OBSBOT Trail – 360 grādu kamera

OBSBOT Tail radījis kameru – personīgo operatoru un režisoru vienā. Kamera spēj sekot līdzi kustībām, pietuvināt un attālināt video automātiski ar 4K kvalitāti un 60 kadriem sekundē.

OBSBOT Tail ir pasaulē pirmā šāda tipa kamera. Tā ir radīta, lai atvieglotu video uzņemšanas procesu, kā arī piedāvā vairākas ērtas funkcijas un specializētu aplikāciju.

OBSBOT Tail kamera pati uztver kustības un uzņem video. Tā ir uzbūvēta uz platformas, kas nodrošina 360 grādu kustību. Uzņemtos video kamera piedāvā rediģēt tai specializētā aplikācijā – OBSBOT Studio app.

Kameras tālvadība ar žestiem

Veicot noteiktus žestus, kamera sāks vai pārtrauks filmēt video. Žestu uztveršanai netraucēs izteikti tumši vai gaiši filmēšanas apstākļi, dažādi filmēšanas leņķi vai pat šķietami traucējoši foni. OBSBOT Tail spēs uztvert žestus 20 m attālumā.

Sekošana objektam

Tap Lock tehnoloģija nodrošina automātisku sekošanu uzstādītajam objektam. Kamera nodrošinās stabilu video un spēs veikt izsekošanu tumšos apstākļos, pārpildītās ielās, fonos, kas teju vai saplūst ar izsekojamo objektu.

Automātiska video pietuvināšana

Līdz ar sekošanu līdzi objektam, OBSBOT Tail arī nodrošina automātisku video pietuvināšanu un attālināšanu. Nav nozīmes, cik tālu objekts atrodas no kameras, tiks noteikta vislabākā iespējamā kompozīcija un stabila sekošana katrai kustībai.

Jaudīgs mākslīgā intelekta čips

OBSBOT Tail izmanto HiSilicon Hi3559A čipu, kas piešķir kamerai netipiski lielu jaudu. Ar to pietiek, lai kamera varētu atbalstīt tādas attēlveidošanas tehnoloģijas kā HDR10 / 3DLUT / 3DNR un citas.

Video stabilizators

OBSBOT Tail ir spēcīgs video stabilizators, kas ļaus uzņemt izcili stabilus video. Extrasmooth tehnoloģija nodrošinās iespaidīgu stabilitāti pat ekstrēmos filmēšanas apstākļos.

Atbalsta 3DLUT

OBSBOT Tail kamera atbalsta 3DLUT programmatūru, kas nodrošina profesionālu krāsošanas tehniku, kas video un attēlos radīs krāsas maksimālu tuvu tādām, kādas tās redzam ar acīm.

OBSBOT Studio

Kamerai specializētā aplikācija – OBSBOT Studio – nodrošina ērtu video un attēlu pēcapstrādi. Aplikācijā iekļautas vairākas unikālas funkcijas, kas video un attēlu pēcapstrādes procesu padarīs vieglu, bet radītos video un attēlus – unikālus.

OBSBOT Tail dizains

OBSBOT  Tail kamera ir 17 cm augsta un sver tikai 610 gramus. Tās akumulatora ietilpība ir 1850mAH, kas nodrošinās 180 minūšu nepārtrauktu darbību.

OBSBOT Tail ir unikāla video un foto kamera gan izskata gan funkcionalitātes ziņā. Tā piedāvā automātiski uzņemt video 360 grādu leņķos, dažādus video uzņemšanas režīmus (tai skaitā palēninājuma – slow motion – režīmu), 4K video un 12MP attēlu kvalitāti. Tās šī brīža cena ir 489 ASV dolāri (aptuveni 435 EUR), taču pēc tās Kickstarter projekta beigām, 16. marta, tās cena būs jau 719 ASV dolāri (aptuveni jeb 640 EUR). Piegādes plānots sākt aprīļa beigās.

OBSBOT Tail kameru iespējams apskatīt, iegādāties, vai tās tapšanu atbalstīt Kickstarter mājas lapā. Atgādinām, ka šāda tipa projektiem, ja tie nesavāc pietiekamu finansējumu, pastāv risks neīstenoties.

Kas ir Kickstarter? Lasi mūsu rakstā – Kickstarter – platforma, kur idejas top par realitāti.

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt