Deviņi Logitech produkti iegūst CES novatorisma godalgas

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Deviņi Logitech produkti iegūst CES novatorisma godalgas

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #157452
    shady
    Participant

    Logitech paziņoja, ka deviņi uzņēmuma produkti nosaukti par Starptautiskās CES novatorisma 2013.gada dizaina un tehnoloģijas godalgas laureātiem. Godalgotie produkti: Logitech® bezvadu tastatūra ar saules baterijām K760, Logitech® Folio tastatūra ar saules baterijām, Logitech® uzlādējamais bezvadu skārienpaliktnis T650, Logitech® Zone skārienpele T400, Logitech® īpaši plānais tastatūras aizsegs, Logitech® mazgājamā tastatūra K310, Logitech® Bluetooth® izgaismotā tastatūra K810, Logitech UEâ„¢ 9000 bezvadu austiņas un Logitech Harmony® Touch pults.

    “Logitech ir patiess gods būt novērtētam blakus pasaules līderiem par izcilu produktu dizainu un tehnoloģijām,” sacīja Logitech prezidents Brekens Derels. “Esam apņēmušies pircējus nodrošināt ar lieliskiem produktiem, un šīs godalgas ir apstiprinājums mūsu progresam šajā gadā.”

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_ces_203_2013_innovations_honoree_1.jpg[/img]

    Š ogad Logitech produkti tika novērtēti šādās kategorijās:

    Laureāts eko dizaina un ilgtspējīgo tehnoloģiju un tehnoloģiju labākai pasaulei kategorijās: Logitech bezvadu tastatūra ar saules baterijām K760:

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_logitech_bezvadu_tastatra_ar_saules_baterijm_k760_1.jpg[/img]

    Logitech bezvadu tastatūra ar saules baterijām K760 Mac®, iPad® un iPhone® darbojas ar Bluetooth® savienojumu. Tā ļauj vienlaikus izveidot savienojumu ar vairākām ierīcēm un ātri pārslēgties starp tām ar pogas pieskārienu. Tastatūra konstruēta, lai samazinātu tās ietekmi uz vidi. Tastatūras saules baterijas uzlādējas, izmantojot iekštelpu vai dabisko apgaismojumu, tai ir pilnībā pārstrādājams iepakojums bez PVC.

    Laureāts eko dizaina un ilgtspējīgo tehnoloģiju un datorpiederumu kategorijā: Logitech Folio tastatūra ar saules baterijām:

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_logitech_folio_tastatra_ar_saules_baterijm_1.jpg[/img]

    Logitech Folio tastatūra ar saules baterijām nodrošina stilīgu aizsardzību trešās paaudzes iPad® un iPad 2 gan no priekšpuses, gan aizmugures. Tā iebūvētā tastatūra savienojas ar jūsu iPad ar Bluetooth savienojumu un uzlādējas ar gaismu, izmantojot iebūvētos saules paneļus. Ar pilnu uzlādi varat ar to rakstīt līdz pat diviem gadiem pat pilnīgā tumsā.

    Laureāts datoru piederumu kategorijā:

    Logitech uzlādējamais bezvadu skārienpaliktnis T650:

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_logitech_uzldjamais_bezvadu_skrienpaliktnis_t650_1.jpg[/img]

    Logitech bezvadu uzlādējamais skārienpaliktnis T650 atbalsta visus Windows 8 žestus, un tam ir plaša stikla skārienvirsma, tādejādi jūsu pirkstiem ir vairāk vietas. Velciet, lai pārslēgtos starp lietotnēm, savelciet, lai tālummainītu un izmantojiet citus žestus.

    Logitech Zone skārienpele T400:

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_logitech_zone_skrienpele_t400_1.jpg[/img]

    Logitech Zone skārienpele T400 ir datorpele, kas atbalsta Windows 8 naviģēšanu, tai ir stikla skārienzona vertikālai un horizontālai ritināšanai, un tūlītējai piekļuvei Windows 8 sākumekrānam.

    Logitech īpaši plānais tastatūras aizsegs:

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_logitech_pai_plnais_tastatras_aizsegs_1.jpg[/img]

    Logitech īpaši plānais tastatūras aizsegs ir konstruēts, lai papildinātu trešās paaudzes iPad un iPad 2. Stilīgais, īpaši plānais alumīnija ekrāna sargs aizsargā jūsu iPad, un tā iebūvētā tastatūra savienojas ar jūsu planšetdatoru ar Bluetooth tehnoloģiju.

    Logitech mazgājamā tastatūra K310:

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_logitech_mazgjam_tastatra_k310_1.jpg[/img]

    Logitech mazgājamo tastatūru K310 var iemērkt ūdenī līdz 11 colām ātrai un vienkāršai tīrīšanai. Drenāžas caurumi aizmugurē ļauj tai viegli nožūt, savukārt taustiņu rakstu zīmes ir uzdrukātas ar lāzeru un apstrādātas ar ultravioleto starojumu, kas nodrošina, ka burti neizbalē. Tastatūra tāpat ir konstruēta ērtai rakstīšanai ar pierastu izkārtojumu un plānu profilu.

    Logitech Bluetooth izgaismotā tastatūra K810:

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_logitech_bluetooth_izgaismot_tastatra_k810_1.jpg[/img]

    Logitech Bluetooth izgaismotā tastatūra K810 izmanto Bluetooth tehnoloģiju, tādejādi varat savienot to ar trijām ierīcēm vienlaicīgi un pārslēgties starp tām ar pogas pieskārienu. Tā ir saderīga ar Windows, iOS un Androidâ„¢ ierīcēm un tai ir Windows 8 izkārtojums.

    Laureāts austiņu kategorijā:

    Logitech UE 9000 bezvadu austiņas:

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_logitech_ue_9000_bezvadu_austias_1.png[/img]

    Logitech UE 9000 austiņas apvieno ar lāzeru noregulētas membrānas un kvalitatīvu Bluetooth savienojumu ievērojamam jaudas un skaidrības līmenim. Aktīvā trokšņu slāpēšana filtrē apkārtesošo troksni, un vadība uz austiņām ļauj vadīt mūzikas atskaņošanu vai atbildēt uz zvaniem.

    Laureāts mājas audio/video piederumu kategorijā:

    Logitech Harmony Touch:

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_logitech_harmony_touch_pults_1.jpg[/img]

    Logitech Harmony Touch ir moderna universālā tālvadības pults ar intuitīvu skārienekrānu, kas ļauj jums izvēlēties savu iecienītāko izklaidi. Varat to pielāgot, sakārtojot līdz pat 50 iecienītāko kanālu ikonām tieši uz pults.

    Prestižās Dizaina un tehnoloģiju novatorisma godalgas atbalsta Consumer Electronics Association (CEA) – starptautiskās CES izstādes organizētājs. CES ir pasaulē lielākā plaša patēriņa tehnoloģiju izstāde. Godalgas novērtē sasniegumus produktu dizainā un tehnoloģijās jau vairāk nekā 30 gadus.

    Logitech deviņi godalgotie produkti tiks izstādīti Lasvegasā 2013.gada CES laikā no 8.-11.janvārim. Ar laureātiem varat iepazīties: cesweb.org.

    https://www.salidzini.lv/affiliate/search.php?aff=notepad.lv&q=Logitech&cn=30&type=list” frameborder=”0″ width=”570″ height=”220″>

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā