Humble Origin Bundle

Sākumlapa Forumi Datorspēles PC un Konsoļu spēles Humble Origin Bundle

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 23 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #158619
    Crow
    Participant

    [img]https://notepad.lv/userpix/1778_79c529c528848803933fd196d6d568a9cb913197_2.png[/img]

    [align=justify]Reti dīvainā labsirdības uzplūdā EA nolēmuši dažas vecās un mazāk sakarīgās spēlītes (nu, izņemot Battlefield 3) labdarīgiem mērķiem piedāvāt iekš Necilā Saišķa jeb Humble Bundle.

    https://www.humblebundle.com

    [align=justify]Interesanti arī, ka atšķirībā no vairuma citiem Necilajiem Saišķiem nekādu daļu no summas nevar atvēlēt pašiem izstrādātājiem. To varam sadalīt tikai starp:

    [align=left]* Human Rights Foundation (but there’s no such thing as rights)

    * watsi

    * American Cancer Society (jā, amerikāņi ir sabiedrības vēzis, hurr durr :>)

    * American Red Cross

    * San Francisco AIDS Foundation (jo San Francisco ir visvairāk ģeķīgu fruitcakes :>)

    …un varbūt atstāt dzeramnaudu pašam Necilajam Saišķim.

    [align=left]Vienīgais, ko iegūst EA, ir zināma cerība, ka izmantosiet Origin spyware :>

    [align=left]Steam atslēgas pieejamas šādām spēlēm:

    * Dead Space

    * Burnout Paradise: The Ultimate Box

    * Crysis 2: Maximum Edition

    * Medal Of Hodor

    * Mirror’s Edge

    * C&C: Red Alert 3 – Uprising (pievienots 23.08)

    Caur Origin visas iepriekšminētās un vēl:

    * Dead Space 3

    * Battlefield 3 1

    * Sims 3 Starter Pack 1

    * Populous (pievienots 23.08)

    Caur pašu Necilo Saišķi:

    * Battlefield 3 OST

    * Sims 3 OST

    1 – tiem, kuri pavērs maku plašāk par vidējo interneta kretīnu-lupatlasi

    https://www.humblebundle.com

    [align=left]Akcija spēkā līdz 28.08.2013

    Loterijas atļaujas numurs ##### (nokasiet paši)

    [align=left]Edit: Pieliktas 23.08. pievienotās spēlītes. Paldies biedram KristoZ, jo pats es aizmirsu.

    P.S. Saziedoti jau >9 miljoni USD un visticamāk līdz termiņa beigām sasniegs visus desmit.

    Videogaems FSCKING SUCK!!1

    #300340
    Jaunzems
    Participant

    Vai EA galvenajam birojam blakus nosvilis marihuānas lauks?

    #300341
    Quagmire
    Participant

    Nav slikti, 56 santīmi par piecām Steam spēlēm.

    #300342
    Nettwerk
    Participant

    Noziedoju virs videjaa, delj mirrors edge, tad jau pie reizes lai komplektaa tiek arii battlefield.

    #300343
    aly`
    Participant

    Viņi laikam ir kādas ripiņas sadzērušies 😀 😀

    Š itādu iespēju jau nevar laist garām.

    #300344
    KristoZ
    Participant

    Tagad bonusā nākušas klāt vēl Command & Conquer: Red Alert 3 – Uprising un Populous spēles (arī tiem, kas jau ir samaksājuši).

    #300345
    shb-
    Participant

    Ja kādam vajag deadspace3 un negribās maxāt pat 50santiimus, luudzu (man šis jau originaa bija):

    1ais kas redeemo, lai nem:

    EENW-KDZH-2A3W-BCG9-6HVZ

    #300346
    aoma
    Participant

    Vajag tikai kādam pateikt: “šādu iespēju nevar laist garām”, un visi pērk kā traki, vaig vai nevaig.

    Es apskatījos, ko šie piedāvā – debīlie šūteri un sim-sim, arī pa velti tādus štruntus neņemtu. Labām spēlēm ir jāmaksā bargu naudu, un faniem par tām jābūt gataviem vellam dvēšuku pārdot – ja reiz met pakaļ, tātad nekā laba un aizraujoša tur nav, tikai pelavas, ko no graudiem atsijāt prot vien vairs retajs. (ar “j” speciāli tāpēc, ka džedajs arī neraksta ar “i”) 🙂 it kā būšot Star Wars 7, tas gan priecē, ja vien nesanāks kā ar Terminators 4 🙁 Tas gan nevis par spēļu tēmu, bet fantastikas filmām, esmu ievērojis, ka alus manī izraisa liekvārdību, pie tam pamatīgu.

    Ir maz labu izgājienu, bet klonu un nemākulīgu pakaļdarinājumu netrūkst, cilvēkiem vajag nosist brīvo laiku, jo, tā kā grāmatas lasīt – gluži kā tumšajos viduslaikos, skaitās sliktais tonis, tad nu jācenšās aizpildīt sava intelekta neskarto pasaulīti ar dažādām blēņām – lētiem spēļukiem.

    #300347
    Aldis
    Participant

    Pievienojos aoma…

    Š ie šūteri liekas tik .. nu tik plebejiski ņemami spēlējami gabali…

    Atvainojos – nolaiferi ar šādām pakām krāmējas, kuriem citu nav ko darīt – ir dators (dzelži) kuriem tik ļoti krājuši naudiņas, lai varētu vasaras laikā nosist tik ļoti savu tā jau nospriestu laika posmu ko dzīvot… 🙂 Bet uz priekšu – būs aitas, būs cirpēji…

    Ja man nav ko darīt, pakurbulēju to pašu HL2 vai ko citu.. 😀 ne-multiplayer spēles, ko neesmu izgājis dēļ tā, ka nav laika… 🙂

    #300348
    KristoZ
    Participant

    Tu laikam ļoti pavirši apskatījies to lapu un pasākumu kopumā – tas viss skaitās labdarības pasākums. Nauda, ko samaksā (apmēru izvēlies pats), vari uzskatīt, ka nav par spēlēm, bet gan aiziet attiecīgajām labdarības organizācijām pēc paša izvēles. Tas, ka visas tās labdarības organizācijas ir amerikāņu un par labdarības organizāciju lietderību kopumā var vēl padiskutēt, bet nu jau ir savākti vairāk kā 9 miljoni zaļo – naivi cerams, ka kādam nabagam arī noderēs.

    #300349
    aoma
    Participant

    Ar labdarību nenodarbojos – to padarīšanu atstāju tiem, kam ar sirdsapziņu kaut kas nav kārtībā.

    Neliels piemērs: izdevās uz naivu cilvēciņu apčakarēšanas rēķina nogrābt lieku piķi – nav svarīgi, cik liela summa, galvenais, ka daļai veiklo darboņu tomēr pēc tam nedaudz iekšā kremt: īsti godīgi tas nebija un kristīgajiem baušļiem arī laikam neatbilst.

    Tad nu indivīds noziedo pāris procentus, vai citos gadījumos dažas kapeikas kaut kādam dvēseles atmazgāšanas fondam un viss ir ok, bizness var ripot tālāk.

    Pirmkārt, no šādiem fondiem pelna bankas, kurās tie tiek glabāti.

    Otrkārt, lai šādus fondus uzturētu, vajag dažāda līmeņa administrētāji un citi “apkopēji”, kas nebūt to nedara, saņemot minimālo algu vai no brīva prāta.

    Treškārt, ja nu ikurāt ir saziedots tik daudz, ka kļūst neērti to nerādīt sabiedrībai, var jau kādu reizi ar Boeing zemā lidojumā pārlidot kādu Ä€frikas valsti, izberot dažas tonnas kukurūzas.

    #300350
    Crow
    Participant

    Gandrīz pilnīga taisnība.

    Cilvēku apčakarēšana tā ir. Labprātāk atdotu savu naudu EA, sponsorējot nākamos projektus (no kuriem daži nav ne tuvu slikti… nu labi, no šiem vienīgi BF3MP nav), nevis kaut kādiem dīcējiem, lupatlašiem un ubagiem, kuriem vispār jebko dot ir kā mest to visu atkritumu dedzināšanas krāsnī. Par bankām, uzturēšanu un kukurūzas kaisīšanu pilnīgi pareizi. Un par vēžiniekiem, kropļiem utml. – daži izredzētie dzīvos un turpinās piedirst pasauli, bet kad man vajadzēs šai ziņā palīdzību, tad es nosprāgšu lādēdamies.

    Taču. Es nevaru atļauties to, ko vēlos (kas ir atsevišķs jautājums), tāpēc… iegādājos torrentu lielveikalos un – ar sirdsapziņu man nebūt nav viss kārtībā.

    Lai kāds sūds būtu galarezultāts (gaumes lieta; esmu graphics whore – man vairāk interesē grafika, mazāk gameplay), pie projekta ir strādājuši vairāk vai mazāk talantīgi profesionāļi (līdz kuriem, starp citu, vairumam letiņu datorspec – jo arī betons raksta ar c – un citiem krēslu pulētājiem gribot nepacelties). Š ie cilvēki par savu darbu vēlas saņemt samaksu, tāpat kā mēs visi par savu darbu, lai cik slikts un nelietderīgs tas būtu.

    Atsevišķi ļautiņi ir pieraduši par softu nemaksāt (nav svarīgi – OSS, freeware, begware, adware vai shareware) un vēl lielās, cik pareiza pasaules kārtība tā ir. Kādreiz arī tā darīju, tagad esmu pieklusis, jo tas, bļé, sucks, debilie gaiļi, ok!? Jūs nezagtu mašīnu… nē, es zagtu gan un piedevām GTA stilā – kad apstājies pie sarkanā, atrautu durvis, ar rievotu 45. izmēru mudakam pa ģīmi, divreiz, nahren jamo ārā, tad pats iekšā un prom pa bulvāri – ja 100% zinātu, ka mani ne tikai nenoķers, bet pat nemēģinās… kā tas ir ar softu.

    Ehrmm… aizbraucu no tēmas. Enīvej – viss maksā tik, cik tas maksā. Un kādam par to ir jāmaksā.

    Tāpat kā apmāti ļautiņi iet bazņicā klausīties svārkos ģērbušos pedofilu vervelēšanu un lūgties grēku piedošanu vīriņam, kas ir pats sev dēls un kas, līdzīgi kā NSA, redz katru jūsu soli, un tad trīcošām rociņām met zelta krāsas biķerī vara gabalu, bet tā, lai krīt uz malas un skan kā sudrabs, tā arī es un citi še nodrošina sev vieglāku pāreju paradīzē pa aizkapa tiltu, kas vieglāks par matu un smalkāks par zobena asmeni*

    Da ne tač. Gribēju BF3MP pa lēto. Bet stulbais Battlelog nejiet uz 64-bit Cyberfox. Neesmu vēl pat palaidis, lai gan varētu caur IE10. Pārējās atslēgas pat neizmantošu (bet esmu redeemojis un citiem nedošu, jo neesat neviens pelnījuši uz mana rēķina iedzīvoties).

    Umm, nolaiferi? Jā, tā ir. Kaut tev, nešķīstais hiēnas izdzimums, dirsā otrs caurums atvērtos un noasiņotu par to, ka pateici, bet jā – tā ir.

    #300351
    aoma
    Participant

    Piebildīšu vēl par to pārtikas “dalīšanu” no lidmašīnām, manuprāt, vienīgais reālais trūkumcietēju samazināšanas efekts ir reizēs, kad maiss ar neatvērušos parašūtu trāpa pa galvu kādam nepacietīgākam apakšā stāvētājam. (Vai varbūt ekonomijas jeb krīzes apstākļos tādus pat vairs nepielieto? Tad jau pasākums varētu būt krietni efektīgāks, lai gan viņi tāpat vairojas kā truši, īstenībā tur kādu cianīda paveidu vajadzētu kaisīt).

    Bet runājot par spēlēm, man patīk tādas, kur jāpilda kvesti, kaut arī ar sūdīgu grafiku, ka tikai vairāk misiju un dažādu noslēpumu, ja pa ceļam jānovāc daži tūkstoši monstru, tas tikai uzsit azartu 🙂 un lielie bosi nedrīkst būt švakāki par atsevišķu ciemu virsaišiem 😀

    #300352
    Crow
    Participant

    Origin Humbuļbundulis ir noslēdzies. Nav nekur redzami rezultāti vēl, bet var droši teikt, ka šis bijis visienesīgākais no visiem bunduļiem un, ļoti iespējams, pat divkārt pārsitis iepriekšējos rekordistus Indie Bundle V (5.108M$) un THQ Bundle (5.098M$).

    Boeingā kukurūza jau salādēta un jamais taisās uz Hondurasu, bet es BF3MP joprojām neesmu palaidis 😀

    #300353
    Anonīms
    Neaktīvs

    Sveiki , es neemaku rikoties ar to humble bundle , kads nevaretu man Batterfly3 paņemt ludzzu , skype : arturs542 😉 Paldies jaau iepriekš

    #300354
    Quagmire
    Participant

    “Batterfly3”?

    #300355
    Anonīms
    Neaktīvs

    battlefield3 , ludzzu pasutat iedoshu naudu :)) rakstats skype , moš ir kads ļoti labs cilveks kas pa brivu var iedot bet ari butu labi pa naudu :)) arturs542 skype arturs542 skype

    #300356
    Anonīms
    Neaktīvs

    A un kads nevaretu patiekt ka tur var pasutit speles ludzu , uzrakstat skype arturs542

    #300357
    aoma
    Participant

    Nabadziņš. Izklausās izmisīgi…

    Ja man būtu tā spēle, es tev viņu atdotu. Pa velti.

    #300358
    Anonīms
    Neaktīvs

    nu tad tu man butu dievs 😉

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 23 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā