Populārākās fitnesa un veselīga dzīvesveida aplikācijas

Viedtālruņu aplikāciju skaits strauji pieaug. Daudzas no tām cilvēkus radina pavadīt vairāk laika pie viedtālruņa, taču ir arī tādas, kas motivē ievērot veselīgāku dzīvesveidu. Pēdējo gadu laikā strauji augusi fitnesa aplikāciju popularitāte. Fitnesa aplikācijas ļauj ierakstīt un reģistrēt dažādus mērījumus veiktajām sporta aktivitātēm, kā arī izveidot konkrētu diētas plānu, kam sekot. Iegādājoties papildus ierīces, kā piemēram, viedo sporta aproci, iespējams to savienot ar viedtālruni un padarīt distances, maršruta un patērēto kaloriju mērījumus precīzākus. Šādas aproces veic arī sirds  darbības ritma un miega ciklu mērījumus, kurus daudzās aplikācijās arī pēc tam ir iespējams analizēt.

ENDOMONDO

Viena no populārākajām fitnesa aplikācijām. Piedāvā ierakstīt un reģistrēt plašu sporta veidu klāstu kā, piemēram, skriešanu, riteņbraukšanu, peldēšanu, dejošanu, vindsērfingu un daudz ko citu. Aplikācija reģistrē aktivitātes laikā veikto attālumu, aptuveni patērētās kalorijas. Reģistrētā informācija tiek saglabāta sporta aktivitāšu vēsturē, kā arī, ar to ir iespējams dalīties sociālajos tīklos. Aplikācija ir bezmaksas, taču ir pieejama arī Premium versija, kas sniedz papildus iespējas, kā, piemēram, ļauj analizēt sirds darbības ritmu un saplānot sporta aktivitāšu plānu.

Lejupielādēt no Google Play veikala

MyFitnessPal

Aplikācijā iespējams reģistrēt sporta aktivitātes un izveidot diētas plānu, iestatīt vēlamo sasniedzamo rezultātu. Aplikācija ikdienā veiks dažādus atgādinājumus, kā arī palīdzēs izsekot zaudētajām un uzņemtajām kalorijām. Tajā ir datu bāze ar aptuveni 6 miljoniem dažādu ēdienu, kā arī padomiem, kā pareizi ēst un gatavot. Šī ir maksas aplikācija, taču nodrošinātie pakalpojumi, ir tās vērti.

Lejupielādēt no Google Play veikala

JEFIT

Jefit aplikācija ir kā personīgais treneris. Tā piedāvā vairāk kā 1300 dažādus vingrinājumus, kā arī video, kas parāda, kā precīzi tos veikt un kam tajos pievērst lielāko uzmanību. Aplikāciju var izmantot, lai veidotu fitnesa aktivitāšu plānu un sekotu savam progresam. Savienojot to ar oficiālo mājas lapu, varēs atrast citus lietotājus ar līdzīgi uzstādītiem mērķiem. Aplikācija ir bezmaksas, taču ir iespējams nopirkt Pro versiju, kas iekļauj sevī vairāk, kā tikai pamata funkcijas.

Lejupielādēt no Google Play veikala

HOME WORKOUT

Šajā aplikācijā ir animācijas ar dažādiem, viegliem, bet noderīgiem treniņiem. Tā nodrošinās vieglu un ērtu sekošanu veiktajam progresam, kā arī ļaus veiktajā dalīties ar citiem. Piedāvātos treniņus ir viegli īstenot, jo tie neprasa speciālu aprīkojumu – lielākā daļa vingrinājumu tiek veikti, izmantojot paša svaru. Aplikācijas izstrādātāji –  “The Leap Fitness Group” – ir izstrādājuši arī vairākas citas fitnesa aplikācijas, katra no tām ir paredzēta noteiktai ķermeņa muskulatūrai.

Lejupielādēt no Google Play veikala

GOOGLE FIT

Aplikācija nav paredzēta tikai viedtālruņiem un planšetdatoriem, bet gan arī viedajiem pulksteņiem un citiem sporta aprīkojumiem ar Android OS. Aplikācijai ir visas pamata funkcijas, kas nepieciešamas sporta aktivitāšu mērījumu reģistrēšanai. Tajā iespējams uzstādīt personīgos mērķus, sekot līdzi progresam, kā arī analizēt reģistrēto statistiku, lai zinātu, cik daudz ir paveikts un cik vēl nepieciešams. Aplikācija ir bezmaksas.

Lejupielādēt no Google Play veikala

PROGRESSION WORKOUT TRACKER

Aplikācija, kas motivē vingrot biežāk, ilgāk un uzrādīt arvien labāku un labāku rezultātu. Piemērota tiem, kuriem patīk veikt specifiskus vingrinājumus. Aplikācija palīdzēs sastādīt katram piemērotus treniņu plānus, vai izvēlēties jau esošos un sekot līdzi savam progresam. Pati aplikācija ir bezmaksas, taču ir iespējams nopirkt Pro versiju ar papildus funkcijām.

Lejupielādēt no Google Play veikala

YOGA DAILY FITNESS

Aplikācijā ir instrukcijas, kā veikt dažādus jogas vingrinājumus un  ieteikumi, kādu mūziku to laikā klausīties. Bezmaksas versija būs ideāli piemērota tiem, kas sāk nodarboties ar jogu, vai ir izlēmuši to tikai pamēģināt. Tiem, kas jau ir pieredzējuši jogā, iespēja iegādāties maksas versiju, kas piedāvās sarežģītāku jogas vingrinājumu instrukcijas, kā arī ļaus izmantot pāris vēl ražotāju piedāvātās maksas fitnesa aplikācijas.

Lejupielādēt no Google Play veikala

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

One Response

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt