Ietaupi laiku un naudu – iegādājies portatīvo datoru online

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Raksti Ietaupi laiku un naudu – iegādājies portatīvo datoru online

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #158589
    Reklāma
    Participant

    Portatīvie datori pieejami ļoti plašā izvēlē un klāstā, tieši tāpēc īstā datora atrašanu un pirkšana var kļūt par laikietilpīgu un sarežģītu procesu. Tomēr šo procesu var padarīt daudz ērtāku, ja vien zina īsto vietu, kur iepirkties.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_samsung_portatvie_datori_1.jpg[/img]

    Kur izdevīgāk iepirkties – veikalā vai internetā?

    Lai uzzinātu pēc iespējas vairāk par izvēlēto datora modeli, daudzi iepērkas veikalos, kur zinošs personāls var pastāstīt par galvenajām datora īpašībām un priekšrocībām, jo, lai izdarītu pareizu izvēli, pircējam jābūt informētam par būtiskākajiem raksturlielumiem. Tomēr veikalos precēm mēdz būt diezgan liels uzcenojums, tāpēc, kad uzzināts viss nepieciešamais par interesējošo modeli, to daudz izdevīgāk ir iegādāties internetā.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_asus_portatvie_datori_1.jpg[/img]

    Online veikalos – plašs piedāvājuma klāsts

    Iepērkoties veikalā jāsamierinās ar piedāvājumu, kas viņiem ir uz vietas vai noliktavā. Veikali parasti pasūta noteiktu skaitu datoru, kuriem liekas, ka būs pieprasījums. Tikmēr internetā ir daudz vieglāk apmierināt klientu vajadzības, jo pieejami portatīvie datori no tiesa plašā klāstā.

    Arī tepat Latvijā, piem., interneta veikalā 1a.lv pieejami vairāk kā 300 dažādi portatīvo datoru modeļi, gan pēc jaudas, gan pēc izmēra, ražotāja, cenu amplitūdas un tehniskās specifikācijas. Tādējādi ir lielāka iespēja atrast savu ideālo datoru kā mājām, tā darbam, tā izklaidei.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_hp_portatvie_datori_1.jpg[/img]

    Vai iepirkties internetā ir uzticami?

    Jāatklāj, ka tiešsaistē visa informācija par datoru modeļiem ir konkrētāka un ir daudz mazāka iespēja tikt apvārdotam, proti, veikalos prece ir jārealizē un konsultanti var arī „piepušķot” cik labs ir konkrētais modelis, kurš īstenība datoru tirgū vairs nav tik aktuāls. Īpaši ar šādiem gadījumiem var saskarties veikalos, kur lielu daļu pārdevēja algas veido komisija no pārdotā. Tikmēr internetā katram datoram ir konkrēts specifikācijas apraksts, ērti var atrast jaunākos modeļus – nekāda spiediena izvēles izdarīšanā.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_dell_portatvie_datori_1.jpg[/img]

    Iepērkoties internetā datorus var iegādāties no visas pasaules, neatkarīgi no tā, kur pircējs dzīvo. Tas nozīmē, var iegādāties pašus jaunākos datorus, aksesuārus, komponentes un pārējo datortehniku. Protams, jāpārliecinās vai par pirkumu un piegādi nav jāmaksā nodokļi, tāpēc Latvijā dzīvojošajiem visizdevīgāk pasūtīt preces no ES valstu interneta veikaliem vai, protams, no pašmāju interneta veikaliem, kur biežie vien ari piegāde ir bez maksas, piemēram, interneta veikalā 1a.lv.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_lenovo_portatvie_datori_2.jpg[/img]

    /Reklāma/

    #300121
    Crow
    Participant

    Sveicam biedru Reklāma ar e-žurnālista statusa iegūšanu portālā!

    #300122
    Quagmire
    Participant

    1a.lv, vismaz kādreiz, bija labs veikals, tagad laikam vairs nav, ja jāsāk reklamēties.

    #300123
    KristoZ
    Participant

    Es ļoti ceru, ka līdz pensijai sagaidīšu notepad.lv V4 un tajā būs iespēja balsot par komentāriem, jo biedris Crow pēdējās dienās bliež. 🙂

    #300124
    garaisezis
    Participant

    ss.lv ieks tēvzemes, gumtree.co.uk izsūtījumā un Craigskist.com ceļojumā…

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā