Lejupielādēju savus Google servisu datus…

…un norpiecājos, ka es nedzīvoju kādā no valstīm, kuras valodu Google atbalsta. Tad būtu ziepes.

Šis datu apjoms noteikti ir mazāks, kā es gaidīju, jo gluži vienkārši mums nav pieejami daudzi no Google servisiem.

Lai šis video kalpo kā labs atgādinājums tam, ka Internetā nekas nepazūd. Un nekas, lielos vilcienos, nav privāts.

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

5 Responses

  1. Tik lēts pakaļdarinājums oriģinālajam video, kur pirmo reizi atklāja, ka visas mūsu bildes, ja ir pareizi linki, ir publiski pieejamas google serveros.
    Reāli vajag tikai smuku linku ģeneratoru izveidot un wget komandu piesaistīt un būs jauns Latvijas Neo, šoreiz nevis no VID, bet no Google varēs lejupielādēt drazu.

    1. Es, protams, atvainojos par naivo jautājumu, bet tā ka nekā nav? Ne gmaila, ne youtube konta nekā? Visu cieņu par spēju turēties pret kārdinājumam par šādu kontu izveidi. Kaut gan, varbūt, ka tikai man šķiet, ka tur ir kārdinājums?

      1. Gmail vietā lietoju labākus servisus, Youtube var skatīties bez konta. Pareizāk ir Youtube konts no pašiem pašiem pirmssākumiem 2005. gadā laikam, kuru pametu kad Google pārpirka Youtubi.

  2. Man vispār nav gandrīz nekādu kontu nekur (FB laikam ir vienīgais, kas izveidots apzināti; Draugu konts neskaitās, jo tas jau, kur tie gadi, sen izmests un aizmirsts). Kakova skuja man tie, ieskaitot google kontu, būtu vajadzīgi? Gmail nav vienīgais pasta serviss, bet video var skatīties arī bez konta. Darba vajadzībām gan lietoju GDrive (konts automātiski piesaistīts lietotājam, nav paša taisīts), bet tur mētājošies dokumenti nespeciālistam būs ne tikai garlaicīgi, bet arī nesaprotami. Google Docs ir kaut kāds idiotisms. Nekādus foto vai dajebkādus privātus datus nekur netā neturu, viss ir uz paša datora un, drošībai, arī uz NAS diskiem.

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt