Microsoft gatavo viedpulksteni no "caurspīdīgā alumīnija"

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Microsoft gatavo viedpulksteni no "caurspīdīgā alumīnija"

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #158501
    samurajs
    Participant

    Atbilstoši Ballmera pasludinātājai Microsoft jaunajai stratēģijai arī šī kompānija visu citu mobilo ierīču starpā strādā pie sava viedpulksteņa. Š obrīd informācija vēl ir paskopa, bet prototips inženieriem jau esot gatavs. Interesantākais ir korpusa materiāls alumīnija oksinitrīds jeb “caurspīdīgais alumīnijs”. Tas ir stiklam līdzīgs materiāls, kas laiž cauri ap 80% gaismas un ir 4 reizes izturīgāks par kvarca stiklu. Paredzamais viedpulksteņa nosaukums – Microsoft Surface SmartWatch.

    Atšķirībā no Pebble un Sony SmartWatch Microsoft ierīce varēs patstāvīgi savienoties ar mobilo internetu – tanī iebūvēts 4G LTE modulis. Viedpulkstenī būs 6 GB iebūvētās atmiņas, kuru gan lielākoties patērēs īpaši modificētais Windows. Lietotājam datu glabāšanai paredzēta diska vieta mākonī.

    Microsoft viedpulksteni paredzēts komplektēt ar dažādas krāsas un formas rokassprādzēm. Š obrīd vairāk daudzmaz ticamu datu par jauno ierīci nav. Jau 2008. gadā Microsoft mēģināja laist tirgū līdzīgu ierīci ar nosaukumu SPOT Watch, bet tā atsaucību neguva. Š obrīd sācies īsts viedpulksteņu bums, tos bez Apple un Microsoft izstrādā arī Google, Samsung un LG, kā arī mazāk pazistamas kompānijas.

    Avots

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_microsoftsmartwatch_1.jpg[/img]

    #299429
    nhojder
    Participant
    #299430
    yix
    Participant

    tagad arī pulksteni vajadzēs lādēt katru otro dienu!!! paldies, nē.

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā