Atklājiet jaudu un radošumu ar jauno Logitech Master MX sēriju

Logitech uzņēmums paplašinājis savu Master sēriju ar divām jaunām mehāniskajām tastatūrām – pilna izmēra MX Mechanical un minimālistisko MX Mechanical Mini – un MX Master 3S peli. Logitech Master sērija nodrošina profesionāliem digitālā satura radītājiem visefektīvākos rīkus, ko raksturo augsta efektivitāte un precizitāte.

“Pastāv arvien lielāka programmētāju kopiena, kuri iemīlēja mehāniskās tastatūras, kad viņi pirmo reizi sāka spēlēt, un tagad vēlas izjust tādu pašu precizitāti un vadību savās profesionālajās galddatoru tastatūrās” – teica  Tolya Polyanker, Logitech MX Series for Creativity and Productivity nodaļas vadītāja.MX Mechanical apvieno labāko no abiem risinājumiem – Logitech ekspertu spēļu tastatūras pieredzi ar pieredzi, kas ir unikāla MX Master sērijai”.

MX Mechanical un MX Mechanical Mini piedāvā jaunākās paaudzes zema profila mehāniskos slēdžus. Tactile Quiet taustiņu slēdzis (brūns) padara to par Logitech klusāko mehānisko tastatūru ar unikālu mehāniskās rakstīšanas sajūtu. Tastatūrām ir divu krāsu taustiņu vāciņi optimālai perifērijas redzamībai. Inteliģentais apgaismojums, kas pieejams sešās opcijās, automātiski pielāgo spilgtumu apkārtējam apgaismojumam un izslēdzas, kad tas nav nepieciešams, nodrošinot efektīvu akumulatora patēriņu.

MX Master 3S pele ar 8000 DPI izšķirtspējas optisko sensoru darbojas uz lielākās daļas virsmu, tostarp stikla, lai palīdzētu ātrāk strādāt ar augstas izšķirtspējas monitoriem un apmierinātu pieredzējušo izstrādātāju pieaugošās vajadzības. Klikšķi tagad ir par 90% klusāki salīdzinājumā ar MX Master 3, vienlaikus saglabājot to pašu labo precizitātes sajūtu, lai jūs varētu koncentrēties uz savu darbu, nevis uz troksni.

MX Master 3S izmanto elektromagnētisko rullīti ar MagSpeed™ tehnoloģiju, kas ritina 1000 rindas sekundē, sānu ritināšanas ritenīti ātrākai horizontālai navigācijai un unikālu, ergonomisku formu, kas paredzēta ilgstošam un ērtam darbam.

MX Mechanical, MX Mechanical Mini un MX Master 3S būs pieejamas 2022. gada maijā. Paredzamās mazumtirdzniecības cenas: MX Mechanical tastatūra – €179.99, MX Mechancial Mini tastatūra – €159.99, MX Master 3S pele – €129.99.

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt