Fails,to pašiznīcināšanās!?

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Viss pārējais Fails,to pašiznīcināšanās!?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 18 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #163317
    3Dklucis
    Participant

    Intresants jautājums! Paziņa jautā, vai ir tāda iespēja -vai ir iespējams uzrakstīt texstu kurš pēc tam vienkārši pēc zināma laika pāzūd vai kā to pareizi neosaukt,pašiznicinājas!

    He,te ar jautājums vai ir kas tāds iespējams-noteikti tai ir jabūt kādai texsta rakstīšanas programmai..! Cik izpratu,šis grib uzrakstīt textu ķipa“Tikai minējumi- worda,kautvai kāds ieprogramējams PDF”-pārsūt caur E-pastu vai jebkuru sazinas portālu lai saņēmēj persona to atver kaut lejuplādē-izlass,bet ja palaimēsies lai nepaliek kā pieradījums…

    Manas domas,ja bieži ir bijusi saskaršanās ar tamlīdzīgiem gājieniem es protams kā pierādījumu nepaļautos uz failu ,bet uztaisītu Screen,no tā takš nekas vairs nepazudīs-tas tā- ja tu ka saņēmējs to zinādams ka fails var nobrukt,izzust…. protams skrīns būss!

    vispar par to iet runa,es aceros un tam galīgi nepievērsu uzmanības-viens kadrs bij izplatījis video un bildes kur sabildējis,safilmējis kaiminus nekītrā situaācījā….Aceros kad bildes video mana kompi funkcionēja-pec kadam tris dienam kad gribēju paradīt čomam ,nekā video vair tik tik ka failins palicis saturs nakuj pazudis-tapat bildes tukšas vai nemaz neatvēras…Jautaju parsūtītājam ka nexuja nedarbojas tavi faili,šis tik nosmējās un ateic tam tā jabūt…..Ta ar neintresējos vairs ka to dabujis gatavu…

    Tā līdz šaij dienai kamēr man te par tādu lietu nesāk jautāt…

    Tātad vai tad ir kas tāds iespējam -ķipa aiz sevis tīrīt pēdas,ja būs kas krimināls-noteikti atrastu vienalga -saprotams ka nekas krimenals netiks darīs-tik lai pačakarētu draugu vai draudzeni….

    Vispar ja tā padomā savu reiz noderīga lieta…Atminoties augstāk rakstīto atgadījumu…Parādījis esi, bet kā trešai personai neodevis nevar piesiet…He!

    #333068
    uldics
    Participant

    Tas iespējams ja tavā datorā darbojas sūtītāja kods un tu tam neesi gatavs. Ja esi gatavs, praktiski neiespējami. Nu ir jau tagad visādi DRM sūdi iebūvēti draiveros, kas var neļaut ierakstīt vai pat skrīnšotu uztaisīt. Ar PDF tur faktiski arī var, jo Adolfe Rīfers var neļaut tekstu nokopēt un arī var visādus JS, video strīmus utt. saturēt. Un šāda funkcionalitāte tiek uzspiesta pat OSS lasītājiem. Vsdrīzākais tevi paņēma uz izbrīnu un atsūtīja ko vairāk nekā tik bildes.

    #333069
    3Dklucis
    Participant

    Tas bija sen izbrīns nebij tik liels ka domāju ka man kas kompim kaiš….ka jau minēji ka ko vairak saņēmu par bildēm!

    Paga tad kas vaidzīgs kada programmma lai kas tāds otrā galā notiktos!

    #333070
    uldics
    Participant

    Tagad nets pārbāzts ar Instagram un Whatsapp pamācībām, kā to izdarīt, tā kā tavu variantu diezin vai izdosies atrast. Bet ir tāds Gryphn, vari pamēģināt.

    #333071
    MeistarsUnVergs
    Participant

    Nē, tas nav iespējams. Iespējams tikai tad ja lietotājs ir idiots un fails atrodas uz tava servera.

    #333072
    3Dklucis
    Participant

    Man jau liekas ka tur tā faila nobrukšna slēpjas video,bildes kodeksā,tas tiek ieprogramēts tā lai kad atver apskat lai pēc atvēršanas brīža aktivizējas taimeris kas pēc zināma laika patias failu bojātu vai neaktīvu -nu karoč kada atvēri failu vis rukāj ,kaut otreiz atvēr 4 stundam arīvis bij,bet kad fails tika nodots policijai fails vair nav funkcionāls!!!

    #333073
    3Dklucis
    Participant

    Tu domā ka kompi atalināti nošharē un pēc kada laika vienkars atalināti izdzēš…..Mna gadījumā bija ta kapaliek visi faili pat ar megabit massu ,bet faili pec kadas dienas vairs neatvērās plyers izmet kļudu…tapat bildes atveršan beidzas melnu atēlu vai kļudu….

    #333074
    MeistarsUnVergs
    Participant

    Tu esi riktīgs idiots, ko lai saka. Nav ne mazākās jēgas kā strādā fails. Ja fails ir atverams tagad, un viņš nav modificēts, tad būs atverams pēc 4 stundām un arī 4 gadsimtiem. Man tāda aizdoma ka tu tik troļļo un pļūti. Lūdzu padalies ar tiem failiem lai mēs redzētu kas un kā. Visticamāk ka tur ir kaut kāds Attēls.JPG.exe vai arī līko roku dēļnobrucis media pleijeris un nevar dekodēt.

    #333075
    3Dklucis
    Participant

    Nu,bet protams,neviens vēl šinī pasaulē nav atnesies kopā ar pillnu zinību koferi!!!

    Tak jau minēju ka domāju ka vainīgs mans kompis ,nokopejot failu tas vairs nerukāj ne uz vienu kompi…..tad ar sūtītājam jautāju un saņēm atpakāl pārliecinošu atbildi ka tam tā jabūt

    Run jau ir par tieši to vai tas tik tiešām tā iespējam,protams man nav nemazākās sajēgas par to… “Š is ir troļošana,poxuj sauc ka negribi”Kalab lai nebūtu iespējams iebūvēt kādu taimeri kas failam pēc zinām laikā liek nobrukt!!!

    #333076
    ruukjis
    Participant

    Man jau liekas Es zinu, ka tu esi pilnīgs idiots, tāpēc skaidrot tev kā strādā faili būtu diezgan neproduktīvs pasākums.

    #333077
    3Dklucis
    Participant

    Pilnīgs ideots -pat zin ka strāda nesējraķete – ideotam ta poxuj kas ka strāda -,beļed pajolini jum pras vai ir vispar kas tads iespējams….jo reali ir piedzivoti tadi atgadījumi-video te bija un pc laika vairs nesatrādā -neuzvienas iekārtas,,,sanak ka pats video uzbūvēts kautkam lidzigs virusam ,nograujot atsanojošās iekarta-kaut parnes uz milijon iekārtam,bet tad jau vairs nevaidzetu atskanaot drošos failus-a xuju atskno…tikai tiesos neatskano…..diršsss te ka zariņa teļs….ka litktu pa pļešku tā Š—ūķene aizlidotu:)!

    #333078
    ruukjis
    Participant

    Lasot tavu murugu, manas smadzeņu šūnas izdara pašnāvību… Tad, kad iemācīsies rakstīt kā cilvēks, nevis pakaļā izrauts orangutāns, tad es varbūt arī iespringšu un uzrakstīšu sakarīgu atbildi.

    #333079
    m_janis
    Participant

    Tev ko skaidrot ir bezcerīgi, bet pāris vārdos:

    1. Bildi, video vai mūzikas failu “saprogrammēt” lai pats izdzēšas, vai lai darbojas kā vīruss nevar, BET:

    2. Uzkodēt kaut ko, kam piekabināt bildi, video vai skaņu un lai tas iedarbojas, failu atverot – nav problēmu. Pie tam saņemsi to kā parastu jpg, avi, mp3 u.t.t. failu (ar slēpto paplašinājumu, kā jau te minēja – jpg.exe vai ko līdzīgu).

    Parasti gan ko tādu dara, ne jau lai izjokotu, bet ieperinātu tavā kastē ko “interesantu” – ar ko arī apsveicu :D.

    #333080
    3Dklucis
    Participant

    Hee smadzenes tev…drīzāk tavas pussusās sakidas kamikadzojās….Un kurš tad te sevi uzkat par cilvēku-suņādu bars nekas vairāk!!:)

    Skarīgo atbiļžu sniedzejs te atradeie-drīzāk atsūuukāsi pakaļā izrautajam orungutānām:)

    Nedapissstais pajjjols……Atradies atbilžu sludinātājs!:)

    #333081
    3Dklucis
    Participant

    Nu vot,beidzot korekti atbildēts….ilgi bij jagaid 😀 !

    #333082
    uldics
    Participant

    Kā tam orangutānam tagad iet?

    #333083
    MeistarsUnVergs
    Participant

    Quote:

    Kalab lai nebūtu iespējams iebūvēt kādu taimeri kas failam pēc zinām laikā liek nobrukt!!!

    Tāpēc ka tas nav iespējams! Nesmīdini vienreiz tautu ar savu nezināšanu! Beidz pīpēt spaisu!

    #333084
    3Dklucis
    Participant

    Vēl tur kautko pLūūūūt -laikam nexūja neaizgaaja!!!!:D

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 18 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā