Vairāk nekā trešdaļa iedzīvotāju pēc nacionālo sportistu uzvarām strādā produktīvāk

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Vairāk nekā trešdaļa iedzīvotāju pēc nacionālo sportistu uzvarām strādā produktīvāk

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #156959
    samurajs
    Participant

    ”Jutīšos priecīgs un pacilāts vēl vairākas dienas pēc uzvaras” – šādu atbildi sniedz teju puse (46%) Lattelecom aptaujas dalībnieku uz jautājumu par izjūtām, ja kāds no Latvijas olimpiešiem izcīnītu godalgu XXX Vasaras Olimpiskajās spēlēs. Katru trešo Latvijas iedzīvotāju nacionālo sportistu uzvaras iedvesmo labākiem panākumiem darba vietā, bet katrs ceturtais ir gatavs tiekties pēc augstākiem personīgajiem sasniegumiem sportā.

    Nacionālo sportistu uzvaras 36 % Latvijas iedzīvotāju motivē panākumiem darbā, turklāt daļa no tiem apgalvo, ka ir tik pozitīvi noskaņoti, ka spēj paveikt pat vairāk, nekā pirms tam. Turklāt sportistu sasniegumi panākumus vairo ne tikai darbā, bet arī citās dzīves jomās. Katram ceturtajam Latvijas sportistu uzvaras kalpo par dzinuli uzlabot savu fizisko sagatavotību un personīgos sportiskos rekordus (25%). Katrs piektais atzīst, ka prieks par sasniegto uzlabo arī attiecības ar kolēģiem (23%), ar draugiem (22%) vai ģimeni (21%).

    „Mūsu sportistu panākumi iedvesmo, jo mēs zinām – Olimpiskajām spēlēm seko ļoti daudzi visā plašajā pasaulē. Ja kāds no mūsējiem uzvar, tas nozīmē, ka izskan arī Latvijas vārds – tādējādi arī mans vārds. Identificējot sevi ar Latviju, nacionālo sportistu sasniegumus uztveram daļēji kā savējos, tie motivē darīt vairāk, labāk. Tādēļ “savējo” panākumi īpaši vairo motivāciju gūt panākumus gan darbā, gan personiskajās attiecībās, kā arī fiziskajās aktivitātēs,” tendenci komentē Latvijas Psihoterapeitu biedrības prezidents Ansis Jurģis Stabingis.

    Nervozē un steidz pabeigt darbus

    Olimpisko spēļu laikā televīzijas sporta pārraižu programma ir tik piesātināta, ka īstiem sporta faniem pie televizora ekrāniem būtu jāpavada teju 24 stundas diennaktī. Turklāt svarīgi sportistu starti vai komandu spēles ne vienmēr sakrīt ar iespēju atrasties pie televizora ekrāna. Katrs trešais Lattelecom aptaujas dalībnieks jūtas sapīcis, dusmīgs un nespēj koncentrēties, nervozi pabeidzot darbus, lai varētu noskatīties iepriekš plānotu sporta pārraidi (31%). Aptaujā pirms Olimpisko spēļu pārraides noskaidrots, ka viens no pieciem respondentiem sporta pārraidi plānojis skatīties darba laikā, bet 15% neapmeklēs plānotus pasākumus vai atcels darba sanāksmes sporta notikuma dēļ. 80 % respondentu labprāt izmantotu iespēju Olimpisko spēļu pārraides noskatīties vēlāk sev vēlamā laikā.

    „Esmu novērojis, ka laikā, kad tuvojas kāds nozīmīgs mūsu sportistu starts televīzijā, īpaši pastiprinās sociālo tīklu lietotāju interese par to, kur, kā un ar ko kopā varētu noskatīties televīzijas pārraidi. Tādēļ ir svarīgi, ka internets šodien kalpo ne tikai kā saziņas un informācijas ieguves platforma, bet arī kā platforma, kas var nodrošināt globāli nozīmīgu notikumu tiešraidi ikvienam, kam ir pieejams pieslēgums,” secina sporta entuziasts un Lattelecom sociālo mediju koordinators Andrejs Veitners.

    Vēl pirms 2012. gada Olimpisko spēļu sākuma Latvijas iedzīvotāji visvairāk plānoja skatīties vieglatlētikas, BMX un vingrošanas sacensības, turklāt Olimpiskajām spēlēm seko līdzi vairāk nekā puse Latvijas iedzīvotāju – tikai 10% sporta sacensības neinteresē.

    Kā noskatīties sporta pārraidi sev vēlamā vietā un laikā?

    Lattelecom sadarbībā ar Latvijas Televīziju piedāvā 24 stundas diennaktī visu Olimpisko spēļu norises laiku sacensībām sekot līdzi Lattelecom Interneta TV. Olimpisko spēļu sacensības un spēļu apskatus Lattelecom Interneta TV piedāvā skatīties uz jebkuras ierīces Latvijā, kas ir savienojama ar internetu. Lai pieslēgtos TV tiešraidei vai arhīvam internetā, lietotājam ir jāapmeklē Lattelecom Interneta TV platforma lattelecom.TV. Visiem interesentiem būs iespēja Olimpiādi skatīties Lattelecom Interneta TV trīs dienas bez maksas.

    Olimpisko spēļu laikā, no 27.jūlija līdz 12.augustam Lattelecom nodrošina bezmaksas piekļuvi bezvadu ātrgaitas internetam lielākajā daļā Lattelecom Wi-Fi pieslēguma vietās visā Latvijā.

    Papildus iespējai skatīties Olimpiskās spēles internetā, Lattelecom piedāvā izmantot Lattelecom Interaktīvās TV priekšrocības, kas nodrošina pieeju translētajam kanālu saturam TV arhīvā vai izmantojot TV ieraksta funkciju.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_olimpiskas_speles_interneta_1.jpg[/img]

    Par Lattelecom

    Lattelecom ir Baltijā lielākais televīzijas pakalpojuma sniedzējs – šobrīd jau katra trešā Latvijas mājsaimniecība lieto kādu no Lattelecom nodrošinātajiem TV pakalpojumiem. Lattelecom televīzijas maksas abonentu skaits šobrīd jau pārsniedzis 230 000, bet kopā ar tām mājsaimniecībām, kas lieto tikai bezmaksas Virszemes TV, šis skaits ir vēl lielāks.

    Lattelecom šobrīd piedāvā trīs televīzijas platformas – Interaktīvo televīziju (signāls līdz televizoram tiek piegādāts pa interneta vadu), Virszemes televīziju (signāls līdz televizoram tiek piegādāts pa gaisu un tiek uztverts ar antenu) un Interneta televīziju (internetā bāzēta televīzija, ko var skatīties, izmantojot jebkuru interneta pārlūku).

    #288958
    Crow
    Participant

    Tik nedrīkst aizmirst arī otru koka galu – kas notiek, ja mūsējiem nejiet. Garastāvoklis zem nulles, betona leksika ahoi. Pēdējā hokeja čempī tas bija īpaši labi novērojams 🙂

    #288959
    Aldis
    Participant

    Pat sastrēgumi piektdienas rītā par izbrīnu nebij nekādi o_O 😀 Pozitīvi…

    Un jā, pēc šodienas bmx zelta darba spars un enerģija.. 😉

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā