LG jaunais flagmanis G2

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas LG jaunais flagmanis G2

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #158585
    samurajs
    Participant

    LG Electronics (LG) šodien prezentēja savu jauno flagmani – viedtālruni LG G2, kas ir pirmā jaunās G premium sērijas ierīce un ir apliecinājums LG mērķim attīstīt uz klientu orientētas inovācijas. Viedtālrunis tika izstrādāts, balstoties uz LG veikto patērētāju dzīvesveida un uzvedības izpēti, kā rezultātā patērētājam tiek piedāvāts atbilstošs ergonomisks dizains, praktiskas funkcijas un intuitīva lietotāja pieredze.

    “LG Electronics inovāciju formulējums ir tehnoloģija, kas ir patiesā saskaņā ar patērētāju vēlmēm un vajadzībām,” stāsta LG Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors Dr. Jong-seoks Parks (Jong-seok Park). “Tiecoties pēc inovācijām, mēs vienmēr esam klausījušies un mācījušies no patērētājiem. Bet strādājot pie LG G2, tas tika darīts pilnīgi jaunā līmenī. Rezultātā tapa ambiciozākais viedtālrunis mūsu uzņēmuma vēsturē.”

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_lgg2_front_1.jpg[/img]

    Jauna perspektīva veidtālruņu dizainā

    LG G2 pilnībā atteicies no ierastā viedtālruņu dizaina, pārvietojot visas pogas uz ierīces aizmugurējo paneli, tā padarot šo par pirmo viedtālruni, kura sānos nav izvietota neviena poga. Rear Key koncepts izstrādāts, vadoties pēc aptaujāto lietotāju atziņas, ka, palielinoties tālruņa izmēram, kļūst aizvien sarežģītāk izmantot tā sānos izvietotās pogas. Pārvietojot pogas uz tālruņa aizmuguri, lietotājiem tiek nodrošināta lielāka kontrole, jo šajā vietā parasti atrodas rādītājpirksts. Pētījumā arī tika konstatēts, ka, mainot pogu izvietojumu, tiek samazināta telefona nomešanas gadījumu iespējamība, kas ir īpaši augsta, regulējot skaļumu runāšanas laikā.

    Piespiežot un paturot aizmugurē izvietotās skaļuma regulēšanas pogas, lietotājs var iedarbināt QuickMemoTM un kameru, padarot piezīmju veikšanu un fotogrāfiju uzņemšanu vel ērtāku. Turklāt, KnockON funkcija ļauj ieslēgt telefonu, divreiz pieskaroties ekrānam, gadījumos kad LG G2 ir novietots uz virsmas ar ekrānu uz augšu.

    Pilna apjoma ekrāns un klasē labākā enerģijas kapacitāte

    LG G2 aprīkots ar 5,2 collu „Full HD” ekrānu, kas ir lielākais ekrāns, kāds radīts vienas rokas darbībām mūsdienās populārajā 2,7 collu platuma viedtālruņu kategorijā. LG novatoriskā „Dual Routing” tehnoloģija samazinājusi telefona ietvaru līdz pat 2,65 mm, kamēr IPS tehnoloģija nodrošina augstākās kvalitātes grafiku, dzidras krāsas un skaidrus attēlus bez izkropļojuma.

    LG G2 ir aprīkots ar Graphic RAM (GRAM) ievērojami efektīvākai enerģijas izmantošanai. GRAM samazina ekrāna enerģijas izmantošanu līdz pat 26% un palielina kopējo ierīces izmantošanas laiku par aptuveni 10%. Savienojumā ar 3000 mAh akumulatoru, LG G2 ir vairāk nekā gatavs veselas dienas darbam.

    OIS un augsta izšķirtspēja lieliskām bildēm

    LG G2 ir aprīkots ar optiskā attēla stabilizētāja (OIS) tehnoloģiju, lai novērstu izplūšanu un nodrošinātu skaidrākas, košākas un asākas bildes pat esot kustībā vai fotografējot tumšā vidē. Vairākums pieejamās viedtālruņu kameras ar OIS mēdz piedāvāt izšķirtspēju 4 MP līdz 8 MP diapazonā. G2 ir unikāls arī ar to, ka piedāvā 13 MP un OIS tehnoloģiju plānā dizainā, bez uz āru izvirzītas lēcas.

    Studijas kvalitātes Hi-Fi skaņa

    Augstas kvalitātes multimediju saturam kļūstot aizvien universālākam, ir palielinājies lietotāju pieprasījums pēc skaņas kvalitātes viedltālruņos. LG G2 ir pirmais viedtelefons tirgū, kas piedāvā 24 bit/192kHz Hi-Fi atskaņošanu, nodrošinot studijai līdzīgu skaņas kvalitāti, kas ir krietni pārāka par CD un līdz šim viedtelefonos vēl nav bijusi iespējama.

    Prakstiskas lietotāju funkcijas ikdienai

    LG veiktais pētījums liecina, ka visbiežāk tiek lietotas pamata viedtālruņu funkcijas, kuras lietotāji uzskata par pašsaprotamām, tostarp SMS, sociālie tīkli, GPS un, protams, zvanu veikšana. LG G2 piedāvā arī vairākas jaunas lietotāju funkcijas, kas nodrošina vispraktiskāko vērtību, koncentrējoties uz viedtelefona vispopulārākajiem uzdevumiem:

    • Answer Me – automātiski atbild uz telefona zvanu, kad telefons tiek pielikts pie auss

    • Plug & Pop – iesaka opcijas vai saistītas funkcijas, no kurām izvēlēties, kad tiek uztvertas austiņas vai USB vads

    • Text Link – informācija, kas ietverta teksta ziņās, var tikt atlasīta un viegli saglabāta atgādnē vai kalendārā, un meklēta kartē vai internetā

    • QuickRemote – LG G2 var tikt izmantots ne tikai, lai attālināti kontrolētu populārākās mājas izklaides ierīces, bet tas var arī mācīties no parastajām tālvadības pultīm un tikt pielāgots, lai vadītu vairākas ierīces ar elastīgu taustiņu izkārtojumu

    • Slide Aside – nodrošina ērtāku vienlaicīgi vairāku darbību veikšanu, ļaujot vienkārši „paslidināt” atvērtās aplikācijas uz malu, izmantojot trīs pirkstu pārvilkšanu

    • Guest Mode – aizsargā lietotāja privātumu, attēlojot tikai iepriekš atlasītās aplikācijas, kad telefonam piekļūst kāds viesis ar sekundārās atslēgšanas paroli

    Nepārspējama veiktspēja ar nākamās paaudzes LTE

    LG G2 pielieto nozares vismodernāko mobilo procesoru Qualcomm® Snapdragonâ„¢ 800, kas nodrošina lielisku veiktspēju, bagātu grafiku un izcilu akumulatora efektivitāti.

    LG G2 tirdzniecībā pasaulē nonāks nākamo astoņu nedēļu laikā, sākot ar Dienvidkoreju, tad Ziemeļameriku, Eiropu un citiem lielākajiem tirgiem. Konkrēti datumi tirdzniecības sākšanai atšķirsies atkarībā no reģiona un telekomunikāciju operatora.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_lgg2_1.jpg[/img]

    #300093
    BERILS
    Participant

    līdzīgs s4. cik tagad miljardi par patroļļentu ?

    G2,G3,G4…… https://youtu.be/CJQU22Ttpwc

    cena , +800$, no thanks.

    #300094
    poisins
    Participant

    2.26 Ghz kvadra O_O. Man portatīvajam ir nieka 2.2 Ghz i3 (2 kodoli, 4 pavedieni).

    Zinu, ka tai lāpstai ir ARM’s, bet tik un tā – kam tas viss нафиг vajadzīgs? Tā jau ir krāniņu staipīšana starp ražotājiem. Tāda jauda liek Android izstrādātājiem neiespringt par koda optimizāciju, kas beigsies ar kaut ko līdzīgu šim te Google’s izpildījumā.

    #300095
    Crow
    Participant

    [img]https://i.imgur.com/j1f8ls5.jpg[/img]

    Pacman sucks. SQNY Xperia Z Ultra FTW! Pie dizaina vajag piestrādāt, nevis taisīt Galaxy kopiju melnā rāmītī.

    #300096
    Jaunzems
    Participant

    Tas tavs dizains ir ķieģelis ar nocirstām malām? :>

    protams, neatbalstu arī šo tālruni – Nexus or die #HOLOYOLO. Ceru, ka Nexus5 tiks bāzēts uz šī 🙂

    #300097
    Crow
    Participant

    Ja ja! Man dikti patīk tas ķieģelis! Pierunā SQNY Latvia, lai uzdāvina man vienu, kad parādīsies, pl0x. Par to pretī – mana dvēsele*

    [img]https://i.imgur.com/Wd9PZrr.jpg[/img]

    * būs draudzīgi jādala ar Intel, Gigabyte un Corsair

    #300098
    Willis
    Participant

    Smukiņš gan, paskat cik lielu zelta kādu pagali saņēmis Vācijā kā 2013. gada globālais tehnoloģiju inovators !

    [img]https://www.bildites.lv/images/pvmxg36z842yy7te7p6l.jpg[/img]

    Pareizi tie inovatīvie produkti ne vienmēr ir tie labākie, ne visai sen sanāca vilties 2012. gada Elektrolux inovatīvākajā blenderī 🙁 …

    #300099
    Peteris Skabarga
    Participant

    Kārtējā sniega lāpsta ar ko šķūrēt sniegu.

    #300100
    Ixtys
    Participant

    Interesanti kā es tikšu pie tām aizmugurējām pogām, ja telefons atradīsies maciņā?

    #300101
    ruukjis
    Participant

    A kā tu zvani, ja telefons maciņā? -.-

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā