Pētījums: Interneta lietotāja ieradumi

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Pētījums: Interneta lietotāja ieradumi

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #157500
    shady
    Participant

    Kaspersky Lab ir veicis tīmekļa lietotāju ikdienas darbību pētījumu. Izrādījās, ka cilvēki visā pasaulē no plašās interneta pakalpojumu daudzveidības visbiežāk izvēlas e-pastu (86%), otrajā vietā ir iepirkšanās internetā (77%), bet trešajā – videomateriālu noskatīšanās (75%).

    Turklāt ik dienu aptuveni 73% lietotāju ieslēdz savus datorus tāpēc, lai sazinātos sociālajos tīklos, 69% – tiešsaistes maksājumu veikšanai, 60% medī bezmaksas programmatūras, bet 59% klausās internetā mūziku vai radio.

    Pētījums vēlreiz apliecina, ka tagad lielākā daļa lietotāju vairs nespēj iedomāties savu dzīvi bez regulāriem interneta apmeklējumiem. Taču ļoti aktīvi internetā ir ne vien lietotāji, bet arī vīrusu rakstītāji, hakeri un citi ļaundari. Saskaņā ar Kaspersky Lab apkopoto informāciju ik dienu tīmeklī parādās 125 tūkstoši jaunu kaitīgo programmu.

    Interneta lietotāju pētījumu pēc Kaspersky Lab pasūtījuma 2012. gada maijā veica neatkarīgais pētniecības uzņēmums «O+K». Pētījuma gaitā tika aptaujāti vairāk nekā 11 tūkstoši lietotāju no 16 gadu vecuma, kas dzīvo Latīņamerikas, Ziemeļamerikas, Eiropas, Tuvo Austrumu, Ä€zijas un Ä€frikas valstīs. https://www.salidzini.lv/affiliate/search.php?aff=notepad.lv&q=Kaspersky&cn=10&type=list” frameborder=”0″ width=”570″ height=”220″>

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā