Šķērsoji robežu – pazaudēji failus

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Šķērsoji robežu – pazaudēji failus

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #158637
    samurajs
    Participant

    Kaut kā pēdējā laikā ļoti daudz negatīvā saistīts ar Google. Lūk, vēl viens pamācošs fakts, ko vajadzētu zināt. Tātad, kā zināms, ir valstis, kurās tiešsaistes veikals Google Play kalpo ne tikai lietotņu lejuplādei, bet arī cita veida maksas satura iegādei.

    Amerikānis Jim O’Donnell atradās bibliotēku konferencē Singapūrā, kad pamanīja uz sava iPad paziņojumu par lietotņu jauninājumiem. To vidū bija arī Google Play Books – pakalpojums, ar kuru Donnels darba vajadzībām bija lejuplādējis 30-40 grāmatu. Liels bija viņa izbrīns, kad pēc jaunināšanas legāli iegādātie grāmatu faili no planšetes bija pazuduši. Programma aicināja tos lejuplādēt atkārtoti, bet process iekārās bez beigām.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_gp_4.jpg[/img]

    Sarakstē ar Google ne pie kā nenoveda. Zinātniekam paskaidroja, ka viņam jāatgriežas ASV, un tad dabūšot atpakaļ savas grāmatas. Google Play Books darbojoties tikai atsevišķās valstīs. Googlei pat pietika nekaunības pajautāt, ko lietotājs gribētu mainīt Google Play sistēmā. Uz to Donnels atbildēja “Don’t Be Evil”, ar ko arī sarakste pārtrūka.

    Zinātniekam beigās izdevās atrast savu reto 19.gs izdevumu kopijas Archive.org, kur neviens neapgrūtināja ar DRM aizsardzību, un lasītājs GoodReader to akceptēja bez pretenzijām. Iznāk, ka lejuplādējot grāmatu no Google Play Books, cilvēks nesaņem savā īpašumā teksta kopiju, bet tikai tiesības to izlasīt. Pie šādas attieksmes autortiesību īpašniekiem nebūtu jābrīnās, kāpēc tā izplatās pirātisms…

    Avots

    #300514
    Crow
    Participant
    #300515
    Nettwerk
    Participant

    Nu hujdroid slavinaataaji. Es jums joprojaam saku ka google ir pamatiigaa suudaa ar hujdroid. Redz kaada ir google atbilde uz to visu. vinjiem viss pohuj. un veel jo vairaak par pokemongalvaam kas lieto sifilisu.

    #300516
    Aldis
    Participant

    Nedomāju ka tur tieši Google, vai droīdi vainīgi – sitiet autortiesību «sargātājus».

    #300517
    Jaunzems
    Participant

    Mana reakcija, lasot tavu pēdējā mēneša delīriju

    [img]https://i.imgur.com/VeQZAPC.gif[/img]

    #300518
    root
    Participant

    Nu vai iesi reiz ratā, nenormālais?

    #300519
    Ralfie
    Participant

    [img]https://ralfie.lv/fy.gif[/img] Netverg…

    #300520
    Evers
    Participant

    Nettwerk, es esmu WP8 telefona iipasnieks, ir dazi plusi, uz mazjaudiiga telefona straadaa aatraak par Andri,mazaak viskaa lieka, tachu truukumi taapat ir gana un gljuko ne kapeiku mazaak kaa android telefoni, ja ne pat vairaak, ir friizi, peeksni restarti, sisteemas servisu/draiveru kaarshanaas, kur tikai restarts liidz. Nevaru teikt, ka nozeeloju pirkumu, gribeejaas noeksperimenteet, bet naakosreiz izveele taapat kritiis par labu Android, kursh ir suuds, bet nekaa labaaka taapat nav. 🙂

    Rodas sajuuta, ka Google noceelushi tev meiteni. 😀

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā