SE apbēdina ar savu tālruņu kvalitāti

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas SE apbēdina ar savu tālruņu kvalitāti

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #148462
    deivs001
    Participant

    [imgl]https://notepad.lv/userpix/55_logo_sony_ericsson8905244_std_1.jpg[/imgl]Lielbritānijā Sony Ericsson ražotie tālruņi ir sliktas kvalitātes, jo īpaši tādi modeļi kā, C902, C905, W910 un pat K850. Pēc mobiletoday.co.uk vēstītā mobilo tīklu operatori, tālruņu izplatītājis nav apmierināti ar augsto brāķu skaitu.

    Tiek teikts, ka 30 % no pārdotajiem tālruņiem ir ar defektu no rūpnīcas. Tātad starp katiem 10 tālruņiem vidēji 4 tiek atgriesti pārdevējiem. Š āda situācija neapmierina izplatītājus un ir jau draudējuši atteikties no SE produkcijas izplatīšanas, ja to kvalitāte manāmi nepaaugstināsies.

    Nesen pati kompānija atzina, ka pirmā C905 partija ir bijus pilna ar brāķiem, bet tas esot izlabots nākamajās piegādes partijās.

    Diemžēl šads fakts neiepriecina nedz lietotāju, nedz pārdevēju. Cerēsim, ka šādas nepatīkamas situācijas neatkārtosies un “neatpeldēs” līdz mūsu valstiņai.

    Avots

    #194763
    nevertell
    Participant

    Pēdējā laikā to vien dzirdēju, cik ļoti SE ir labi, cik viņi kruti un cik viņi ir izturīgāki par noškām. Es dzelžaini turējos pretī, un tagad tam pat ir bijis pamatojums 😛

    #194764
    usins
    Participant

    nevertell- emz nokia ir samērā neizturīgi aparāti. SE labus aparātus ražoja pirms 6 gadiem, tad tie tiešām kalpoja grūtos darba astākļos- lauki, mežs, dubļi, putekļi, lietus utt, ne tas kas pilsētā.

    #194765
    rihardsss
    Participant

    Ehh, es ar savu Samsungu jau kādus 3 vai 4 gadus sēžu. 😀 Bet ne reizi vel nav bijušas problēmas ar viņu. A vectēvam jau entos gadus kalpo Nokia 3310, vēl šobrīd lieto. Varbūt tiem brāķiem vnk aizmirsuši , ka jāpievieno zvanīšanas funkciju. Vaitad kāds mūsdienās pērkot telefonu interesējas vai bez kameras, video, GPS, wi-fi u.c. ar to telefonu var arī pazvanīt? 😀 Drošvien arī ražotāji būs piemirsuši tādu sīkumu…

    #194766
    deivs001
    Participant

    nevertell, brāķētie modeļi jau ir jaunie. Man, piemēram, par K750i nav sūdzību. Ir pārdzīvojis daudz ko, pat vairākkārtēju izmirkšanu līdz “iekšām”. Kā arī HTC darinājumi vieš ticību, ka tie ir ilgdzīvotāji.

    Par Nokia gan nevaru teikt, jo pašam nav bijis lietošanā.

    Siemens C65 gan nobeidzās mēnešos deviņos.

    #194767
    blackened
    Participant

    man gadu ir K850 un ir saplīsis, slēdzas ārā kad pakrata vai uzsit 🙁

    #194768
    Jaunzems
    Participant

    “Ir pārdzīvojis daudz ko, pat vairākkārtēju izmirkšanu līdz “iekšām”. “

    Man K750i iekrita klozetā un uzreiz nedarbojās :p

    #194769
    iKey
    Participant

    beidzat apšaubīt nošku izturību, leģendārā Nokia 5110 man no sestā stāva bija piezemējusies uz asfalta, vajadzēja man tikai atpakaļ baču uzlikt, un gāja teicami, Par cik man visi telefoni ir bijušas Nokia, es tam brendam uzticos, un arī nevajag tos telefonus mērcēt, dauzīt vai kā citādi fiziski iespaidot, tad tev tas ilgi kalpos neatkarīgi no ražotāja

    Un Usin, pirms sešienm gadiem vēl nebija tāda SE, tolaik Sony ražoja savas trubas un Ericsson savus ķieģeļus

    #194770
    nevertell
    Participant

    Man ir divi cilvēki ar k750i.

    1. Aizmirsa telefonu no kabatas izņemt, pirms iet jūrā peldēties. Meistars teica, ka telefonam iekšas ir sapuvušas.

    2. Vienreiz ziņkārīgais labradors iekodās, atstāja bukti. Pēc dažiem mēnešiem, backlight’s izslēdzās tikai izņemot bateriju, meistara slēdziens- iekšas sarūsējušas.

    How bout that god damn bullshit?

    #194771
    deivs001
    Participant

    Laikam tad es esmu kaut kāds īpatnis, kam gadījies labs tālrunis.

    #194772
    Aldis
    Participant

    laikam… un man 2004 gada nokia-s divas gabalas rukaa veel shodien, galvenais pazvanit un sms nosutit var 🙂 un ir arii viens neatdziivinaams SE, kuram norauta blitka – pat neatceros kas tas pamodeli.. kkads k350.. vai tik nebija.. neorentejos jamajos 😀

    #194773
    Willis
    Participant

    Ēs divu gadu laikā nomainīju 5 NOKIA telefonus, bet tikai tāpēc ka gribēju arvien jaunāku modeli, visi NOKIA telefoni ir strādājuši kā šveices pulksteņi, Zviedrijas gigants NOKIA māk taisīt telefonus!

    N sērijas mobilie gan man nepatīk, tie visi ir daudz lēnāki par citiem NOKIA telefoniem.

    Man ir bijis NOKIA-6300 un uzskatu ka šis modelis https://www.nokia.lv/link?cid=PLAIN_TEXT_479089 ir pats labākais no visiem iepriekšējiem un pašlaik esošajiem, nevienam no mobilajam neesmu redzējis tik kvalitatīvuš un ērtus taustiņus, tie ir no nerūsējošā metala.

    #194774
    Jaunzems
    Participant

    Nu dabiski, tie ir S60…. Par tom kvalitāti – Nokia arī sāk degradēties, tiesa gan, ne tik ātros tempos. Par Sony Ericsson tālruņiem – pietika vien manam w200 nokrist – tālrunim ekrāns a dios

    EDIT – piekritīšu tev – 6300 da best… BTW..Ko Jūs sakat par 5130?

    #194775
    vincister
    Participant

    Willis wrote:

    Ä’s divu gadu laikā nomainīju 5 NOKIA telefonus, bet tikai tāpēc ka gribēju arvien jaunāku modeli, visi NOKIA telefoni ir strādājuši kā šveices pulksteņ i, Zviedrijas gigants NOKIA māk taisīt telefonus!

    N sērijas mobilie gan man nepatīk, tie visi ir daudz lēnāki par citiem NOKIA telefoniem.


    Khem. Nokia ir Somijas kompānija, ēriksons ir Zviedrijas.

    Ä’riksons man bija sen, kaut kāds T20, tiem laikiem jau bija kruts, bet nomira no vecuma un tā, ka vienu reizi bija peldējies upē.

    Nokia 6110 kalpoja labi, līdz ar izoleni salipinātais korpuss vairs neturējās kopā, pāris reizes biju izjaucis un salicis atpakaļ – strādāja. Nokia 3510i, lietoju gadus 3, strādā joprojām, tikai korpusu jaunu vajag, jo vāciņ am “ķepiņ as” atplīsa. Nokia 6233 lietoju jau trešo gadu, nekādas vainas.

    #194776
    aoma
    Participant

    Ja reiz panesās par nokijām – 5110! Uzticami kalpo jau turpat 10 gadus, 2x nomainīta baterija, uztveramība un darbības ilgums sabāž jaunajiem modeļiem vienos vārtos 🙂

    Bija ap 2000 gadu arī viens labs ēriks, bet vairs neatceros modeli.

    #194777
    samurajs
    Participant

    Nu nezinu, man SE Z550i jau 2 gadus iet kā bitīte. Ražots tepat netālu – ÄŒehijā. Tā kā neteikšu sliktus vārdus par SE. Arī Nokiām brāķa netrūkst.

    #194778
    msh
    Participant

    aoma wrote:

    Ja reiz panesās par nokijām – 5110! Uzticami kalpo jau turpat 10 gadus, 2x nomainīta baterija, uztveramība un darbības ilgums sabāž jaunajiem modeļiem vienos vārtos 🙂

    Bija ap 2000 gadu arī viens labs ēriks, bet vairs neatceros modeli.


    Ja jau tam ķieģelim ir laba uztveršanas spēja, cik tad “laba” tā ir jaunajiem? 😀

    Laikā kad vēl katram trešajam bija klucijas pusķieģelis 3310, man bija tā laikabiedrs M35i. Visjautrāk bija nokļūstot kādos mežos, pie jūras un tamlīdzīgās vietās kur sūdīgāks pārklājums, varēja paņirgāties par pusķieģeļu lietotājiem, jo kur 3310 pazaudēja zonu, tur man vēl bija pāris strīpas 🙂 Palietoju to mobi gadu, atdevu čomam lietošanā, tas nokāva, pirms kāda laika pamēģināju atdzīvināt bet šis palika bez skaņas… Likteņa ironija, pats patlaban lietoju [vai precīzāk sakot, nelietoju 😀 ] muteres bijušo, astoņus gadus veco pusķieģeli – tā nu sanāca un galu galā man vajag lai es varu piezvanīt un man var piezvanīt un vēl lai es varu saņemt sms – un tas arhaiskais mēsls to spēj. Bet tas mobis arī bija iemesls, kāpēc pats sev pirku tikai siemens mobjus – saspaidījos to pusķieģeli un sapratu ka tik trulu un bezpersonisku mobi nevēlos, siemens nāca nejaušības pēc.

    Bet par vispārējo kvalitāti kura krītas varu tikai piekrist. Tikai jūs aizmirstat vienkāršu sīkumu. Cik daudz visādu kontaktu ir desmitgadīgā GSM mobī, kurā atrodas pāris trīs mikrenes un kurš spēj zvanīt/sms un vēl pāris niekus un cik ir visādos jaunajos “plaukstdatoros ar zvanīšanas funkciju”. Tur var gaidīt zvērīgu kvalitāti un uzticamību? 🙂 Vēl vairāk, neviens ražotājs nav ieinteresēts būt ar labāku kvalitāti kā vidēji industrijā – nu varbūt izņemot dažus ražotājus kuri ražo mobjus, kuru ceņņiks ir ar četriem un vairāk cipariem mērams…

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā