Samsung iegūst divas prestižās TIPA godalgas

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Samsung iegūst divas prestižās TIPA godalgas

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #159630
    samurajs
    Participant

    Samsung Electronics iegūst divas Tehnisko attēlu preses asociācijas (Technical Image Press Association) 2014. gada godalgas – par Labāko kompaktsistēmas kameru (Best CSC Advanced) un Labāko vienkāršas lietošanas kompaktkameru (Best Easy Compact Camera). Samsung SMART Camera NX30 atzīta par šobrīd tirgū labāko kompaktsistēmas kameru (CSC), bet labākās vienkāršas lietošanas kompaktkameras tituls piešķirts Samsung WB50F kamerai.

    Novērtējot NX30 kameru, žūrija īpaši izcēlusi 20,3 megapikseļu APS-C CMOS attēlveidošanas sensoru, kas ļauj iegūt augstas kvalitātes un krāsu piesātinātus attēlus, kā arī Samsung NX AF System II autofokusa sistēmu, kas apvienojumā ar 1/8000 sekundes daļas slēdža ātrumu un iespējām uzņemt 9 kadrus sekundē nodrošina ātru un precīzi asu attēlu uzņemšanu. Jaunas perspektīvas attēlu kadrējumam paver NX30 kameras atlokāmais elektroniskais skatu meklētājs, bet novatoriskā Tag&Go funkcija ar NFC un Wi-Fi savienojumu atbalstu ļauj lietotājiem viegli koplietot attēlus. Visas šīs funkcijas TIPA žūrijas novērtējumā ir ļāvušas NX30 kamerai iegūt godalgu kā labākajai kompaktsistēmas kamerai.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_nx30_with_tipa_award2_1.jpg[/img]

    Savukārt Samsung SMART Camera WB50F ir ieguvusi Labākās vienkāršas lietošanas kompaktkameras titulu. Atzinība nopelnīta, pateicoties kompaktam un elegantam dizainam apvienojumā ar Soft Flash tehnoloģiju (pielāgojamu zibspuldzi), kas ļauj iegūt gan dabiski un maigi izgaismotus, gan gaišus un asus attēlus. WB50F kamera ir aprīkota arī ar iespaidīgu 12x optisko tālummaiņu un 16 megapikseļu CCD attēlveidošanas sensoru. Vieglākai attēlu koplietošanai paredzēta Tag&Go funkcija ar NFC un Wi-Fi atbalstu, kas ļauj ātri izveidot savienojumu starp kameru un viedtālruni, abas ierīces vienkārši satuvinot kopā.

    „Kā liecina pētījumu kompānijas GfK dati, kompaktsistēmas fotokameras patlaban ir vienīgais fotokameru tirgus segments Baltijas valstīs, kas turpina pieaugt. Pieauguma tendence Baltijā attīstās līdzīgi kā Japānā, kur kompaktsistēmu kameras dominē jau kopš 2012. gada, šobrīd aizņemot vairāk nekā 50% no fotokameru tirgus,” skaidro Samsung Electronics Baltics Digitālās fototehnikas produktu grupas vadītājs Artis Mēness. „Mēs esam lepni par iegūtajām prestižajām godalgām, kas ir apliecinājums Samsung līderībai inovāciju un dizaina jomās. Tās atspoguļo mūsu pastāvīgos centienus radīt novatoriskus un revolucionārus produktus – tādus, kuros iekļautas tieši kameru lietotājiem vissvarīgākās funkcijas.”

    Tehnisko attēlu preses asociācijas (TIPA) apbalvojumi tiek uzskatīti par pasaulē prestižākajām godalgām foto un attēlveidošanas nozarē. Katru gadu TIPA žūrija balso par labākajiem foto un attēlveidošanas produktiem, kas tirgū nonākuši pēdējo 12 mēnešu laikā.

    NX30 mazumtirdzniecības cena Baltijas valstīs ir aptuveni 900 eiro, bet WB50F kameras cena ir aptuveni 170 eiro. Abi iepriekšminētie produkti ir pieejami lielākajos elektrotehnikas veikalos.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_wb50f_1.jpg[/img]

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā