Apvienosies antivīrusu firmas Avast un AVG

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Apvienosies antivīrusu firmas Avast un AVG

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #162205
    samurajs
    Participant

    ÄŒehu antivīrusu kompānija Avast Software paziņojusi par nodomu pirkt konkurentu AVG Technologies. Darījuma summa – 1.3 miljardi, kas par 33% pārsniedz akciju AVG tirgus vērtību. Arī AVG ir čehu firma, tikai atrodas Brno, kamēr Avast – Prāgā. Katrai firmai šobrīd ir ap 200 miljoniem klientu. Popularitāti abas ieguvušas lielākoties ar bezmaksas antivīrusu versijām.

    Pēc apvienošanās lietotāju bāze sastādīs ap 410 miljonus, no tiem 250 miljoni ir datori, bet 160 miljoni – mobilās ierīces. Klientu skaita palielināšanās ļaus iegūt informāciju no lielāka PC skaita, ko izmantos produktu kvalitātes uzlabošanai un akūto draudu ātrākai novēršanai. Korporatīvie klienti saņems labāku atbalstu lielākā pilsētu skaitā. Pagaidām nav zināms, vai AVG turpinās izlaist produktus ar savu zīmolu, vai arī visus antivīrusus pārdēvēs par Avast.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_2008__avast_1_1.png[/img]

    #326212
    Raibais
    Participant

    Tikai neliciet sev virsū mcafee un aviru.. abiem patīk apvienoties ar vīrusiem.

    #326213
    atlans
    Participant

    ceru ka nebeigsies ar pilnu bankrotu vienai no kompānijām, esmu avg pusē gribas lai tā nepazustu, vismaz saglabātu pirktspēju jo avast nav tik labi izstradats biznesa plans ka avg.

    #326214
    cesedy
    Participant

    Ja Avast nebūtu labi izstrādāts biznesa plāns, tad AVG nemaz nepārdotos, bet gan AVG pirktu Avast.

    #326215
    Aldis
    Participant

    Vispār AVG no šitiem visiem brīvajiem man patīk visvairāk – optimāli ēd resursus, un kaut ko jau nosargā arī. Kautgan pēdējā laikā arī sametis daudz dažādus dīvainus un nevajadzīgus atjauninājumus… Pats gan sev nelietoju nevienu no šiem, pietiek ar Windows iebūvēto defenderi :)

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākie raksti