Šodien tiek izlaisti Xiaomi 14 Sērijas viedtālruņi ar jaunākās paaudzes Leica optiku

“Xiaomi” izlaidis savu jaunāko flagmaņu viedtālruņu līniju – “Xiaomi 14” Sēriju, kura izmanto Xiaomi HyperOS operētājsistēmu. Līdz ar jaunās sērijas atklāšanu uzņēmums arī starptautiski prezentē savu atjaunināto “Human X Car X Home” ekosistēmas stratēģiju. 

Uzņēmuma mazumtirdzniecības vadītājs Baltijas valstīs Toms Valantins (Tomas Valantinas) stāsta, ka Xiaomi sadarbībā ar “Leica” ar katru nākamo produktu līniju cenšas sasniegt arvien augstāku kvalitāti. 

““Xiaomi 14” Sērija, kurā iekļauta “Leica Summilux” optika, ir šīs sadarbības virsotne. Tās integrācija demonstrē ne vien visprogresīvākās optiskās koncepcijas, bet arī produktu dizainu, nostiprinot “Xiaomi” pozīciju kā pasaules līderi mobilo attēlveidošanas inovāciju jomā,” norāda T. Valantins. 

Viņš arī piebilst, ka līdztekus “Xiaomi 14” Sērijai tiek atklāti arī “Xiaomi Watch S3”, “Xiaomi Smart Band 8 Pro” un “Xiaomi Watch 2”, kas drīzumā būs pieejami veikalos. Tikmēr “Xiaomi” informē, ka jau pavasarī tiks izlaists arī jaunatklātās sērijas prestižākais viedtālrunis “Xiaomi 14 Ultra”.

Lai atzīmētu jaunās sērijas atklāšanu, katram pircējam, kurš iegādāsies jauno “Xiaomi 14”, dāvanā tiks pasniegts 43” televizors – “Xiaomi TV A Pro 43”.

Xiaomi 14: kompakts izmērs, izcila attēlveidošana un detalizēts displejs

“Xiaomi 14” izmērs ir tikai 152,8 mm x 71,5 mm x 8,20 mm, un viedtālruņa viegli izliektais aizmugurējais panelis nodrošina ērtu un drošu satvērienu, ļaujot to lietot ilgstoši. Minimālisma estētika ir panākta, pārvietojot skaļruni uz displeju un infrasarkano portu uz kameras vietni, piedāvājot tīru augšējā un sānu rāmja izskatu. 

Jaunais viedtālrunis ir aprīkots ar “Leica Summilux” optiskajiem objektīviem ar uzlabotu ƒ/1,6 apertūras atvērumu galvenajā kamerā, kas apvienoti ar “Light Fusion 900” attēla sensoru un var lepoties ar dinamisko diapazonu līdz 13,5 EV. Turklāt “Leica” 14 mm īpaši platās kameras izšķirtspēja ir uzlabota līdz 50 MP, vienlaikus piedāvājot arī augsti novērtēto “Leica” 75 mm telefoto objektīvu ar minimālo fokusa attālumu tikai 10 cm.

Runājot par displeju,  “Xiaomi 14” ir pārsteidzošs 6,36″ CrystalRes AMOLED 1.5K (2670 x 1200) ekrāns. Ekrāna pikseļu blīvums ir palielināts līdz 460 ppi, nodrošinot vairāk detaļu nekā jebkad agrāk. Ar izcilu maksimālo spilgtumu 3000 nit, krāsas ir spilgtas un attēli saglabājas skaidri pat tiešā saules gaismā. Turklāt mainīgais atsvaidzināšanas ātrums no 1 līdz 120 Hz garantē vienmērīgu skatīšanās pieredzi, veicot dažādas darbības, tostarp pārlūkošanu, lasīšanu un spēlēšanu.

Nākotne ar Xiaomi HyperOS un viedo ekosistēmu

“Xiaomi” mazumtirdzniecības vadītājs Baltijas valstīs norāda, ka Xiaomi 14 sērija ir aprīkota ar modernāko “Xiaomi HyperOS” operētājsistēmu, kas ir uzņēmuma septiņu gadu mērķtiecīgas izstrādes rezultāts. 

“Šī uz cilvēku vērstā sistēma ir izstrādāta priekš viedās “Human X Car X Home” ekosistēmas, koncentrējoties uz četriem galvenajiem mērķiem: visaptveroša pārveidošana, starpierīču viedā savienojamība, proaktīva inteliģence un visaptveroša drošība. Izmantojot “Xiaomi HyperOS”, “Xiaomi 14” Sērijas lietotāji var izbaudīt paaugstinātu sistēmas plūsmu ar uzlabotām failu un atmiņas pārvaldības iespējām, uzlabotu lietotāja interfeisu, kas bagātināts ar grafikas apakšsistēmu, netraucētu savienojamību starp ierīcēm un visaptverošām drošības un privātuma funkcijām,” tā T. Valantins

“Xiaomi 14” Sērija pilnībā izmanto jaunākās mākslīgā intelekta (AI) tehnoloģijas, ko nodrošina “Xiaomi HyperOS”. AI moduļi ir integrēti dažādās sistēmas lietojumprogrammās, nodrošinot racionālākas un viedākas funkcijas. AI subtitri ļauj video konferencēs tiešsaistē transkribēt runāto saturu. Savukārt AI albumu meklēšanā tiek izmantota dabiskās valodas apstrāde, ļaujot lietotājiem atrast konkrētus attēlus savās fotogrāfiju kolekcijās, aprakstot meklēto. Tikmēr “AI Portraits” izmanto progresīvus algoritmus, lai radītu jaunas portretu kompozīcijas, kas iegūtas no jau esošajiem attēliem. 

“Xiaomi 14” un “Xiaomi 14 Ultra”, kurš tiks izlaists pavasarī, ietvers 4 “Android OS” atjauninājumu paaudzes, kā arī 5 gadu drošības ielāpus. Abu ierīču lietotāji var saņemt 100 GB “Google One” mākoņkrātuves uz 6 mēnešiem, 3 mēnešu “YouTube Premium” ar piekļuvi “YouTube” un “YouTube Music” lietotnei bez reklāmām.

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt