Hewlett-Packard laiž klajā jaunus skenerus

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Hewlett-Packard laiž klajā jaunus skenerus

Tiek skatīts 2 ierakstu – 1 līdz 2 (no 2 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #148617
    samurajs
    Participant

    [imgl]https://notepad.lv/userpix/28_dsc02317_1.jpg[/imgl]Vadošais drukas risinājumu ražotājs Hewlett-Packard nupat pieteicis tirgū jaunas skenēšanas ierīces, kas digitālās ēras laikmetā dod iespēju uzlabot un optimizēt darba procesus uzņēmumā un bezvadu tīklā integrēt drukāto materiālu apstrādi uzņēmuma vajadzībām.

    Jaunie HP skeneri, kas īpaši piemēroti maziem un vidējiem uzņēmumiem, kā arī publiskajam sektoram, piedāvā plašu lietvedības un drošības funkciju amplitūdu. Iekārtas sniedz iespēju samazināt lietošanas izmaksas un automatizēt dokumentu apstrādi, ko parasti lietotājs veic manuāli.

    HP Scanjet 5000 Sheet-feed skeneris

    HP Scanjet 5000 Sheet-feed skenera labo īpašību saraksta augšgalā ir pārbaudīts dokumentu skenēšanas ātrums un papīra plūsmas kontrole, tas bez pūlēm tiek galā ar plaša klāsta un formāta dokumentiem, sākot no standarta izmēra dokumentiem, līdz pat vizītkartēm, identifikācijas kartēm un pat kartēm ar reljefa uzdruku. Tostarp, šī iekārta apstrādās digitālos failus, konvertēs ieskenētus teksta materiālus darba faila formātā, un lietotājs varēs saglabāt tos populārākajos formātos (PDF-A, PDF, TIFF un JPEG). Iekārta spēj apstrādāt līdz pat 1500 lapām dienā. Instant-on tehnoloģija ļauj ātrāk skenēt dokumentus, taupot elektroenerģiju un pateicoties šai funkcijai, ASV šī iekārta ieguvusi ENERGY STAR kvalitātes zīmi kā videi draudzīga.

    Divrindu LCD panelis sniedz ērtu iekārtas funkciju izvēlni, un ar vienas pogas spiedienu ļauj realizēt automātisku dokumenta vienpusēju vai divpusēju skenēšanu.

    Latvijā skeneris ir pārdošanā un mazumtirdzniecības vidējā cena ir 562,00 LVL.

    [img]https://content9-foto.inbox.lv/albums97108527/modjo/Apriilis-2009/HPScanjet5000-20090225100545.jpg[/img]

    HP Scanjet 7000 Sheet-feed skeneris

    Viena no HP Scanjet 7000 Sheet-feed skenera priekšrocībām ir ātrums – tas var apstrādāt līdz pat 2000 lapām dienā, ar ātrumu līdz 40 lappusēm minūtē (ppm).

    HP Scanjet 7000 ietaupa izmaksas ar HP Web Jetadmin 10.0” (WJA) programmrīku, kas paredzēts dažādu HP un citu ražotāju tīkla perifērijas ierīču attālinātai instalēšanai, konfigurēšanai un pārvaldībai, izmantojot tikai standarta interneta pārlūku. Š ī iekārta, uzstādot „HP Smart Document Scan” programmrīku, var strādāt gan kā neatkarīga dokumentu apstrādes iekārta, kā arī tā ir integrējama jau eksistējošā dokumentu pārvaldības sistēmā. Tā ļauj apstrādāt milzīgu daudzumu dažāda izmēra dokumentu, identifikācijas kartes un kartes ar reljefa uzdruku. Ar to var arī konvertēt un apstrādāt ienākošo elektronisko pastu. Instant on tehnoloģija ļauj ātrāk skenēt dokumentus, taupot elektroenerģiju un pateicoties šai funkcijai ASV šī iekārta ieguvusi ENERGY STAR kvalitātes zīmi kā videi draudzīga.

    Divrindu LCD panelis sniedz ērtu iekārtas funkciju izvēlni un ar vienas pogas spiedienu ļauj realizēt automātisku dokumenta vienpusēju vai divpusēju skenēšanu.

    Latvijā skeneris ir jau pārdošanā un mazumtirdzniecības vidējā cena ir 703,00 LVL.

    [img]https://content9-foto.inbox.lv/albums97108524/modjo/Apriilis-2009/HP-Scanjet-7000-Sheet-feed-Scanner.jpg[/img]

    Notepad pateicas Sintijai Kvasovai (Komunikāciju aģentūra / Edelman Affiliate) par informatīvo materiālu

    #196753
    ob1
    Participant

    Jā, ja vēl tie skeneri mācētu automātiski saspraudes un skavas noņemt, es pārīti paņemtu projekta vajadzībām.

Tiek skatīts 2 ierakstu – 1 līdz 2 (no 2 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā