LG paplašina ULTRA HD televizoru klāstu

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR LG paplašina ULTRA HD televizoru klāstu

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #158500
    shady
    Participant

    Sakarā ar lielo pieprasījumu pēc 84 collu ULTRA High Definition (īpaši augstas izšķirtspējas) televizoriem LG paziņoja par savu televizoru klāsta paplašināšanu ar 55 un 65 collu ULTRA HD televizoru modeļiem visos pasaules tirgos, tādējādi ļaujot aizvien lielākam skaitam patērētāju izmantot 4K tehnoloģijas priekšrocības. Abi LA9700 sērijas ULTRA HD televizori, kas aizvadītajā mēnesī tika izlaisti Dienvidkorejā, nesen parādījās arī Amerikas Savienoto Valstu tirgū. Drīz tie tiks laisti apgrozībā arī Lielbritānijas, Krievijas, Austrālijas un citos tirgos.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_lg_ultra_hd_tv_2.jpg[/img]

    Nepārspējama attēla un skaņas kvalitāte

    Jaunie LA9700 sērijas televizori nodrošina pārsteidzošu attēla kvalitāti, jo ekrāna izšķirtspēja vairāk nekā četras reizes pārsniedz standarta augstas izšķirtspējas televizoru rādītājus. 55 un 65 collu ULTRA HD televizori ar izšķirtspēju 8,3 miljoni pikseļu kadrā nodrošina īpaši asu attēlu. Tru-ULTRA HD Engine palielina attēla skaidrību un nodrošina nepārspējamu signāla izšķirtspējas palielināšanu, ļaujot patērētājiem skatīt jebkuru video formātu kvalitātē, kas līdzinās ULTRA HD. Turklāt LG LA9700 modeļi ir aprīkoti ar NANO FULL LED aizmugurgaismojumu, kas nodrošina tumšākus melnos toņus un atbilstošu spilgtumu, kā arī kontrastu. LG uzlabotie In-Plane Switching (IPS) paneļi ļauj jaunajiem televizoriem nodrošināt precīzu krāsu attēlojumu 178 grādu skatīšanas leņķī.

    LG jauno 55 un 65 collu ULTRA HD televizoru nepārspējamo attēla kvalitāti ir sertificējušas atzītās produktu testēšanas un sertifikācijas organizācijas Intertek un Underwriters Laboratories (UL).

    Abi LA9700 modeļi ir aprīkoti ar 4.1 kanāla telpiskās skaņas sistēmu un gaumīgo, uz priekšu vērsto, bīdāmo skaļruni. Š o eleganto detaļu, kas nodrošina izcilas vidējas un augstas frekvences skaņas, var novietot redzamā vai paslēptā pozīcijā. Turklāt bīdāmo skaļruni var iestatīt arī tā, lai tas automātiski tiktu izbīdīts, ieslēdzot televizoru, un ievilkts, izslēdzot televizoru.

    Vieds dizains, vieds televizors

    LA9700 ULTRA HD TV pārdomātais dizains sniedz aizraujošas televīzijas skatīšanās iespējas LG CINEMA SCREEN dizainam raksturīgo īpaši plāno ekrāna malu dēļ. LG intuitīvā viedās televīzijas platforma nodrošina vieglu piekļuvi plašam lietojumprogrammu un satura pakalpojumu klāstam no visas pasaules. Magic Remote tālvadības pults ietver valodas atpazīšanas, kursora, rullīša un žestu vadības opcijas, nodrošinot vieglu navigāciju izvēlnēs un satura meklēšanu, kā arī ļaujot spēlēt spēles viedajā televizorā. Turklāt SmartShare piedāvā ērto Tag On funkciju (LG ierīču savienošanas pārī funkcija uz NFC bāzes), kā arī WiDi un MiracastTM ekrāna spoguļošanu. LA9700 iekļautā funkcija Now On iesaka saturu, vadoties pēc lietotāja televīzijas skatīšanas paradumiem un iepriekš iegādātajām programmām.

    https://www.salidzini.lv/affiliate/search.php?aff=notepad.lv&q=LG+hd+TV&cn=100&type=list” frameborder=”0″ width=”570″ height=”220″>

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā