hd graplichs draiveri, ekrāns palika melns. labi, restartēju un uzliku atpakaļ.

bet tas nozīmē ka nav tīri tikai nvidia geforce 710M? Vai vienkārši nesaprotu to sistēmu..

Lai vai kā- VISIEM, kas palīdzēja, mēģināja palīdzēt un dalijās ar info, LIELS, liels paldies! :)

User avatar
berils
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 727
Pievienojies: 17 Dec 2009, 18:49
Reputācija: 0

Post no berils » 10 Nov 2014, 00:35

cik ir nācies ņemties, tad vienmēr pirms "external" vkartes draivera instala, prasa intel graphic draiveri ieinstalēt vispirms.
[spoil]kabatas lāpsta NOTE 3 [LTE]

The ROM hunt begins!
Image
  • ROM: Galaxy S5 Stock ROM - Final v40.0 by jamal2367
    KERNEL: AEL Kernel v7.13 [Lionheart+zen+2.7GhzOC+600MhzGPU OC] by friedrich420
    Memory: 32GB internal+16GB external 10class
    Recovery: CWM v6.0.4.7 [/spoil]

Nauris Magonītis

Post no Nauris Magonītis » 10 Nov 2014, 00:59

skaidrs.. tagad nākamā problēma. Internets gļuko.. mājaslapas lēnām ver vaļā, kaut jaunākais draiveris ir. Signāls- visas strīpiņas. 125mbits/s, bet velkot kaut ko 5kb/s,tad limited or no connectivy, atkal iet itkā, tad uzmet kādus 100kb/s uz brīdi, tad atkal no 5 līdz 10.. bet blakus datorā viss strādā kā smērēts. ar lan vadu arī iet perfekti. bāc, ar to jauno datoru viens čakars.

Nauris Magonītis

Post no Nauris Magonītis » 10 Nov 2014, 01:04

kaut kas galīgi ar to datoru nav.. laikam pilnīgi un galīgi windows 7 neatbalsta??? Drausmīgi.. DRAUSMĪGI gļuko viss. lai utorrent ieinstallētu, vajadzēja 10 minūtes, jo katrs logs iesala uz minūti.

User avatar
samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Reputācija: 0
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 10 Nov 2014, 06:21

Ar to datoru viss ir oki, vienīgi rociņas līkas. Ja spēji ierakstīt līku Win, kur garantija ka nav līki draiveri? Š im modelim mēdz būt 5 dažādi Wifi čipu veidi. Tas nekas, ka mājaslapā 2 minēti. Papriekš pēc Vendor_ID jānoskaidro kurš ir tavējais. Tad meklēsi Win7 draiveri konkrētam čipam. Piem. ja tev būs populārais Atheros AR9285, draiveri ņemsi te:
https://www.atheros.cz/atheros-wireless ... 7&system=5

Lielākoties Win8.1 draiveri der Win7, bet ir izņēmumi. Zinu ka ir frukti kas pamanās 64bit sistēmai uzmaukt 32bit draiverus utt. :D

Pirmais darbs: noskaidro vai tev nets ar WiFi un nets ar vadu vienādi sūdīgi iet? Vaina var būt arī rūterī, sistēmā....
Image

Oskars D
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 15
Pievienojies: 13 Aug 2014, 14:11
Reputācija: 0

Post no Oskars D » 10 Nov 2014, 09:59

Tu cietā diska noslodzi skatījies? Izklausās, ka disks patstāvīgi aizņemts / dodas pie tēviem.

zi007
E-žurnālists
Atbildes: 190
Pievienojies: 11 Feb 2009, 19:13
Reputācija: 0
Atrodas: Mančestra

Post no zi007 » 10 Nov 2014, 10:11

Uzliec jaunu ssd disku un aizmirsti par bremzēm! Man iepriekšējais disks 1x izmeta pat zilo ekrānu. Kad tā vietā uzliku ssd disku, tad datoram radās jauna dzīvība un bremzes vairs neredzu!:)

Labāk liec Windows 10, tad nav problēmu ar draiveriem... ja nu tikai wifi draiveri būs jāliek...
....

Nauris Magonītis

Post no Nauris Magonītis » 10 Nov 2014, 12:24

bremzēšana pati no sevis pazuda, tagad viss notiek super ātri. bet kad bremzēja, nebija noslogots.. RAM tikai 1,42gb.. bet nu tā pat.

