Kaspersky Security for SharePoint Server padarīs kopīgu darbu drošāku

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Kaspersky Security for SharePoint Server padarīs kopīgu darbu drošāku

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #156161
    shady
    Participant

    Kaspersky Lab informē par jauna uzņēmumiem izstrādāta risinājuma Kaspersky Security for SharePoint Server izlaišanu. Lietojumprogramma, kurā ietvertas vismodernākās tehnoloģijas, ir domāta uzņēmumiem, kas izmanto koplietošanas un informācijas uzglabāšanas platformu Microsoft SharePoint Server. Papildus uzticamai aizsardzībai pret kaitīgajām programmatūrām jaunais risinājums nodrošina kvalitatīvu nevēlama satura filtrēšanu. Svarīgāko priekšrocību vidū jāatzīmē arī lietojumprogrammas vienkāršā instalēšana serveros SharePoint un ērtā pārvaldība, izmantojot kopīgu konsoli.

    Uzņēmumi arvien biežāk izmanto platformu Microsoft SharePoint ne tikai darbinieku savstarpējai sadarbībai, bet arī sadarbībai ar ārējām organizācijām – piegādātājiem, darbuzņēmējiem un partneriem. «Š ādas izplūdušas robežas starp uzņēmējdarbības procesu iekšējiem un ārējiem dalībniekiem, no vienas puses, veicina daudz efektīvāku saziņu, no otras – izraisa jaunus drošības apdraudējumus,» uzskata Kaspersky Lab preču un pakalpojumu izstrādes direktors Pjotrs Merkulovs. «Uzņēmuma IT speciālisti nevar ietekmēt to, kādus risinājumus tīkla mezglu aizsardzībai izmanto tā partneri un kontrahenti, tādējādi ievērojami palielinās risks, ka koplietošanas serverī nejauši tiks izvietotas inficētas datnes.»

    Jaunais antivīrusu kodols un regulārie datubāzu atjauninājumi ļauj Kaspersky Security for SharePoint Server efektīvi novērst kaitīgo programmatūru izplatīšanos caur uzņēmuma koplietošanas platformu un datņu uzglabāšanas sistēmu. Risinājums reāllaika režīmā pārbauda serverī lejupielādējamos un augšupielādējamos dokumentus un pēc pieprasījuma – datnes, kas jau glabājas SharePoint. Elastīgie iestatījumi ļauj noteikt skenēšanas apgabalu un laiku, kā arī datņu veidus rūpīgākai pārbaudei.

    Satura filtrēšanas funkcijas bloķē jebkādus mēģinājumus izvietot serverī nepiemērotu vai uzņēmuma politikai neatbilstošu informāciju. Filtrēšana tiek veikta pēc datņu nosaukuma, to paplašinājuma un satura veida. Bez tam satura analīzei tiek izmantotas iebūvētas un regulējamas vārdnīcas. Uzņēmumi var izmantot jau gatavās vārdnīcas, kas ir pieejamas četrās valodās vai izveidot savas.

    Viena no risinājuma raksturīgajām iezīmēm ir tā instalēšanas vienkāršība un centralizētās pārvaldīšanas iespēja visos uzņēmuma serveros SharePoint. Risinājums ļauj izvēlēties un piemērot vienotus iestatījumus un drošības politikas visiem aizsargājamajiem serveriem. Lietojumprogrammas pārvaldība tiek veikta, izmantojot kopīgu konsoli, kas nodrošina ātru piekļuvi informācijai par pašreizējo aizsardzības stāvokli. Nekavējoši paziņojumi, elastīga pārskatu sistēma un sīki notikumu žurnāli dod iespēju ļaunprātīgu incidentu un drošības politiku pārkāpuma gadījumā uzreiz tos konstatēt un operatīvi rīkoties.

    Lietotne Kaspersky Security for SharePoint Server jau ir pieejama Kaspersky Lab klientiem uzņēmumu IT infrastruktūras aizsardzībai domāto komplekso risinājumu Kaspersky Total Space Security un Kaspersky Security koplietošanas serveriem sastāvā. Vairāk informācijas var atrast tīmekļa vietnē kaspersky.antivirus.lv .

    Autors
    Ieraksti
Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā