Pirmā kosmonaute gatava lidot uz Marsu «vienā virzienā»

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Pirmā kosmonaute gatava lidot uz Marsu «vienā virzienā»

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 14 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #158354
    samurajs
    Participant

    Valentīna Tereškova, kura ir pirmā sieviete, kas jebkad pabijusi kosmosā, par godu gaidāmajai sava lidojuma 50 gadu jubilejai Zvaigžņu pilsētiņā rīkoja preses konferenci žurnālistiem. Tereškovas lidojums sākās 1963. gada 16. jūnijā ar kuģi Vostok-6 un ilga 3 dienas. Preses jautājumi tika atbildēti ļoti vaļsirdīgi, tai skaitā arī par negadījumu kosmosā, kura dēļ viņa varēja arī neatgriezties. Veselus 40 gadus problēmas ar Tereškovas lidojumu skaitījās noslēpums. Izrādījās, ka padomijas inženieri bija nepareizi salodējuši vadus nosēšanās modulī, tāpēc šis modulis tā vietā, lai tuvotos Zemei, cēlās augšup orbītā. Š oreiz gan laicīgi izdevās kļūmi novērst.

    76 gadus vecā kundze bija ļoti sajūsmināta par cilvēces perspektīvām lidot uz Marsu – tā esot viņas mīļākā planēta. Viņa pieņēma ideju, ka pirmie pilotējamie lidojumi uz Marsu būšot “vienā virzienā”. “Bet es esmu gatava lidot!”, aplausiem skanot, Tereškova piebilda.

    Diemžēl Tereškovas kundzei neizdosies atrast mūžīgo mieru uz Sarkanās planētas. Izanalizējot “Vostok-6” lidojumu, eksperti nonāca pie secinājuma, ka sievietes savu fizioloģisko īpatnību dēļ nav piemērotas lidošanai kosmosā. Tāpēc Krievija atšķirībā no ASV tās vairāk arī nesūta orbītā.

    Attēlā: 1963. gads un 2011. gads

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_tere_1.jpg[/img]

    Avots

    #298327
    jonjs
    Participant

    Es gan mazliet esmu padzīvojis padomju laikā. Teikšu tā. Naudas nebija vairāk kā tagad, man personīgi tagad ir vairāk dzīvei, kā bija maniem vecākiem padomju laikā. Vismaz nav jāskaita pārāk. Tomēr.

    Valentīna Tereškova lidoja kosmosā padomju laikā un tur pat nebija padomju laiks pie vainas, ka pat tad varbūtība, ka tu atgriezīsies bija kādi 30 %. Redz viņa atgriezās un domāju, ka tagad viņa zin. ka varēja neatgriezties, Tagad viņai vairs nav MAZ GADU, NAV. Un atgriezties no Marsa vai no viņas pirmā lidojuma viņai vairs nav nozīmes. Ieraudzīt Marsu un mirt viņas vecumā varētu būt tā vērts. Visa mūsu pasaule turas uz tiem, kam ir ideāli un kuri ir spējīgi iet uz risku un iespējamu bojā eju idejas vārdā.

    Visi mēs darām to, ko mums patīk darīt. Dažiem vienkārši patīk DI …. ST internetā, bet ļoti maz no mums veic patiesi nopietnas lietas.

    īsi runājot lēdija vēl asumu nav zaudējusi 🙂

    #298328
    Crow
    Participant

    Ir diezgan daudzi, kurus derētu aizsūtīt uz Marsu, vienā virzienā, mhh…

    #298329
    atlans
    Participant

    10 min internets , nezinu kāds gribēs tik tālu lidot.

    #298330
    Jaunzems
    Participant

    tl;dr

    #298331
    jonjs
    Participant

    Vārnas kungs atkal domā, ka ir izteicis dziļu domu?

    Viss ir vienkāršāk. Tereškova noteikti, ka ir apdāvināta ar izcilu veselību, citus kosmosā nesūta. Kā teica viens no maniem priekšniekiem ,Fizikas zinātņu doktors (un tas ir viegli teikts): “Dzērājiem un kosmonautiem ir jābūt izcilai veselībai”.

    Tomēr runa nav par to.

    Virums no “CIVILIZĒTÄ€S” pasaules iedzīvotājiem tajā laikā, kad visi domāja vai vienkārši nedomāja un dzīvoja savu dzīvi uz planētas zeme. vienkārši izdzīvoja tāpēc, ka viņu gēni un veselība bija tāda, ka viņi varēja izdzīvot.

    Bez medicīnas, zobārsta, centrālās apkures un viņiem vajadzēja iet medībās, barot lopus, katru gadu pļaujot sienu, mēslojot laukus u.t.t. Viņi vienkārši dzīvoja un izdzīvoja. Bērnu mirstība tajā laikā bija tāda, ka ES regulas to mūsdienās nekādi nevarētu savilkt kopā. Mirušie bērni tajā laikā bija normāls atkritums, ka pat īsti cilvēki neskaitījās.

    Un galvenā doma ir tāda, ka mūsdienās uz MARSU laikam varētu aizsūtīt tikai Vārnas kungu, jo izskatās, ka viņa ego to ļauj. Cits jautājums vai viņa fiziskā veselība ļautu izdzīvot fizisko pārslodzi raķetes izlidošanas no zemes atmosfēras brīdī, pārvarot sasodīto G-force”” robežu.

    Vārnas kungs neapvainojies, bet es domāju, ka ne tu un ne es negribētu lidot uz Marsu. Virums no mums jau būtu miruši šeit bez mūsdienu medicīnas atbalsta.

    Pat ņemot vērā pašreizējās Latvijas medicīnas “augsto līmeni”.

    #298332
    jonjs
    Participant

    Jaunzem būdā!!!

    #298333
    Jaunzems
    Participant

    What the fuck did you just fucking say about me, you little bitch? I’ll have you know I graduated top of my class in the Navy Seals, and I’ve been involved in numerous secret raids on Al-Quaeda, and I have over 300 confirmed kills. I am trained in gorilla warfare and I’m the top sniper in the entire US armed forces. You are nothing to me but just another target. I will wipe you the fuck out with precision the likes of which has never been seen before on this Earth, mark my fucking words. You think you can get away with saying that shit to me over the Internet? Think again, fucker. As we speak I am contacting my secret network of spies across the USA and your IP is being traced right now so you better prepare for the storm, maggot. The storm that wipes out the pathetic little thing you call your life. You’re fucking dead, kid. I can be anywhere, anytime, and I can kill you in over seven hundred ways, and that’s just with my bare hands. Not only am I extensively trained in unarmed combat, but I have access to the entire arsenal of the United States Marine Corps and I will use it to its full extent to wipe your miserable ass off the face of the continent, you little shit. If only you could have known what unholy retribution your little “clever” comment was about to bring down upon you, maybe you would have held your fucking tongue. But you couldn’t, you didn’t, and now you’re paying the price, you goddamn idiot. I will shit fury all over you and you will drown in it. You’re fucking dead, kiddo.

    #298334
    Crow
    Participant

    Un tad saka, ka es esmu nīdējs bez dzīves. Bet ņem un raksta pātarus atbildē uz cinisku vienrindi, piedevām ļoti plaši un nekonkrēti mērķētu… sestdienas pēcpusdienā!

    Tu neesi par matu labāks, ser, par tiem, kurus te mēģini “audzināt”. Ne par matu.

    #298335
    garaisezis
    Participant

    es par to pašu, ja tur nav Lattelecom optiskais kabelis, tad man nav ko tur darīt… kaut gan jocīgi, Kad biju LV pagājušo nedēļ, notestēju 50Mbit UP un 45Mbit down… bet ASV interneta dzimtenē par tādu ātrumu vien sapņot, ja vien negribi maksāt n-tos simtus mēnesī, turklāt ar GB download ierobežojumu, tā vai tā, salīdzinot, Latvijā maksājot tikai 16Ls (tv un neta paka)

    #298336
    ruukjis
    Participant

    Quote:

    Visi mēs darām to, ko mums patīk darīt. Dažiem vienkārši patīk DI …. ST internetā, bet ļoti maz no mums veic patiesi nopietnas lietas.


    ŠŒŠŒ, saldā ironija 😀

    #298337
    jonjs
    Participant

    Nu jau, nu jau? Visi mēs te esam ar samērā interesantu dzīvi.

    Kā jau ikviens cilvēks. Es nesaprotu, tu ikvienu it kā kritiku adresētu tavā virzienā uzskati par uzbraucienu?

    Tā jau nav dzīvē, ka visi vienmēr teiks, kāds tu esi gudrs un ģeniāls.

    Turklāt dotajā muldēšanas sessijā tev neviens pat nav teicis, ka tu esi kaut kādā veidā neapdāvināts.

    A par Jaunzemu jāpiebilst.

    Izskatās, ka jaunietis ir speciālais aģents tikai īsti nevar saprast no CIP vai Mossada.

    Jaunzem nu beidz taču vienreiz, neķer kreņķi un beidzot sāc izteikt domas, ko tu patiesi domā. Vai arī vienkārši sāc domāt.

    #298338
    Jaunzems
    Participant

    Hey Faggots,

    My name is John, and I hate every single one of you. All of you are fat, retarded, no-lifes who spend every second of their day looking at stupid ass pictures. You are everything bad in the world. Honestly, have any of you ever gotten any pussy? I mean, I guess it’s fun making fun of people because of your own insecurities, but you all take to a whole new level. This is even worse than jerking off to pictures on facebook.

    Don’t be a stranger. Just hit me with your best shot. I’m pretty much perfect. I was captain of the football team, and starter on my basketball team. What sports do you play, other than “jack off to naked drawn Japanese people”? I also get straight A’s, and have a banging hot girlfriend (She just blew me; Shit was SO cash). You are all faggots who should just kill yourselves. Thanks for listening.

    #298339
    nhojder
    Participant

    Quote:

    Jaunzems bla bla bla bla


    Sit down, Dinozzo.

    i dritvai kociņ, kas tik jums te nepanesās. 😀

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 14 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā