LG aicina tehnoloģiju entuziastus iesaistīties pasaules mēroga produktu kvalitātes uzlabošanas iniciatīvā

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR LG aicina tehnoloģiju entuziastus iesaistīties pasaules mēroga produktu kvalitātes uzlabošanas iniciatīvā

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #155149
    shady
    Participant

    LG Electronics (LG) nostiprina vadošās pozīcijas pasaules sadzīves tehnikas un elektronikas tirgū, turpinot darbu pie izstrādājumu kvalitātes pilnveides. Ikvienā LG izstrādājumā jaunākie tehnoloģiju sasniegumi apvienoti ar elegantu dizainu un ērtu lietojamību. Taču uzņēmums arvien tiecas uzlabot savus produktus un aicina ikvienu tehnoloģiju entuziastu Latvijā iesaistīties pasaules mēroga produktu kvalitātes uzlabošanas iniciatīvā. Savu vērtējumu par LG izstrādājumiem ikviens aicināts izteikt gan LG Electronics blogā, gan Facebook fanu lapā, gan arī Draugiem lapā.

    Jau 1996.gadā LG kā pirmais uzņēmums Korejā ieviesa tā dēvēto Six Sigma programmu, lai novērstu mazāko defektu iespējamību produktu ražošanas un transakcijas posmā. Tāpat izveidotas arī vairākas starptautiskas kvalitātes vadības iniciatīvas kā, piemēram, kvalitātes laboratorija un ziņojumu centrs. Nozīmīgi līdzekļi ieguldīti arī jaunu produktu izpētē un attīstībā.

    Radīt un pilnveidot arvien jaunas tehnoloģijas palīdz arī LG Inovāciju skola un LG Produktu Izpētes laboratorijā, kurā darbojas vairāk nekā 200 pētnieki, kuru pārziņā ir gan produktu testi, gan dizains, gan arī plašāka izpēte, lai apokopotu iespējas uzlabot izstrādājumu kvalitāti.

    Autors
    Ieraksti
Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā