Samsung GALAXY Note II – radošiem un prasīgiem lietotājiem

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Samsung GALAXY Note II – radošiem un prasīgiem lietotājiem

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #157072
    shady
    Participant

    Pasaulē vadošajā patērētāju elektronikas un sadzīves tehnikas izstādē IFA 2012, kas līdz 5. septembrim norisināsies Vācijas galvaspilsētā Berlīnē, Samsung Electronics prezentē viedtālruni GALAXY Note II ar jaunām, unikālām inovācijām GALAXY Note produktu kategorijā.

    Līdz ar GALAXY Note kategorijas ieviešanu Samsung ir turpinājis pilnveidot un paplašināt GALAXY Note produktu piedāvātās iespējas. 2012. gada maijā kopā ar Android Ice Cream Sandwich operētājsistēmas atjauninājumu Samsung prezentēja “Premium Suite” programmatūru, kas piedāvā inovatīvas funkcijas, piemēram, Shape Match un Formula Match. Augusta vidū Samsung šajā kategorijā klajā nāca GALAXY Note 10.1 planšetdators ar 10,1 collas ekrānu, vairākuzdevumu un dalītā ekrāna režīma atbalstu un vēl plašākām, parocīgākām S Pen irbuļa pielietojuma funkcijām. Savukārt jaunākais GALAXY Note kategorijas pārstāvis GALAXY Note II ļaus lietotājiem apstrādāt informāciju un dalīties ar saturu vēl ātrāk un vienkāršāk.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_galaxy_note_ii_2.jpg[/img]

    Lielisks ekrāns plašākām satura iespējām

    GALAXY Note II ir aprīkots ar 5,5 collu (140,9 mm) HD Super AMOLED ekrānu ar 16:9 attēla formātu. Š is ekrāns nodrošinās smalki detalizētu attēlu un ļaus baudīt HD kvalitātes video. Pateicoties lielajam ekrāna izmēram, lietotāji varēs daudz ērtāk aplūkot nepieciešamo saturu un efektīvāk paveikt vajadzīgos uzdevumus, turklāt GALAXY Note II ir ietērpts vēl plānākā un kompaktākā korpusā.

    Uzlabots S Pen irbulis un funkcijas piezīmju veikšanai

    Jaunais S Pen irbulis ir garāks, mazliet „resnāks”, un tā forma nodrošina teicamu satvērienu – līdz ar to rakstīšana uz ekrāna ir kļuvusi ērtāka un dabiskāka. Papildu funkcionalitāti nodrošina īpašās tālrunī iestrādātās aplikācijas. Piemēram, Air View funkcija ļauj lietotājiem irbuli slidināt pāri e-pastam, plānotājam, attēlu vai video galerijai un bez pieskaršanās ekrānam un konkrētā objekta aktivizēšanas ielūkoties tā saturā.

    S Pen jaunās funkcijas nodrošina arī plašākas ideju piefiksēšanas iespējas, ekrānā viegli apvienojot rokrakstu ar jebkāda veida digitālo saturu. Nospiežot S Pen irbulī iestrādāto taustiņu, viedtālrunis automātiski ļaus lietotājam izkadrēt vai rediģēt ekrānā izvēlēto saturu. Easy Clip funkcija ļauj momentāni iezīmēt un izkadrēt jebkāda veida un formas attēlu, ko pēc tam var saglabāt, koplietot vai arī iekopēt kādā piezīmē. Līdz ko vēlamais attēls ir izkadrēts, lietotāji to var brīvi rediģēt, mainot krāsas, ēnas, citus efektus, kā arī pievienot savas piezīmes ar rokrakstu.

    Popup Note funkcija ļauj lietotājam atvērt S Note piezīmes logrīku kā atsevišķu izlecošo lodziņu jebkurā vietā uz ekrāna. Ja lietotājs telefonsarunas laikā no tālruņa korpusa izvelk S Pen irbuli, S Note piezīmes lodziņš atveras automātiski, ļaujot lietotājam ātri pierakstīt nepieciešamo informāciju. Ar roku rakstītās Photo Notes piezīmes .jpg formātā var viegli koplietot ar citiem lietotājiem. Savukārt Screen Recorder funkcija ļauj lietotājam piefiksēt ekrānā redzamās darbības video formātā, lai citiem parādītu, piemēram, kādas aplikācijas lietojumu. Savukārt jaunā Quick Command žestu funkcija lietotājam ar S Pen irbuli ļauj ātri aktivizēt biežāk izmantotās aplikācijas.

    Vairākuzdevumu režīms ērtai un ātrai uzdevumu izpildei

    Pateicoties viedtālruņa vairākuzdevumu režīmam, lietotāji var viena ekrāna ietvaros atvērt vairākus logus. Lietotājiem vairs nav jāaizver aplikācija, lai tās vietā palaistu citu, jo līdztekus vienai programmai lietotāji var nekavējoties aktivizēt arī citu aplikāciju. Visi atvērtie logi uz ekrāna tiek parocīgi sakārtoti, lai lietotājs varētu jebkurā brīdī pārslēgties uz sev nepieciešamo aplikāciju.

    Popup Video funkcija ļauj vienlaicīgi izmantot viedtālruņa funkcijas un arī skatīties video. Brīdī, kad tiek atskaņots video, ar viena taustiņa pieskārienu video var tikt pārvērsts samazinātā lodziņā, kuru iespējams brīvi pārvietot pa visu ekrāna virsmu un kurā joprojām notiek video atskaņošana.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_galaxy_note_ii_2_1.jpg[/img]

    Jaudīgā veiktspēja

    GALAXY Note II ir apveltīts ar 1,6 GHz četrkodolu procesoru un HSPA Plus vai 4G LTE datu savienojuma atbalstu, kas nodrošina kvalitatīvu vairākuzdevumu režīma darbību, zibenīgu tīmekļa pārlūka darbību un datu ielādi, kā arī minimālu aplikāciju atvēršanās laiku. GALAXY Note II funkcionē uz Android 4.1 Jelly Bean operētājsistēmas bāzes ar izcilu grafiskās izvēlnes sniegumu un uzlabotiem Google Now pakalpojumiem. Viedtālrunis būs pieejams ar 16, 32 vai 64 GB iebūvēto atmiņu un microSD atmiņas karšu lasītāju. Savukārt par maksimāli ilgu autonomās viedtālruņa darbības laiku parūpēsies ietilpīgā 3100 mAh baterija.

    Jaunais viedtālrunis ir aprīkots ar 8 megapikseļu aizmugurējo un 1,9 megapikseļu priekšējo kameru ar HD video ieraksta atbalstu. Kamera piedāvā dažādas papildfunkcijas, tai skaitā Buddy Photo Share, Burst Shot un Best Photo funkciju, kas jau kļuvusi pazīstama GALAXY S III lietotāju vidū. Vēl GALAXY Note II var lepoties ar unikālu kameras papildfunkciju Best Face, kas lietotājiem ļauj no grupas fotogrāfijas izvēlēties cilvēku iecienītākās pozas vai sejas izteiksmes.

    Smart Stay funkcija pirmo reizi tika ieviesta GALAXY S III viedtālrunī, un tā ar kameras palīdzību neļauj GALAXY Note II tālrunim izslēgt ekrānu tik ilgi, kamēr vien lietotājs uz to skatās. Savukārt AllShare Play funkcija ļauj lietotājiem koplietot saturu ar dažādām ierīcēm vienlaicīgi, pievienojot GALAXY Note II pie Samsung HD televizoriem, viedtālruņiem, planšetdatoriem, klēpjdatoriem un citām ierīcēm. AllShare Cast ļauj lietotājiem reālajā laikā koplietot un kopīgi apstrādāt dokumentus, prezentācijas un attēlus.

    Samsung GALAXY Note II viedtālrunis būs pieejams marmora baltā un titāna pelēkā krāsu tonī. Latvijā tas būs pieejams oktobra beigās.

    Papildus informācija, video saturs un produktu attēli ir pieejami Samsung IFA 2012 mikrovietnē samsungifa2012.com, kā arī mobilajā interneta vietnē: m.samsungifa.com.

    https://www.salidzini.lv/affiliate/search.php?aff=notepad.lv&q=Samsung+Galaxy&cn=180&type=list” frameborder=”0″ width=”570″ height=”220″>

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā