Samsung atklājis Galaxy Tab S6 Lite

Samsung oficiāli atklājis Galaxy Tab S6 Lite planšetdatoru ar atjaunotu S Pen irbuļa dizainu, plānu korpusu un 10,4 collu lielu ekrānu, kas ļauj ērti strādāt un mācīties no mājām un iegrimt iemīļotākajā seriālā, filmā vai spēlē.

Darbs un mācības no mājām ir kļuvis par ikdienu, tāpēc sagaidām, ka tehnoloģijas ir jaudīgas un piemērotas gan konferences zvanam, gan radošajām pauzēm. Jaunais Samsung Galaxy Tab S6 Lite ir lielisks piemērs, kā vienā ierīcē apvienot svarīgas funkcijas, lai padarītu ikdienu ērtu. Tas ļauj ne vien efektīvi strādāt, izmantojot uzlaboto S Pen irbuli, bet arī kvalitatīvi atpūsties, lielajā ekrānā baudot filmas vai iemīļotākos seriālus, spēlējot videospēles bez aizķeršanās vai veltot laiku patiesi nozīmīgajam,” atklāj Samsung Electronics Baltics tirdzniecības vadītājs Baltijas valstīs Māris Ķikāns.

Radi vairāk un uztraucies mazāk ar atjaunoto S Pen irbuli

Izmantojot planšetdatoru darbam, mācībām vai atpūtai, atjaunotais S Pen irbulis ir izcili piemērots piezīmēm un vairākiem darbiem vienlaikus. Ar 7,03 g svaru un 0,7 mm irbuļa galu jaunais S Pen dizains ir ērts un atgādina ikdienā ierasto pildspalvu, kas pēc tam ar magnētu ērti piestiprināma pie planšetdatora malas vai grāmatas tipa vāciņā (Book Cover Case). S Pen ir bez akumulatora, tāpēc nebūs jādomā par uzlādi.

Ar S Pen irbuli veiktās piezīmes Samsung Notes lietotnē ir viegli pārvērst digitālā tekstā. Piezīmēm pievienojot birku, tos ir iespējams kategorizēt un vēlāk meklēt nepieciešamo. Tāpat jaunajā planšetdatorā var iekrāsot svarīgāko un ielūkoties dokumentos ar 300% pietuvinājumu, lai pamanītu ikkatru detaļu. Visas veiktās piezīmes ir iespējams eksportēt kā PDF, JPEG attēlus, teksta failu vai Microsoft Word dokumentu.

Iedvesmojošs dizains

Ar 10,4 collu displeju un teju neredzamām malām, Galaxy Tab S6 Lite ekrāns ļauj izbaudīt jebkuru saturu. Vieglais un kompaktais dizains padara planšetdatoru īpaši piemērotu vairākiem darbiem vienlaikus, kā arī atpūtai. Aprīkots ar jaunāko One UI, Galaxy Tab S6 Lite pārvaldīšana ir intuitīva un dabīga, ļaujot veikt darbības bez liekas meklēšanas un piedomāšanas.

Uzlabotas izklaides iespējas

Galaxy Tab S6 Lite ir aprīkoti ar gudrām un izklaidējošām iespējām, kas mūzikas klausīšanos, straumēšanu, iepirkšanos tiešsaistē un sazināšanos ar draugiem padarīs vēl patīkamāku. Jaunajam modelim ir AKG skaļruņi ar Dolby Atmos 3D visaptverošo skaņu, lai mūziku vai filmas būtu iespējams baudīt augstākajā kvalitātē.

Samsung sadarbojas ar YouTube un Spotify, lai nodrošinātu iecienītāko aplikāciju ērtu lietošanu, radot iespēju, piemēram, iemīļotāko dziesmu no Spotify izmantot kā modinātāja signālu. Īpaši Galaxy Tab S6 Lite lietotājiem YouTube Premium būs pieejams četrus mēnešus bez maksas.

Galaxy pieredze mājās

Galaxy Tab S6 Lite ir daļa no Galaxy ekosistēmas. To var izmantot, lai pārvaldītu visas ierīces mājās. Piemēram, ar savu Samsung profilu planšetdatorā ir iespējams nosūtīt ziņas un zvanīt pat, ja telefons atrodas citā istabā, vai ieslēgt putekļsūcēju, bet televizoru – izslēgt.

Galaxy Tab S6 Lite ir ierīce, ko var izmantot visa ģimene. Samsung Kids ļauj uzlikt dienas limitu spēlēm, liegt pieejas noteiktām lietotnēm, bet tajā pašā laikā palīdzēt bērnam apgūt vēl nezināmo ar interesantām un noderīgām lietotnēm.

Pieejamība

No 4. maija Galaxy Tab S6 Lite būs pieejams iepriekšpasūtīšanā, bet no 15. maija tas būs nopērkams tiešsaistē un veikalos divās krāsās: Oksfordas pelēkā un Angoras zilā. Katrai krāsai ir pielāgots S Pen irbulis, savukārt plašākā krāsu variācijā būs pieejami grāmatas tipa vāciņi (Book Cover Case).

Tehniskā specifikācija

Galaxy Tab S6 Lite specifikācija
Displejs 10.4” 2000×1200(WUXGA+) TFT
OS Android 10 (One UI 2)
Krāsas Oksfordas pelēks un Angoras zils
Izmērs un svars 244.5 x 154.3 x 7.0 mm, 465g (LTE ver: 467g)
Kamera 4GB + 64GB / 128GB
microSD līdz pat 1TB
AP Quad 2.3GHz + Quad 1.7GHz
Akumulators 7,040mAh (tipiski), AFC
Savienojamība Wi-Fi, BT – Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac 2.4GHz+5GHz, Wi-Fi Direct, BT 5.0
LTE – 3CA (Cat.11)
Savienojumi C tipa USB 2.0, 3.5mm austiņu iespēja
Sensori Akselerometrs, žiro sensors, telpas sensors, tuvuma sensors, RGB gaismas sensors
GPS GPS + GLONASS
Audio 2 AKG skaļruņi, Dolby Atmos®
Video Ieraksts: FHD (1920×1080) @ 30fps
Atskaņošana: UHD 4K (3840 x 2160) | @120fps
Aksesuāri Grāmatas tipa vāciņš, austiņas, USB savienojums, akumulatora iepakojums, uzlādes stacija

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

2 Responses

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt