Philips gudrās LED spuldzes parādīs Tev ceļu veikalā

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Philips gudrās LED spuldzes parādīs Tev ceļu veikalā

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #159396
    LooNeY
    Participant

    Esi klaiņojis un pavadījis pus mūžību veikalā, lai atrastu tieši to vajadzīgo preci, kuru nekādi nevari atrast? Ja Philips kompānija būs tik laipna un piedāvās Tavam lokālajam Rimi vai Maxima veikalam viņu gudro tehnoloģiju, tad maldīšanās pa veikaliem beidzot būs pagātnē.

    [img]https://notepad.lv/userpix/2834_philipsgrocerystorelighting_1.jpg[/img]

    Philips tehnoloģija lieto gaismas bāzētus sakarus lai izveidotu pozicionēšanas noteikšanu tavā viedtālrunī. Aplikācija pasaka tev priekšā optimālo ceļu gar pārtikas produktu plauktiem, lai ātri sameklētu visu izvēlētajam ēdienam.

    Protams, veikals var izmantot šo tehnoloģiju, lai pievērstu uzmanību kādai īpašajai akcijai vai ieteikumam, piemēram – ja vēlies taisīt kādu saldo ēdienu, gaismas tev norādīs ceļu pie kūciņām, bulciņām, vai saldo ēdienu sastāvdaļām.

    Philips jau testē šo gudro tehnoloģiju dažos lielveikalu tīklos, tāpēc iespējams, ka ilgi nebūs jāgaida, līdz varēsim beidzot iepirkties bez stundām ilgas skraidīšanas. Tiesa gan, pagaidām šādi testa režīma veikali pasaulē ir uz pirkstiem saskaitāmi.

    [img]https://notepad.lv/userpix/2834_philipsintelligentlightingdiagram_2.jpg[/img]

    Bet tagad cits jautajums – vai veikali šo tehnoloģiju vispār vēlēsies ieviest? Jo kā zinām, viņiem patīk, ka mēs klaiņojam apkārt. Tādējādi palielinās iespēju, ka mēs, pircēji, vēl ko noderīgu ieraudzīsim un ieliksim savā grozā…

    Avots 1, Avots 2

    #306528
    Nelabojams
    Participant

    No tehnoloģiju viedokļa interesanti, bet no cilvēciskā – kārtējā makaronu kāršana domāt nespējīgiem dauņiem uz ausīm.

    #306529
    BERILS
    Participant

    Labāk lai maximai filips ar saviem gaismekļiem parāda kur clirst var iet. Pederasicijonalizēts uzņēmums, kurš vairojās kā negudras korejiešu žurkas.

    #306530
    Y
    Participant

    Pavisam neoptimizēta un nelietojama sistēma.

    Labāk, lai uz ieejas durvīm uzliek daily QR kodu uz veikala izkārtojumu plauktiem un produktiem, ko ielādē founa aplikācijā ar balss vadāmību – “kur ir olas ibio?” vai kategorizētu grafiskās saskarnes izvēli. Vēl labāk, aplikācijā jau mājās esot, sastādi iepirkumu sarakstu un tā parādīs Tev ātrāko ceļu ārā no veikala jau ar pilnu maisu rokās.

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā