2024. gada marta Netflix Originals 

Pavasaris ne vienmēr lolo ar saules gaismu, tāpēc lietainās dienas var aizpildīt ar TV gaismu. It īpaši, ja izklaidi nodrošina Netflix Originals!

Netflix Originals angļu valodā 

Spaceman

Kad? 1. marts

Viena no Ādama Sandlera gaidāmajām filmām – Spaceman – pēc vairāku gadu izstrādes beidzot ir gatava priecēt Netflix skatītāju acis.

Balstīta uz Jaroslava Kalfara grāmatu “Spaceman of Bohemia” (Bohēmijas kosmonauts), Sandlers attēlo Jakubu Pročazku, kas kļūs par valsts pirmo kosmonautu. 

The Netflix Slam

Kad? 3.marts – tiešraide

Jau otrā Netflix sporta tiešraide, kur Rafaels Nadals stāsies pretī Karlosam Alkarasam, kas pasaules rangā ierindojies 2. vietā. Spraigā spēle notiks Las Vegasā, Mandalajas līcī. 

Tiešraide tiks atskaņota gan angļu, gan spāņu valodā. Informācija par pārējiem spēlētājiem sekos. 

Hot Wheels: Let’s Race (1. sezona)

Kad? 4.martā (Netflix vēl nav oficiāli apstiprinājis)

Mattel Television un Los Andželosas animācijas studija Sprite Animation Studios apvienojušies, lai veidotu jaunu versiju slavenajām bērnu rotaļu mašīnām. 

Hot Wheels Let’s Race ir sērijas, kas iededzina un atraisa izaicinājuma garu ik katrā sacīkšu braucējā! Sērija seko līdzi jaunākajai sacīkšu braucēju paaudzei, kamēr viņi piedzīvo aizraujošas sacīkstes, ekstrēmus triku konkursus un vētrainus izaicinājumus.” 

The Gentlemen (1. sezona)

Kad? 7. martā (Netflix vēl nav oficiāli apstiprinājis)

Gajam Ričijam ir spēcīga vēsture filmu industrijā. Viena no viņa labākajām filmām – The Gentlemen – tiks atsvaidzināta svaigā britu seriāla veidā ar tādu pat nosaukumu.  

Stāsts ir par vīru, kurš pēc pēkšņas tēva nāves manto lielu biznesu un īpašumu. Ātri vien viņš attopas kā liela narkotiku biznesa vadītājs un dodas aci pret aci ar gangsteriem. 

Sērijās piedalās aktieri kā Teo Džeimss, Kaja Skodelario, Vinnijs Džounss, Daniels Ings un Džoelijs Ričardsons. 

Damsel

Kad? 8. martā 

Liela budžeta fantāzijas galvenajā lomā iejūtas Millija Bobija Brauna. Stranger Things zvaigzne attēlo meiteni, kurai pašas spēkiem jāizbēg no vietas, ko sargā uguni elpojošs pūķis. 

Girls5eva (3. sezona)

Kad? 14. martā

Tīnas Fejas producētā komēdija pirmās divas sezonas pavadīja Peacock, taču tagad būs ekskluzīvas tikai Netflix. 

Jaunajā sezonā redzēsim, kā bijušās 90. gadu viena hita pop zvaigznes dodas turnejā. 

Pirmā un otrā sezona jau ir pieejamas internacionāli, taču ASV tās būs kopā ar trešo sezonu.

Irish Wish (2024)

Kad? 15. martā

Tieši Svētā Patrika dienas svētku laikā nāk jauna romantiskā komēdija. 

Lindsija Loena attēlos Madiju Keliju, kuras uzdevums būs pārvarēt savas jūtas, un būt līgavas māsai savai labākajai draudzenei, kura gatavojas precēties ar Madijas mūža mīlestību. 

3 Body Problem (1. sezona)

Kad? 21. martā

HBO Game of Thrones veidotāji atgriežas ar jaunu zinātniskās fantastikas seriālu. Tam ir ievērojams budžets un liels potenciāls. 

“Jaunas sievietes liktenīgā izvēle 1960. gadu Ķīnā, atbalsojoties telpā un laikā, nokļūst pie izcilas zinātnieku grupas mūsdienās. Dabas likumiem izšķiroties viņu acu priekšā, pieci bijušie kolēģi apvienojas, lai stātos pretī lielākajiem draudiem cilvēces vēsturē.”

The Casagrandes Movie (2024)

Kad? 22. martā

Nickelodeon filma ierodas Netflix Originals pasaulē. Santjago ģimene beidzot dodas pelnītā ceļojumā uz Meksiku, taču tas izjauc Ronijas Annes dzimšanas dienas plānus. Kamēr Ronija Anne cenšas pierādīt, ka ir pietiekami veca, lai paliktu viena, viņa saskaras aci pret aci ar pusaudžu “pusdievu”. 

Shirley (2024) 

Kad? 22. martā

Aiz šīs biogrāfijas stāv Džons Ridlejs, stāstot par pirmo melnādaino kongresmeni, kura pat piedalījās 1972. gada prezidenta vēlēšanu kampaņā. 

Regīna Kinga attēlo Šērliju un viņai pievienojas citi aktieri, ieskaitot, Lūkasu Hedžesu, Maiklu Čeriju un Dorianu Misiku. Šī arī ir pēdējā filma, kur redzams nelaiķis Lenss Rediks, kurš atveido Vesliju Makdonaldu “Mac” Holderu. 

The Beautiful Game

Kad? 29. martā 

Bils Naigijs un Maikls Vords būs sejas šai jaunajai biogrāfijai, kas stāsta par angļu bezpajumtnieku futbolistu komandu, kas dosies uz Romu, lai sacenstos bezpajumtnieku Pasaules kausā. 

Netflix Originals citās valodās 

Aníkúlápó: Rise of the Spectre (Limited series)

Kad? 1. Marts

Valoda: Jorubu

Šis ir tikai trešais Original izlaidums jorubu valodā. Stāsts par nodevību, atriebību un spēku, kur piedalās Sola Sobovale un Kunle Remī. 

DRAGON QUEST 1: The Adventure of Dai (1. Sezona)

Kad? 1. Marts

Valoda: Japāņu

Balstīts uz iemīļotās japāņu videospēļu franšīzes manga atdarinājumu, šī ir otrā adaptācija, ko guvis The Adventure of Dai. 

Furies

Kad? 1. Marts

Valoda: Franču

Jaunums no Francijas Netflix, šīs ir krimināltrilera seriāls, kas kalpo kā “niršana Parīzes noziedzīgajā pasaulē, kur Lina satiekas ar noslēpumaino un nežēlīgo Fūriju,  kurš pārvalda šo bīstamo vidi.” 

Varoņu ādā iejutīsies Līna El Arabi, Marina Foisa, Matjē Kasovics, Stīvs Tjenčū un Kventins Fore, taču šovu izveidoja Žans Īvs Ārnauds un Joans Legave. 

Maamla Legal Hai (1. Sezona)

Kad? 1. Marts

Valoda: Hindi

Netflix atrodami daudz hindi komēdijas šovu un daudzus no tiem papildinās arī jaunas sezonas. Cerībā pievienoties lieliskajam sarakstam, Maamla Legal Hai, komēdijā, kā centrā ir Patparganj rajona tiesa, smidinās ekscentriskie juristi ar saviem tikpat dīvainajiem gadījumiem un klientiem. 

My Name is Loh Kiwan (2024)

Kad? 1. Marts

Valoda: Korejiešu 

Songs Joong-ki būs galvenajā lomā šai korejiešu filmai, kur viņš attēlo “Ziemeļkorejas pārbēdzēju, kurš izmisīgi cinās, lai Beļģijā tiktu atzīts par bēgli.” 

Supersex (1. Sezona)

Kad? 6 marts

Valoda: Itāļu

Septiņu sēriju biogrāfija no Itālijas, kas ļauj ieskatīties Roko Sifredi, pornoaktiera, ādā, ko attēlos Alesandro Borgs. 

The Signal (Limited Series)

Kad? 7. Marts

Valoda: Vācu 

Nākot no Vācijas, The Signal ir četru daļu sērijas par Starptautiskās kosmosa stacijas zinātnieku, kurš pazūd pēc neticama atklājuma un uz Zemes atstāj norādes savai ģimenei, ko tai jāatrisina. 

Piedalās: Florians Deivids Fics, Perijs Baumeisters, Juna Beneta, Nilams Farūks un Hadi Kanjanpours. 

Young Royals (3. Sezona)

Kad? 11. Marts

Valoda: Zviedru

Otrā sezona beidzās ar izlīgumu un publisku mīlestības apliecinājumu. Arī šajā Zviedrijas seriālā netrūks ķīmija un flirts. Sezona beigsies divās daļās. Lielākā daļa sēriju būs pieejamas 11. Martā, taču beigas – 18. Martā. 

Bandidos (1. Sezona)

Kad? 13. Martā

Valoda: Spāņu

Netflix nav svešas laupīšanas drāmas, it īpaši spāņu valodā. Bandidos, Meksikas seriāls, ir centrēts ap starpautisku dārgumu meklētāju grupu, kurai jāveic iespaidīga laupīšana.

24 Hours with Gaspar (2024)

Kad? 14. Martā

Valoda: Indonēziešu 

Netflix mitināsies jauna Indonēzijas distopiskā drāma. Aiz filmas par detektīvu stāv režisors Joseps Angi Noens. 

Chicken Nugget (1. Sezona)

Kad? 15. Marts

Valoda: Korejiešu 

Īpatnēja jauna komēdija no Dienvidkorejas, kur Kima Jo Junga pārvētīsies vistas nagetā, kamēr viņas tēvs un viņa praktikants jautri cīnās, lai pārvērstu viņu atpakaļ par cilvēku. 

Murder Mubarak (2024)

Kad? 15. Martā

Valoda: Hindi

Kad tiek noslepkavots trenažieru zāles treneris, Hindi šausmu komēdijā izmeklētāja atklāj elitārā Delī kluba īpaši bagāto biedru noslēpumus. 

The Wages of Fear

Kad? 29. marts

Valoda: Franču

Biežs viesis studijā – Džūljens Leklerks – atgriežas Netflix Originals ar jaunu asa sižeta filmu, kas ir kā atdarinājums. Tajā sekojam līdzi elitārai komandai, kas saskaras ar biedējošu izaicinājumu: 24 stundu laikā droši jānogādā divas ar sprāgstvielām pilnas kravas automašīnas pāri nodevīgai teritorijai. 

Frenks Gasambids, Albans Lenuārs, Ana Žirado un Sofiane Zermani būs galvenajās lomās. 

Avota: WhatsOnNetflix

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt