LG saņem 10 CES 2013 Inovāciju balvas

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR LG saņem 10 CES 2013 Inovāciju balvas

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #157440
    shady
    Participant

    Pasaules dizaina un inovatīvo tehnoloģiju līderis LG Electronics saņēmis 10 prestižās CES ® 2013 Inovāciju balvas, tostarp arī apbalvojumu “Labākā Inovācija” video displeju kategorijā par pasaules pirmo 84 collu Ultra HD 3D televizoru.

    LG mājas elektronikas iekārtas, mobilie tālruņi un sadzīves tehnikas produkti saņēmuši apbalvojumus kopumā sešās kategorijās: Video displeji, Pārnēsājamie multimediju atskaņotāji un aksesuāri, Integrētās mājas izklaides sistēmas, Mājas kinozāles skaļruņi, Bezvadu telefoni un Sadzīves tehnika.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_lg_ultra_hd_tv_1.jpg[/img]

    “Tehnoloģiju inovācijas un dizains ir mūsu uzņēmuma pamatā. Mēs esam gandarīti, ka jau piekto gadu pēc kārtas, CES eksperti piešķir LG apbalvojumu kategorijā “Labākā Inovācija”. Š is augstais nozares profesionāļu novērtējums ir apliecinājums LG tālredzīgajiem attīstības centieniem, kas ļauj katru gadu klientiem piedāvāt vēl labākus risinājumus ērtākai dzīvei,” sacīja Veins Parks (Wayne Park), ASV LG Electronics prezidents un izpilddirektors.

    Š ī gada labāko video displeju – 84 collu LG Ultra HD televizoru (modelis 84LM9600) – raksturo vēl nebijusi skatīšanas pieredze: satriecoša attēla kvalitāte ar 8 miljoniem pikseļu un četras reizes labāku izšķirtspēju (3840×2160) nekā pašreizējajiem Full HD 1080p televizoru paneļiem. LG Resolution Upscaler Plus funkcija paplašina īpaši augstas kvalitātes video saturu klāstu no HD/SD ārējiem avotiem.

    Bezvadu telefonu kategorijā, LG Electronics sanēmis apbalvojumu par slaiko un stilīgo LG Optimus G. Ierīces LG Optimus G pamatā ir jaudīgs četru kodolu procesors Snapdragonâ„¢ S4 Pro ar 4G LTE, Qslide funkciju un LG jaunākas vairākuzdevumu iespējas, kas ļauj lietotājiem divkāršot savu produktivitāti vai izklaidi vienlaikus displejā apskatot divus dažādus ekrānus.

    LG augstākās efektivitātes ierīces saņēmušas balvu arī Sadzīves tehnikas kategorijā, tas skaitā par Smart ThinQâ„¢ tehnoloģiju, kas izmanto iekārtas interneta savienojumu, lai palīdzētu patērētājiem ietaupīt laiku un naudu.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_lg_optimus_g_2.jpg[/img]

    CES Inovāciju balvas izceļ nozīmīgākos sasniegumus produktu dizainā un inovācijās, un tās ik gadu piešķir īpaši izraudzīta žūrija, kurā līdzdarbojas augsti novērtēti industrijas profesionāļi – dizaineri, inženieri, žurnālisti, vērtējot dažādus nominēto produktu aspektus, tostarp, lietotāja vērtību, estētiku, inovatīvu dizaina un pienesumu dzīves kvalitātes uzlabošanai. No 2004.gada LG saņēmis vairāk nekā 130 CES Inovāciju Balvas.

    https://www.salidzini.lv/affiliate/search.php?aff=notepad.lv&q=LG+Optimus+4X&cn=100&type=list” frameborder=”0″ width=”570″ height=”220″>

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā