Xiaomi Poco F1 izrādījies ideāli samontēts bez līmes

Viedtālruņu cienītājus nobažīja jaunais Xiaomi ražojums Poco F1. Daudzi neticēja, ka par 329 Euro var nopirkt kvalitatīvu ierīci ar Qualcomm Snapdragon 845 un 6 GB RAM. Kaut kur esot jābūt āķim. Visas šaubas apgāza kāds indonēziešu tehnoblogeris @bang_gogo_, kurš izārdīja viedtālruni un rezultātus publicēja internetā. Izjaukšanas video varam noskatīties šeit. Atšķirībā no citām viedierīcēm, kur bez fēna nav ko sākt remontu, Poco F1 izārdījās ar viena vienīga skrūvgrieža T3 palīdzību. Nekur nemanīja nekādu līmes pēdu.

Kaut arī akumulators skaitās iebūvētais, ražotājs padomājis par tā ērtu nomaiņu, un pievienojis pat mēlīti detaļas izcelšanai no korpusa. Tāpat arī citi mezgli ir tikpat viegli atdalāmi kā LEGO konstruktorā. Šādai konstrukcijai ir arī ēnas puses: korpuss nav Unibody design, bet gan parastā plastmasa – polikarbonāts. Rezultātā mitrumam un putekļiem ir visi ceļi vaļā iekļūšanai iekšienē.  @bang_gogo_ video diemžēl nav tik perfekts kā iFixit.com inženieru teardown apraksts. Tāpēc uz objektīvu apskatu vēl mazliet jāpagaida. Īpaši tas attiecas uz čipu un citu detaļu novērtējumu.

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

2 Responses

  1. Šitais ir pareizi, šadai ir jābūt pareizi veidotai konstrukcijai. Jācera ka pārējie ražotāji sekos un arī Samsung Galaxy S11 būs šādi viegli remontējams.

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt