Izskatās, ka TikTok virzās virtuālās realitātes virzienā

Izskatās, ka ByteDance, uzņēmums, kuram pieder īso video lietotne TikTok, vēlas iekļūt virtuālās realitātes (VR) telpā, liecina ziņojums no Protocol. Kāds avots norādīja, ka uzņēmums plāno ieguldīt “tonnas ar naudu”, lai izstrādātu ar VR saistītu saturu.

Izskatās, ka liela daļa ByteDance investīciju tiek ieguldītas, pieņemot jaunus darbiniekus. Kā norādīts ziņu portāla Protocol rakstā, Pico, Ķīnas VR ierīču ražotājs (kas pieder ByteDance), publicējis vairāk nekā 40 vakanču sarakstu. Lielākā daļa vakanču tiek piedāvātas Piko Studios filiālēs Kalifornijā un Vašingtonā, sākot ar VR spēles stratēģijas vadītāju un beidzot ar spēles ražošanas procesu vadītāju, kā arī optisko inženieri un elektronikas inženieri.

Piko ir visai daudz darāmā, lai kļūtu pamanāms un spētu konkurēt ar ierīcēm, ko piedāvā Meta, HTC, Valve un PlayStation. Uzņēmuma VR austiņas Pico Neo 3 Link Eiropā tika palaistas maijā un maksā 449 eiro.

To specifikācijas ir visai līdzīgas 256 GB Meta Quest 2, kas maksā aptuveni 380 Eur. Abām austiņām ir vienāda krātuve, 1832 x 1920 izšķirtspēja acij un Snapdragon XR2 mikroshēma. Tomēr Neo 3 Link ir papildu austiņu siksniņa (aksesuārs, ko Quest 2 piedāvā atsevišķi par aptuveni 50 Eur) un DisplayPort savienojums (nevis USB-C), kas nodrošina uzlabotu attēla kvalitāti, kad austiņas tiek savienota ar datoru.

Avots: The Verge

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt