Tīkla monitors

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

User avatar
root
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 2174
Pievienojies: 16 Mar 2010, 15:26
Reputācija: 1

Tīkla monitors

Post no root » 03 Mai 2010, 03:59

Aber prezentēju arī šeit vienu no saviem pirmajiem hoby softiem. Tika izveidots aiz ņekuj darīt lai vērotu noslodzi uz windauz servera, uz wine and mono palaist necerētu. Uzrāda dažnedažādu šitu, cik man zināms, diezgan precīzi, ir ping tūlis, vairāku tīkla interfeisu atbalsts etc. Rāda cik ir pašreizējā tīkla noslodze kopš programmas palaišanas maksimuma reģistrēta, ir vienkāršs TCP serveris un atsevišķs apps lai varētu monitorēt up/down , cpu un procesus attālināti. Ir bugi ar TCP serveri (unhandled ex) un klients mēdz paķerties pie lena neta vai pc, es par tiem zinu un tiks izlaboti, kad būs laiks, iespējama kāršanās un vēl sazin kas, neesmu nopietni ķēries klāt kodam un laika trūkuma dēļ diez vai arī ņemšos tuvākajā laikā. Softs tika uzsākts rakstīt tad, kad vēl tikai mācijos, best vieved on 1024x768. Nekādas sūdzības nepieņemu. Ieteikumi laipni gaidīti un tiks pievienoti queue. Darīt ar softu varam praktiski jebko, t.sk lauzt un demolēt un likt firmelē kādā ja nu tik ļoti vajag, vienīgais ko prasu- nepārdot kādam par naudu un neuzdot par savu. Savādāk sadošu pa kaklu, jei bogu.

Softs pieejams:
http://lit.lv/netmon

Klients pieejams:
http://lit.lv/netmonc

Nepieciešams net frame 3.5 sp1 klientam un 2.0 softam. Veidots uz XP, neesmu testējis, bet vajadzētu darboties arī Vista, 7 un server. Updeiti, kad būs, pēc instalācijas pārbaudīsies automātiski pie palaišanas.

Labu apetīti. Peace.

User avatar
drono
Lietpratējs
Atbildes: 706
Pievienojies: 14 Mar 2007, 15:59
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja

Post no drono » 03 Mai 2010, 08:42

Nekad neesmu varējis saprast, ar kuru galu domā programmatūras izstrādātāji, nosaucot instalācijas failu par "setup.exe"
Jā, starp citu, man tur nekas neiet, rāda tikai XML kodu. Gan IE8, gan Firefox.

User avatar
root
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 2174
Pievienojies: 16 Mar 2010, 15:26
Reputācija: 1

Post no root » 03 Mai 2010, 12:09

Nu tad sāc izmantot interneta pārlūku. Opera piemēram.


*facepalm

User avatar
RicoPico
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2308
Pievienojies: 09 Jan 2009, 12:54
Reputācija: 0
Atrodas: Jūrmala/Rīga

Post no RicoPico » 03 Mai 2010, 12:14

Mammu, Tu ir pārlūku rasists? ;)
3GHz takts frekvences viļņa garums ir 10cm

User avatar
root
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 2174
Pievienojies: 16 Mar 2010, 15:26
Reputācija: 1

Post no root » 03 Mai 2010, 12:33

Jā. Pie tam fanātisks.

Heil-Opera, Heil-Chrome! :D

User avatar
drono
Lietpratējs
Atbildes: 706
Pievienojies: 14 Mar 2007, 15:59
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja

Post no drono » 03 Mai 2010, 12:35

Opera arī rāda tikai XML. Testēju uz svaigi instalēta XP SP3.

Tas fails ar maģisko nosaukumu "setup.exe" taču bija domāts, lai uzinstalētu vajadzīgo .NET Framework, ne? Atsevišķi nav jāinstalē neko?

User avatar
root
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 2174
Pievienojies: 16 Mar 2010, 15:26
Reputācija: 1

Post no root » 03 Mai 2010, 12:44

Nē, tas fails ir lai uzliktu aplikāciju, pārbauda updates pie palaišanas un instalē softu no neta.
Image

Un par cik instalātora autors ir MS, tb instalāciju automātiski izveidoja visual studio un nevienam citam līdz šim problēmu neesmu novērojis, nu atvaino problēma tik tiešām būs tavā galā. :)

Mans ieteikums-> labais klikšķis, save as un tad run no pc ne no pārlūka.

User avatar
drono
Lietpratējs
Atbildes: 706
Pievienojies: 14 Mar 2007, 15:59
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja

Post no drono » 03 Mai 2010, 13:01

Nu ok, uzliku .NET Framework 4. Tagad Opera joprojām rāda XML, bet IE8 aizgāja :D
Š itas MS instalātors pamatīgi iesūkā. Vai tad nevar vienk. novilkt un palaist vienu EXE failu, bez kādas instalēšanas? Tajā instalācijā taču atkal ir pamatā 1 fails un viss :)

User avatar
root
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 2174
Pievienojies: 16 Mar 2010, 15:26
Reputācija: 1

Post no root » 03 Mai 2010, 13:11

Jā, bet atkal, katrs bugfix jāinstalē manuāli. Tas nekam neder. :) A auto update šito softu izaudzinās vismaz par megabaitu. Tas pats lai implmentētu pārbaudi vai ir tas grabans net framework utt utjp. Jāpārportē būs šitais uz c++, varbūt nebūs tādu probu.

Pievienot atbildi

Return to “Windows”