Es noskaidroju, ka man ir MediaTek MT7630E wifi karte, arī sameklēju jaunāko draiveri. kurš der uz win7 64bit.
tas pats. Labi, izdariju tā, ka pieliku pie LAN vada arī. UZliku utorrentā vilties spēli, kāpieslēdzu pie lan aizgāja uz pilnu neta jaudu. UZspiedu un local are connection disable, tad izrāvu lan vadu, aiznesu datoru uz otru istabu. Varēju brīvi sēdēt inetā, viss gāja perfekti. Atstāju pa nakti lai novelkas spēle, no rīta eju inetā, power iso novilkt, un 120bytes/sec.. UZ 1 sekundi vajadzēja pie lan pieslēgt, atslēgt un atkal tagad iet, kaut neko nevelk. bet noteikti ne uz ilgu...

Nauris Magonītis

Post no Nauris Magonītis » 10 Nov 2014, 12:44

zii007- tagad par to nav beeda, kā jau teicu. uztrauc internets. Windows 10? Es jau win7 lieku tikai tapēc, ka pēdējā IE versija uz kuras ir iespējams strādāt ir 10. (uz 11 never neko vaļā, to ko vajag, neatbalsta)

Sarumaj- pirmais darbs izpildīts jau sākumā. man blakus stāv otrs pc kurš visu laiku caur wifi pieslēgts. viņš strādā perfekti.

Es pamēģināju atinstalēt wifi draiveri, uzlikt atkal.. tieši tas pats.

User avatar
romajo
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 315
Pievienojies: 20 Feb 2011, 11:33
Reputācija: 0

Post no romajo » 10 Nov 2014, 22:22

Tais ražotāju (datoru) mājaslapās ne vienmēr ir pēdējie draiveri atrodami, kā arī ne vienmēr jaunākais draiveris ir tas labākais variants. Manam Hrenovo ar wi-fi gļukoja, draiveris ar it kā pēdējais no hrenovo lapas. Pie nelielas slodzes viss puki čiki, kā uzdod slodzīti, tā sākās taimauti līdz vispā izrubās. Paguglēju un izrādījās, ka ir arī jaunāki draiveri, kas arī tika uzinstalēti un tagad viss pamatā ok, tik pie slodzes tāds lielaks pings uzlec ~500ms, bet savienojums nepārtūkst. Tākā meklē tik draiverus.
Un jā, kas notiek, ja palaiž no kāda live cd?

User avatar
LooNeY
E-žurnālists
Atbildes: 755
Pievienojies: 10 Okt 2010, 18:51
Reputācija: 0
Atrodas: Rīga

Post no LooNeY » 13 Nov 2014, 09:06

Vēlviens gudrītis atradies, kurš uzskata, ka Windows beta versiju ir labi likt kā pamata OS..... Nav brīnums, ka pilni forumi ar čīkstuļiem par w10 problēmu tēmām pēctam

User avatar
grisha
E-žurnālists
Atbildes: 1130
Pievienojies: 25 Jūn 2007, 18:43
Reputācija: 0

Post no grisha » 13 Nov 2014, 14:58

Š eit visu pateici. Izmantot IE netam? IE der tikai, lai novilktu Chrome, Firefox, Safari u.t.t. browseri.
IE jau ir pēdējā lieta ko izmantot.

User avatar
m_janis
Lietpratējs
Atbildes: 1083
Pievienojies: 22 Feb 2009, 22:26
Reputācija: 0

Post no m_janis » 13 Nov 2014, 16:10

pēdējā IE versija uz kuras ir iespējams strādāt ir 10
Varētu par šo sīkāk ? Ja vien neesi web koderis, kam jāpārbauda, kā kārtējais projekts izskatās uz vecākām versijām un dažādām platformām, tad par IE lietošanu grisha jau visu pateica - lietojams tikai 1 x, t.i. pēc sistēmas uzinstalēšanas.

Nauris Magonītis

Post no Nauris Magonītis » 02 Dec 2014, 14:57

man darbam nepieciešams IE, pēdējā versija uz kuras ver vaļā sistēmu, ir IE 10, uz 11 balta lapa. tā pat kā uz citiem pārlūkiem. Jā, un es strādāju VIASAT LATVIJA. ipcallcenters.eu, ja sīkāk stāstu. win7 ir, darba sistēma iet, bet..... wifi veljoprojaam gļuko. arvien trakāk un trakāk. netieku galā. lieku vecākus draiverus un tas pats. inetā ieiet var caur wifi, bet pus stundu loading. task manager rāda ka noslogojums wifi ir, max 0.09%.. tagad nākas caur vadu sēdēt netāaā.. jā, un īsti ērti tas nav.

Nauris Magonītis

Post no Nauris Magonītis » 02 Dec 2014, 15:00

tad lūdzu iedod kādu linku, kur atrast kādus jaunākos draiverus? ir visi izmēgināti.. gūglēt māku. still tas pats. tad vienu brīdi uzspiedu troubleshoot, toubleshoot vai kā to sauc, rādija ka gateway problem. netieku galā ar to wifi. tā jau liktu win8 vai 10, bet man, kā jau minēju vairākkārt, darbam nepieciešams IE, pēdējais 10tais. cik sapratu, uz win8 var uzlikt IE10?

User avatar
romajo
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 315
Pievienojies: 20 Feb 2011, 11:33
Reputācija: 0

Post no romajo » 02 Dec 2014, 20:19

Es, to draiveri meklēdams tā biju izbesījies (jo nevarēju neko atrast arī realtek lapā), ka izmanoju driver identifier http://www.driveridentifier.com/download.php , bet ne jau visi arī no tā piedāvātajiem draiveriem derēja. Lai draiveri novilktu proga grib lai reģistrējies vai ielogojies no facebook jeb google konta. Nekādi dranķi bonusā nenāca un piemaksāt nepieprasīja (kā to dara daža laba šāda veida proga).

User avatar
3Dklucis
Klauns
Atbildes: 1054
Pievienojies: 29 Dec 2012, 00:38
Reputācija: 1

Post no 3Dklucis » 02 Dec 2014, 23:08

目前,王牌流媒体(TorrentStream)未实现支持的Andr​​oid,智能电视和电脑使用非Windows操作系统。为了填补这一空白,并观看peredostavit绝对是所有的用户,我们已经推出了专门的TS-代理广播的能力。

TS-PROXY让您观看所有频道的电视洪流运行任何操作系统的任何设备和智能电视的计算机上。

为了支持该网站的每月150卢布的金额,你可以使用通过我们代理的TS-标准技术IPTV(OTT)观看电视洪流的另一种方式。

User avatar
Mahmuds
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 152
Pievienojies: 24 Feb 2012, 19:03
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja

Post no Mahmuds » 03 Dec 2014, 09:10

Es parasti, ja nu nekādi nevaru kādam dzelzim atrast pareizo draiveri, izmantoju "DriverPack Solution 14". Ar to vienmēr ir izdevies visu korekti pieinstalēt. Tikai jāizņem visi ķeksīši no nevajadzīgajām progām ārā, citādi sainstalēs veselu kaudzi visādu herņu :) !

Nauris Magonītis

Post no Nauris Magonītis » 04 Dec 2014, 16:35

pamēģināju. atinstalēju draiveri wifi, uzliku driver pack solution 14, still tie paši lagi.
ātrākais veids, kā tikt no viņiem vaļā, ir ieslēgt datoru un nemēģināt ieiet i-netā kādas 10 minūtes, tad beigās sāk strādāt, kā vajadzētu. sākumā nežēlīgi ilgi ielādē visu.

Nauris Magonītis

Post no Nauris Magonītis » 04 Dec 2014, 16:37

tieši tas pats kas ar driver pack solution 14.. Sameklēja draiveri, ieliku.. vēljoprojām neiet. draugos iet minūtes divas. ja atstāju ieslēgtu datoru, un pēc ieslēgšanas neesmu izmantojis inetu, 15min paiet un aiziet. Gateway problēma, bet nesaprotu, kā atrisināt.

User avatar
Mahmuds
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 152
Pievienojies: 24 Feb 2012, 19:03
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja

Post no Mahmuds » 04 Dec 2014, 17:35

Kļuva interesanti, paguglēju un uzdūros sekojošai lietai - konkrētajam laptopam tā ir bieža problēma, tieši ar win7 draiveriem. Krieviski runājošie ļautiņi it kā ir atrisinājuši problēmu uzliekot win 8 draiveri. Jebkurā gadījumā, palasi un pamēģini:
http://asusfans.ru/forum/cat-lan-wlan-b ... -7205.html

Pievienot atbildi

Return to “Windows”