Portāls ar dīvainiem foto no draugiem.lv

Sākumlapa Forumi Mājas lapu izstrāde Web veidošana un problēmas Portāls ar dīvainiem foto no draugiem.lv

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #158526
    Quagmire
    Participant

    Radās ideja līdzīgam projektam kā miljons.com, tikai nevis ar smieklīgām bildēm par Latviju, bet ar dīvainām cilvēku fotogrāfijām no draugiem.lv, kas tur nav mazums. Tikai, kā tur ir likumos, vai cilvēki var celt kādus iebildumus par viņu fotoattēlu pārpublicēšanu? Cilvēku vārdi, protams, klāt rakstīti netiks.

    #299667
    usins
    Participant

    teorētiski nedrīkst. Jo viņi ir piekrituši šos failus uzglabāt uz draugiem.lv serveriem, un draugiem.lv oficiāli neļauj izvietot viņu materiālus citos portālos, pat tiešo linku īsti nedrīkst sveši cilvēki dabūt ārā un likt savā kodā. Un no ētiskās puses tas arī, manuprāt, nav visai pareizi. Latvija ir ļoti maza valsts un ne jau Tu retušēsi bildes, lai sejas nav redzamas.

    #299668
    shady
    Participant

    Piekrītu usinam, tas neizies krastā. Vai nu tavs projekts nomirs dabīgā nāvē (pat neuzņēmis apgriezienus), vai arī (ja kļūs populārs) kāds palūgs tev to bodīti aizklapēt ciet.

    Vispār jau… Latvija ir maza, pārāk maza. Lai konstatētu tavu vārdu / uzvārdu man prasīja 2 sekundes. Lai atrastu tavu foto – vēl viena sekunde klāt. Un tagad iedomājies, kas būtu, ja uz tevi (tavu projektu) uzēstos kāds ļoti apvainots cilvēks, kuram ir problēmas ar nerviem un mazliet saprāts ne tajā gultnē…. Kuram ir laiks un vēlme tevi atrast, cik vajadzētu laiku, lai pieklauvētu tev pie durvīm satiktu tevi kādā vārtu rūmē?

    #299669
    system32
    Participant

    Izdzēs ideju 🙂

    Galīgi neder, un domāju, ka arī tāds portāls neaizietu. 🙂

    #299670
    Stormbird
    Participant

    Man gan liekas ka aizietu bet kā jau augstāk minēja neies cauri…

    #299671
    natolv
    Participant

    Manas domas:

    No draugiem.lv puses – atļauts, jo es savu rofila bildi varu atrast iekš google attēliem, līdz ar to viņi Tev diezvai kko var izdarīt

    No valstiskās puses – arī atļauts, jo internetā pieejamie materiāli ir publiski

    No privātpersonu puses – šeit gan varētu būt lielas problēmas, jo būs cilveki, kuri būs neapmierināti ar ievietotajām bildēm, kurās būs redzami paši u.t.t.

    Līdz ar to – projekts neprasa īpaši lielus ieguldījumus, bliez tik augšā. Ja kāds būs neapmierināts, tad visticamāk palūgs Jūs kādu bildi izvākt. Savādāk – neredzu problēmas.

    #299672
    APOC
    Participant

    Ja šī projekta ietvaros mēģināsi ievākt kādu rubli, tad ātri vien tevi atsēdinās malā.

    #299673
    aoma
    Participant

    Tā kā senākie notepad lietotāji labi atceras mopša samērā īpatnējo pārādīšanos internetā, tad varu teikt, ka šis ir kārtējais izlaistā puišeļa kretīnisko iedomu projekts.

    Varu ieteikt tikai vienu – sāc beidzot nodarboties ar kaut ko sabiedrībai lietderīgu, nevis turpini parazitēt, kā visu savu sīko mūžiņu esi pieradis.

    #299674
    tomsk
    Participant
    #299675
    Aldis
    Participant

    reku vēlviens tāds pats : https://mes-no-draugiem.tumblr.com

    Takā nav tava ideja jauna, bet sū… var sanākt.. 😀 Tas ir tas pats kas agrāk, vai nu spoki, vai citā vietnē bij savāktas dažādas fotobombas no draugiem… bij troksnis līdz pat televīzijas līmenim.. 😀

    #299676
    aly`
    Participant

    ahahahahahh 😀 😀

    laabs!

    #299677
    Quagmire
    Participant

    Skaidrs, paldies par atbildēm. 🙂

    #299678
    m_janis
    Participant

    Jau pašu oranžo portālu un daudzus turienes p0kes varētu paņemt pie dziesmas – par Model Release neviens tur ,šķiet, neko pat dzirdējis nav, kur nu vēl ievērojis. Ne viens vien tur tiesas ceļā varētu smuku naudiņu no kāda (vai portāla) piedzīt :D.

    #299679
    RicoPico
    Participant

    A kāda jēga likt skriptam randomā atlasīt profila bildes? Neba jau nu Tu pats tērēsi savu laiku, lai augām naktīm meklētu smieklīgos bilžukus. Nē tiešām- kāda ir jēga projektam? Labi, par Latviju kopumā ierēkt tagad skaitās ok. Bet atsevišķam indivīdam rēkt sejā, kāds viņš ir lohs? Neies krastā.

    #299680
    Quagmire
    Participant

    Kāds vēl skripts? Ideja bija tāda, ka, cilvēki līdzīgi kā miljons.com, paši iesūtītu.

    #299681
    Quagmire
    Participant

    Projekts atceļas, jo pat ja viss ir likumīgi, tad nevaru izslēgt iespēju, ka, kā jau te minēja, kāds saniknots bildes īpašnieks, kam ar nerviem tā švakāk, nesagaida maini aiz stūra.

    #299682
    richijs
    Participant

    Kāpēc gan nē var jau sejas izplūdināt..

    zinu vienu poļu adresi kur 90% bilžu ir no facebook nk utt ir ko pasmieteis. Linku nelikšu vēl skaitīsies reklāma. 😀

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā