Protests 17. augustā pie Krievijas vēstniecības Pussy Riot atbalstam

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Cilvēks un Sabiedrība Protests 17. augustā pie Krievijas vēstniecības Pussy Riot atbalstam

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 14 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #156972
    Jaunzems
    Participant

    Es domāju, ka ar to, kas pēdējā laikā noticis saistībā ar Pussy Riot, nav jāskaidro (tiem, kam ir – linkā ir paskaidrots). Tā kā šis protests ir ne tikai meiteņu atbalstam, bet arī pret pašu Krievijas Federācijas piekopto politiku.

    Tiem, kas grib piedalīties, informācija šeit – https://labojam.lv/riot/

    #289037
    Rainy
    Participant

    pilnīgs sūds, pašas apzinājas, ko dara, pašas vainīgas – closed

    #289038
    aoma
    Participant

    Jaunzem, ja kāds ekstrēmists, aicinot uz saeimas atlaišanu, piedirsīs tavu guļamistibas tepiķi, tad arī tu organizēsi aizstāvības kustību, jeb tomēr sauksi menteni?

    #289039
    root
    Participant

    Pievienojos atbalstītājiem.

    Aoma, grupa ir pelnījusi sodu, ne Inquisitio Haereticae Pravitatis. Ir 21, ne 12 gadsimts.

    Un manas personiskās domas – manis pēc viņas varēja to baznīcu arī nodedzināt. Visi reliģiski apmātie fanāti var iet ieskrieties. Visi ticīgie, kuri lasa šo rakstu arī var pagriezties un uz priekšu – ieskrieties. Vēlams, tādā dziļākā bedrē, lai cilvēkiem ar veselo saprātu nebūtu konstanti jāklausās kāda prātā vāja idiota murgos par stulbeņa iedomu draugiem.

    [img]https://www.bildites.lv/images/6au2pgafm58ndlncs4wx.jpg[/img]

    #289040
    aoma
    Participant

    Krievija ir pelnījusi to kas viņai ir. No kurienes tas uzradās tas Putins un viņa priekšteči, jau no Ivana Bargā laikiem var secināt, ka Krievijai demokrātiju dot nedrīkst – tā tūlīt pāraug anarhijā un visautļautībā – to labi varēja vērot alkoholiķa Jeļcina laikos. Reliģija ir vienīgais, kas pēc komunistu varas beigšanās satur šos rāmjos. Pats es esmu pārliecināts reliģijas noliedzējs, bet tumšajām tautas masām tāda ir nepieciešama, līdzsvaram ir jābūt un populāras svētvietas apgānīt nav ieteicams, ja vien nevēlies tapt nolinčots. Indijā tak tu nemēģināsi paņemt koku un noslānīt govi, kas nogūlusies šķērsām ceļam?

    #289041
    Dibens Kāpurķēde
    Participant

    root: Tai pašā laikā arī evolucija tā arī nav pierādīta un balstās tikai uz hipotēzēm, attiecīgi ateisms ir tieši tāda paša reliģija kā visas citas. Un šobrīd tu izturies tieši tā pat kā fanātiķis tavā karikatūrā.

    #289042
    Jaunzems
    Participant

    Evolūcija ir hipotēze? Tādā gadījumā gravitācija arī ir tikai teorija, tādēļ, lūdzu, pacelies gaisā un aizlido prom no šeienes.

    #289043
    Dibens Kāpurķēde
    Participant

    Nu pameklē internetā informāciju, tad redzēsi, ka viss balstās uz pieņēmumiem un konkrētu pierādījumu nemaz nav.

    VIens piemērs: Izrokot dinozauru skeletus un nosakot to vecumu zinātnieki bieži vien atklāj, ka tie ir tikai pāris tūkstošus gadus veci. Un ko tad viņi dara? A neko, pasludina, ka tādi rādījumi nevar būt pareizi un tos var neņemt vērā.

    Ja jau tā ir eksaktā zinātne, tad jebkurš var būt zinātnieks 🙂

    #289044
    E-500
    Participant

    Nu, jābūt tolerantiem pret ticīgo jūtām, bet nu, domāju, tur nekas tāds traks nenotika. Drusku palēkāja – 1 minūti, sargs izdzina laukā, pat policiju neizsauca. Tas viss hajs, cik zinu, sākās tikai tad, kad to video, jau samontētu, ielika internetā. Kādus piespiedu darbus varbūt varēja iedot – grābt lapas vai tml., nevis šitā taskāt pa tiesām un draudēt ar daudziem gadiem cietumā.

    #289045
    Dibens Kāpurķēde
    Participant

    Cik saprotu tad lielais baznīcas boss ir aktīvs Putina atbalstītājs un tāpēc arī viss “hajs” ir sācies. Jāuztaisa paraugprāva, lai neviens neiedomājas vēl kaut ko pretPutinisku veidot.

    #289046
    faq
    Participant

    Nu lieliski. Nebiju gaidījis, ka Latvija atsaldēti kreacionisti arī veģetē. Ja godīgi, tas tiešām ir pārsteigums.

    Behold!

    [youtube]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Of90cKxSeuw[/youtube]

    #289047
    Crow
    Participant
    #289048
    migors
    Participant

    Viņus sodis par biedu citiem. Nu vevar krievijas vara pieļaut tādus izlēcējus. Nu ko darīt ja cilvēkam nav prāta, neviens tur neko nevar palīdzēt.

    Man arī nepatīk dvieļugalvas bet es nekad apmeklējot kādu no viņu valstīm neiešu uz viņu baznīcām kačāt savas pravas vai dedzināt korānu. Tas kas to plano darīt var tekt jau ir uz kredīta nomētāts ar akmeņiem.

    #289049
    Nelabojams
    Participant

    Quote:

    VIens piemērs: Izrokot dinozauru skeletus un nosakot to vecumu zinātnieki bieži vien atklāj, ka tie ir tikai pāris tūkstošus gadus veci.


    Ampelmani, vienu konkrētu piemēru!

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 14 kopumā)
  • Tēma ‘Protests 17. augustā pie Krievijas vēstniecības Pussy Riot atbalstam’ ir aizvērta jaunām atbildēm.
Jaunākais portālā