AcerCloud – no Apple iCloud "patapināts" hibrīdmākonis

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas AcerCloud – no Apple iCloud "patapināts" hibrīdmākonis

Tiek skatīts 2 ierakstu – 1 līdz 2 (no 2 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #157080
    samurajs
    Participant

    Ceturtais lielākais pasaules datoru ražotājs Acer 31. augustā oficiāli atklāja firmas mākoņservisa AcerCloud beta versiju. Formāli jaunais Android pakalpojums pieejams Lielbritānijā, Vācijā, Francijā, Itālijā, bet reāli to var lietot visur, bet tikai angļu valodā.

    Ja paskatāmies bildes – uzreiz kļūst skaidrs, no kurienes AcerCloud guvis iedvesmu:

    ACER

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_acerapple3_1.jpg[/img]

    APPLE

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_acerapple2_1.jpg[/img]

    AcerCloud domāts tam, lai īslaicīgi (uz 30 dienām) varētu sinhronizēt savus datus, piemēram, atvaļinājuma vai ceļojuma laikā. Bet nekādu apjoma limitu nav. Darbības loģika arī nav tāda kā SkyDrive, DropBox vai Google Diskam.

    AcerCloud šķiro materiālus pēc faila tipa: dokumenti un fotogrāfijas glabājas tieši uz mākoņservera, bet mūzikas un video kolekcijas atrodas uz lietotāja mājas datora, kas atstāts “miega” režīmā. Īpaša Acer lietojumprogramma reaģē uz pieprasījumu, uzmodina PC, un straumē pieprasītās dziesmas vai video uz mobilo ierīci. Līdz ar to mākoņserveris tiek optimāli izmantots, un netiek pārkrauts ar nevajadzīgu failu gūzmu. Dokumenti un bildes tiek saglabāti 30 dienas no pēdējās modificēšanas dienas.

    Visu vajadzīgo AcerCloud mobilo programmatūru Androidam var lejuplādēt Google Play. Savukārt visi Acer datori bez izņēmuma (16 portatīvie un 25 galda modeļi) turpmāk tiks apgādāti ar atbilstošo servera programmatūru. Jaunajām Acer Android ierīcēm AcerCloud programmas (apvienotas ar bilžu, dokumentu, mūzikas, video bibliotēku pārvaldniekiem/atskaņotājiem) jau šobrīd ir preinstalētas sistēmā.

    Kurš vēlas izmēģināt AcerCloud uz vecāka, vai ne-Acer PC, nepieciešama Clear.fi lietotne, kuru var lejuplādēt mājaslapā.

    Acer.com

    #289670
    Aldis
    Participant

    Laikam Acer-s nav ar patentu pagali no Apple dabūjis pa koko.. 😀 nekas.. šas.. 😀 😀 Troļļi jau kārto papīrus.. 😀

Tiek skatīts 2 ierakstu – 1 līdz 2 (no 2 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā