Motorola prezentējis jaunu Droid viedtālruņu saimi

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Motorola prezentējis jaunu Droid viedtālruņu saimi

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #158537
    samurajs
    Participant

    Motorola prezentējis ilgi gaidīto atjaunināto Droid viedtālruņu līniju ar trim modeļiem – Ultra (5″ displejs, 2130 mAh baterija), Maxx (5″ displejs, 3500 mAh baterija) un Mini ar 4,3″ ekrānu. Visi modeļi ievietoti DuPont Kevlar materiāla korpusā, ko pielieto arī bruņuvestu ražošanā. Izmantots pašas Motorolas izstrādātais 8-kodolu kombinētais procesors X8 ar sekojošu kodolu nozīmi: divi 1,7 GHz Qualcomm 8960 Pro divkodolu CPU skaitļošanai, 4 kodoli grafikai un papildus vēl divi īpaši ekonomiski – gaidstāves režīmam. Rezultātā Droid testos mazliet atpaliek no citu kompāniju flagmaņiem ar 4-kodolu procesoriem.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_440_3_3.jpg[/img]

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_antutu_3.jpg[/img]

    Droid Ultra, Maxx un Mini piedāvā jaunas, līdz šim nebijušas viedtālruņu iespējas. Piemēram, tālruņi nepārtraukti klausās vai nedzirdēs komandu “OK, Google Now” – arī tad, kad ekrāns bloķēts. Ja ierīce šo komandu uztvērusi, var likt sastādīt konkrētu numuru, nodiktēt SMS vai atgādinājumu, iegūt kādu informāciju no mobilā operatora vai ko sameklēt internetā. Pie tam minētā funkcija nemaz nepatērē baterijas enerģiju.

    Īpašais energoekonomiskais režīms nepārtraukti rāda pareizu laiku un informāciju par izlaistajiem zvaniem u.c. paziņojumus. Š ie dati pieejami vienmēr un tiek atsevišķi izgaismoti, kamēr pārējais ekrāns ir tumšs. 10 MPix kameras automātiskā aktivācija pēc apgaismojuma sensora nosaka, ka viedtālrunis izņemts no kabatas, un akselerometrs reaģē, kad to pagriež horizontāli. Atkrīt nepieciešamība pat atbloķēt ekrānu. Droid Ultra ir tikai 7 mm biezs, bet Maxx vidēji noslogotā režīmā spēj darboties 48 h bez uzlādēšanas.

    Sākotnēji Motorola Droid Ultra, Maxx un Mini paredzēti mobilā operatora Verizon klientiem; tos tirgos ar līgumu par 200, 300, 100 $ attiecīgi. Droid Ultra būs melnā un melnsarkanā korpusā, Maxx korpuss būs gumijots.

    Sīka informācija – 1, 2.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_440_229e2_1.jpg[/img]

    #299716
    Aldis
    Participant

    Tikai viens sīkumiņš, ne 10 gadus atpakaļ, ne arīmūsdienās šie telefoni iekš Latvijas diezvai būs nopērkami. Pirms tiem pašiem 10-5 gadiem kamēr Latvijā nevienā veikalā neredzēju motorollas, lietuviešiem tas bij kā pie mums Samsung, Siemens vietā, un vsp. samērā kvalitatīvi un labi aparāti. 🙂

    Kad ja nemaldos iekš LV iznāca pirmais “krāsainais’, “polifoniskais” Samsung X100, tajā pašā brīdī dabūju no leišiem Motorollu, kas bij tik pat advancēta, krāsaina un skanoša mantiņa, pie reizes LV nebija pieejama. 🙂

    #299717
    garaisezis
    Participant

    8 kodoli, bet veiktspēja mazāka nekā 4 četriem,,, kaut kas tur nav labi…. google sāk vārīt ziepes

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā