emm neiebraucu :>

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Off-topic emm neiebraucu :>

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 21 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #148866
    Anonīms
    Neaktīvs

    Aber uzdrukāju vienu jauku rakstu, gribēju pievienot nez kāpēc uzrādās ka tas forums neeksistē. Izrādas man žurnālista tituls atņemts… :> gribētu uzzināt kura “ļoti super gudrā” ģēnija roku darbs tas ir un pēc kādiem motīviem šis jaukais saprotošais un godigais … *mkhe mkhe mkheee … cilvēks ir vadijies :>

    Lai gan es nojaušu ka tas bija aber Foksk8 darbs, bet iemeslu gan gribētu zināt :> personiga nepatika? Skaudība? Nocēlu sievieti?

    [img]https://bildites.lv/images/3hb5hb7cnakcy5ru1np5.jpg[/img]

    #200350
    drunk_lizard
    Participant

    pirmais apbizjotais :>

    #200351
    Anonīms
    Neaktīvs

    Nē nu itkā ne mēnesis pagājis kopš pēdējā drukājuma, man domāt, ja nekļūdos :> D_L tu tas biji? Es zinu ka tu esi hidden admins :>>>

    #200352
    Foxsk8
    Participant

    Morpheus: Banu dabūji un tas bija tikai tāpēc, lai tu par veselu nedēļu pārdomā savas domas un rīcību, pagāja nedēļa un laikam nebiji neko par to laiku sapratis.

    Pēc SID ierosinājuma arī tiki pazemināts amatā.

    Pēkšķi, kad tevi samazina amatā, taisījies rakstu rakstīt, tas jau izklausās pārāk neticami, kur ta nu biji visu šo laiku?

    Tātad ja paskatamies, ar cik lietotājiem tu esi meklējis kašķi. Varbūt ir laiks laboties?

    #200353
    Anonīms
    Neaktīvs

    Mhh SID jau mums ir uber lietpratējs ;> rakstus rakstu reti bet pamatīgus, to tu ļoti labi zini, un jā tieši tagad man bija brīvs laiks un uzdrukāju rakstu :> un kurs te vispār runā par banu? Pie tam kas vainas manām domām un rīcībai? Kautka nedzirdēju nevienu oponējam manis teiktajam. lai gan nebija ko oponēt, posti tika dzēsti. Tātad ja paskatamies uz lietotājiem mok lai visi tagad te izskakās kuriem ir pret mani jēl kādas pretenzijas? ņirgšu ja tie būs tikai SID un vēl daži apkumārijušies …khe khem*… cilvēki…

    #200354
    Foxsk8
    Participant

    Morpheus: Pret tevi man ir nepatika par to, ka tu visu laiku sevi uzskati par nāvīgo lietotāju, tev viss ir čiki, briki, zajebis, ienāc iekšā, kritizē mani par v3 veidošanu, sāc ar sevi un savu LIR, es tak nelienu tavā LIRÄ€ un neceļu trobeli tur, kur es neesmu noteicējs.

    Plus, kāpēc SIDAM nav domstarpības ar nevienu citu Notepad.lv lietotāju, tikai ar tevi, par to, ka viņš veic savus pienākumus.

    Plus, ja gribi laboties, lūdzu, ir rakstu pieteikumi, par kuriem pēdējā laikā arī te tika diskutēts, ka rakstus rūpīgāk izskatīs. Tava “Second Life”. Izvēlne ir tavās rokās.

    #200355
    Anonīms
    Neaktīvs

    Nu jā un ja kāds grib, var pa jaunu nodrukāt https://news.bbc.co.uk/1/hi/world/asia-pacific/8091044.stm

    EDIT: jā, skaidrā tu jau nestaiga un nepiekakā maigi izsakoties, citas vietnes, bet par taviem bezskaidrības (lasīt- pilnīgā pālī esot) darbiem nerunāsim :> mans lirs ir mans lirs, tur tu neko nevari gribēdams kritizēt, tie kas ir redzējuši lir v8 zin kāds tas ir un tici man, atsauksmes ir pietiekami labas lai tev aizbāztu mūli uz ilgiem laikiem :> bet ne par to runa… Un man blin nevajag tavu second laif, vari iesālīt, par ko man laboties? Cik no maniem rakstiem ir bijuši nekvalitatīvi ko? Cik? 1 maybe 2? Attieksme? Okei cmoon, es atšķiru rakstu drukāšanu no čakarēšanās forumā. Pipec

    #200356
    Foxsk8
    Participant

    Morpheus: V8 😀 😀 Tad nu izcēlies. Ar tevi nav vērts normāli runāt, aiziešu nopirkšu tev ledeni, varbūt

    nomierināsies!

    EDIT: Tie bija citi laiki, sākumā jau ir ok, tik ar laiku cilvēkam pamatīgi sakāpj galvā. Piemēram tiko tava paša savārstījums par V8. Man nevajag ne tavu V8 ne V100.

    #200357
    Anonīms
    Neaktīvs

    Ej labāk nopērc sev krānu un olas 😀 😀 un jā, liram kopā bijušas 8 mājas lapas, netici skaiti pats 😀 pirm manis jau arī bija internets un LIR :>

    #200358
    ob1
    Participant

    Morpheus, man nav nekādu pretenziju pret Tevi, tomēr jāatzīst, ka reizēm Tavi komenti balansē uz uzbrauciena robežas. Pamēģini komentēt nedaudz pozitīvāk, ar humoru. Draudzīgs padoms, nekas vairāk.

    😉

    #200359
    Anonīms
    Neaktīvs

    @ob1 ņemts vēra 😀 bet par dažiem es vienkārši nespēju neņirgāties :d too much bullshit

    Edit: fox nu man viegli pajāt ko tev vajag vai nevajag 😀 man loģika ir tāda ja >30 (pēc sejienes regoto skaita) cilvēkiem ir pretenzijas pret kādu, okei , rīkojamies, bet ja tās ir <10 vai pat 5 :D ahahaaaaa, tas nozime ka ir daži apbižotie kas aprāvušies dziļi savos tekstos un kā auni turpina oponēt lietās un vietās kur nerubī :D protams ka citi laiki, nav divu domu, tad tu nestaigāji kā gailis iepleties un nebārstiji pilnu internetu ar ģeniālām domām un netaisiji no sevis pārako koda dievu :D cmoon, nu tu taču ņirgājies :D par to ka izmanto cilvēkus nemaz nerunāsim :D

    #200360
    linx
    Participant

    Man nevelk uz kašķi, bet vienu morpheus es tev gribētu pajautāt – tu taču veidoji savu CMS.. ir kādi jaunumi ar F3l cms?

    #200361
    Foxsk8
    Participant

    Morpheus: Kā jau augstāk minēju. Ar tevi nav vērts normāli runāt. Jo vairāk kaut ko teikšu, jo vairāk tu vārīsies savā sulā, un mēģināsi kaut ko gudri at****, kam man tas. :d

    par to ka izmanto cilvēkus nemaz nerunāsim ??? WTF ??? 😀

    #200362
    Anonīms
    Neaktīvs

    Ja ir jaunumi, CMs ticis pie jauna dizaina, nav vairs melns ar pelēku bet mac stilā, pašlaik pie brīvāka laika domāju par forumu, veidot kā atsevišķu moduli , vai integrētu. mazliet gan čakars ar iekšējo statistiku (host/hit), drausmīgi daudz tērē serva jaudu, man jau nekas bet ja kāds sāks lietot uz kkāda free hosta, drausmīgi karinās :> būs japašpiko no wordpress vai kautkā, ka viņiem tā lieta.


    @fox
    es vāros? nosauc 5 lietas šīs tēmas ietvaros (par pārējām nerunāsim, ir bijuši suņa murgi 😀 ) ko esmu pateicis nepatiesi? 😀 nu uz priekšu, pierādi ka es vāros pēc tavam domām 😀

    #200363
    Foxsk8
    Participant

    Vārīties var dažādi. Vienkārši tu vāries sevī, nevis forumā

    1. Lieta: Kas sākās jau e-žurnālistu forumā, par to, ka redz v3 es veidoju 10 mēnešus. Kā varu tā veidoju, neesi taču mana darba devējs un notepadu neražoju kā kaut kādu pasūtīju ar samaksu.

    2. Lieta: Savu V8, V9 lielīšana

    3. SIDA un dažu citu lietotāju neliela aizskaršana.

    4. mans lirs ir mans lirs, tur tu neko nevari gribēdams kritizēt: WTF, ko tad tu kritizē mani?

    Domāju ar 4 lietām arī pietiks.

    3 reizi saku, apsēdies un nomierinies.

    #200364
    Anonīms
    Neaktīvs

    Nu tad ja varos sevī tad kādas pretenzijas pret mani var būt forumā? 😀 tu nonāc pretrunā ar sevi

    #200365
    Foxsk8
    Participant

    Vai tad man vēl tev ķēdes reakcija jāizskaidro? No tavas vārīšanas, vāries arī tu, šeit forumā. 😀 LoL. Pēdējais komentārs, zajebal ar tevi te kasīties par to, ka redz, noņemts tev žurnaļugas statuss. Punkts.

    #200366
    Anonīms
    Neaktīvs

    ak jeel 😀 neko stulbaku nespēj izdomāt? ķēdes reakcija 😀 😀 es par šito rekšu ļoti ilgi :DDDDDDDD

    #200367
    Foxsk8
    Participant

    Liec abiem banu uz nedēļu. Lai atkal te kāds nesāk činkstēt, ka sodu dabūjis tikai viens no vaininiekiem.

    #200368
    shady
    Participant

    Morpheus:

    1) Bija tēma, kur tika nolemts, ka tiks pievērsta nopietnāka uzmanība “e-žurnālistiem”. Ja cilvēks ir palicis neaktīvs rakstu autoru klasē, tad tituls tiek novākts nost. Tituls netiek noņemts kā sods, jebkuram ir iespēja atgūt savu statusu. Paņem nosuti jaunu rakstu pieteikumu un vēlams aprunāties ar kādu no adminiem (mani, foxu vai smauraju) par rakstu rakstīšanas biežumu, ja ir tāda vajadzība. Domāju, ka vienoties var pa visu, ja redz, ka cilvēks rakstus rakstīs.

    2) Cik esmu piefiksējis, tad tev piemīt vēlme “čīkstēt”. Iespējams, ka esi emocionāls cilvēks, kas savu sāpi izkliedz forumā. Cik atceros, tad pat es esmu tev aizrādījis par to, ka sāc šaut pa strīpu.. Nav jāapvainojas, padomā labāk par savu uzvedību un pacenties mainīties uz labo pusi. Arī šis topiks nebija uzreiz jābļauj forumā – parasti cilvēks aizraksta privāti administrācijai un aprunājas par notiekošo. Kādēļ tavs publiskais dosje būtu jāapspriež publiski?

    Ja nepatīk runāt ar foxi, runā ar mani vai samuraju.

    3) Uzskatu, ka nekur Latvijā nav tik demokrātiska administrācija kāda tā ir notepad.lv. Kad nu kādam beidzot iedod banu uz nedēļu (ak, nu šausmas cik ilgs un neželīgs sods), tad sāk taisīt traci un kritizēt administrāciju… zin, ir portāli, kur pat es piedomāju pie katra posta, lai neatrautu banu (ievērojot visu ētiku un kultūru savos postos), diemžēl Latvijā ir izteikti iedomīga administrācija un kāds iekļūstot administrācija uzreiz sapņo kādu nobanot un izrādīt savu varu… Par laimi, es to nevarētu teikt par notepad.lv un kamēr es šeit būšu admins, tikmēr to uzraudzīšu

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 21 kopumā)
  • Tēma ‘emm neiebraucu :>’ ir aizvērta jaunām atbildēm.
Jaunākais portālā