Mans overclocking

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Mans overclocking

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 29 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #145815
    IT
    Participant

    Cav,

    Es te drusku paklokoju savu datoru.

    Un ja man saakumaa bija 3,2 Ghz 2 kodolu procesors, tad tagad man ir 3,4 Ghz 4 kodolu procesors, riktiigi labi uzklokoju. Itkaa tas viss skaitlis 3,2 vai 3,4 apziimee gigahercus, bet tiem skaitliem, es lasiju internetaa, ka arii vini atseviski noziime kautko, jo kr4 tas pirmais trijnieks noziimee ka man var ielikt ddr3 ramus ieksaa datora, diemzel to skaitli man neizdodas palielinaat, tur jakloko diezgan ilgi un vajag tik zemu temperatuuru, cik vel nav atklaata, es taa lasiju internetaa. Otrais skaitlis (peec klokosanas 4) taatad cetrinieks apzime to, cik ir kodoli. No saakuma man bija 2 kodoli procesoram, a tagad ir 4, uzreiz var just ka aatraak dators strada. Piemeram agraak kad speleju vienu speli kautkaadas gonkas, tur takaa bija 2 masiinas saakumaa, a tagad ir cetras, mans draugs teica, ka procesoram tagad ir 4 kodoli, tapeec vins var vairaak izdomaat viskautko.

    Es domaaju ka sodien varbuut vel paklokosu, ceru ka dabuuusu vel klat kadus 2 vai 3 kodolus. Mans draugs teica (ja tas pats ieprieksejais) vins teica ka vins man palidzes un tad mes uzklokosim ari ddr, lai rams strada kaa ddr4. protams tam vajadzees dzesi, draugs teica, ka mes datoru nonesiisim pagrabaa un pieliksim klat sabvuferi ar to caurumu pret procesoru un uzliksim muziku uz visskalaako lai tas sabvufers pus gaisu virsu procesoram, riktigi labi buus.

    Es jums zinosu te par visu cik mes esam uzklokojusi.

    Aa un vel man teica, ka var takaa samainiit voltaazu procesoram, teica, ka tur kautkaadi vadi jaliek, lai lielaaka elektriba vai kautkas taads, un jo lielaka jo labaaka, es domaju ka pieliksu procesoram klat no barosanas bloka to melno vadu kas naak, jo tur esot 64 volti, es ceru ka viss bus baigi labi un dabusim lai rams strada ddr4 un lai butu kadi 8 kodoli, tad man skiet ka man kompis pavilks gta san andreas.

    #168563
    Foxsk8
    Participant

    :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

    Tādu clocku neesmu sen redzējis 😀 😀 😀 😀

    Laikam tas tavs draugs, ja vispār tāda ir, no PC maz ko saprot. Nu neizdevās tev te kādu uz muļķi paķert. Vislabākais, kas man no šī visa patika, par tam mašīnām. Bija 2, tagad 4.

    P.S. Vai tiešām tev patīk, ka par tevi ierēc?

    #168564
    Mr.Death
    Participant

    Tu zin vecīt vai nu tu esi atpalicis vai arī kā? Kas tad tā kloko kompi!? Es savējam paņēmu no elektrības skapja pa taisno trīs fāzes atvilku līdz sistēmblokam un uztaisīju procesoram atsevišķu barošanu, par dzesēšanu patstāvīgi korpusā beru ledu un leju aukstu ūdeni (man viņš organiskā stikla). Ja godīgi.. ar to papildus barošanu jau vien panācu ka manējam nevis ir 2 vai 4 kodoli – bet viņš tos ģenerē! jo ilgāk tur ieslēgtu jo vairāk kodolu. Par atmiņu nemaz nerunāsim.. arī tur viss tiek ģenerēts (ar katru sekundi pieaug pa 3 GB RAM) Tiesa jā.. strādā labi.. uz manējā pat carbons nekarās. :duno:

    p.s. es neesmu debīls (es tikai izliekos) 😀

    #168565
    samurajs
    Participant

    A es dzirdēju, ka varot vecu kompi dārzā iestādīt. Tas rudenī salaižot saknes, bet pavasarī izdzenot kātu, uz kura lapu vietā ir laptopi! Atliek novākt ražu! :rofl: :rofl: :rofl:

    #168566
    IT
    Participant

    Ko es tādu pateicu? Vai arī mans draugs man kautko sameloja?

    Es vinjam tikko pazvaniju un vins teica, ka viss ko ir teicis, nav neko melojis, vins pats savu procesoru 2,2 uzklokoja uz 2,8, iedomajieites veseli 8 kodoli, vinam iet doom3, es domaju varbut pirksu jaunu datoru, bet tad toc nemsu celeron 1,9, riktigi labs, uzreiz jau no veikala ar 8 kodoliem.

    Vins saka ka taada kodolu genereesana, kaa saka edgars, tada nav iespejama, jo vindows atbalsta tikai maksimums 9 kodolus, un vins saka ka taadaa gadiijumaa ja tu savu datoru diezgan ilgi tureetu iesleegtu, tad tev vairs kodolu skauts vairak par 9 nepalielinaatos, bet vienkarsi pieskaititos kadi 2 vai 3 kodoli cietajam diskam lai atrak griezas, un viss, a pec tam dators var uzkaarties.

    Un mans draugs saka ka arii ar ledu nevar atdzeseet, jo vins izkusiis un saliis ieksa kautkados tur rezistorus un diodes un tad var vini izspragt ara un tad var neiet daudzas programmas un speles.

    #168567
    Mr.Death
    Participant

    /me izlasot šito izkrita salātbļoda no rokām un uzgāzās uz tastatūras. :D:D:D

    #168568
    IT
    Participant

    Luudzu pasaki par ko tu taa smejies?

    Tu proti labaak klokot, tad pamaaci mani luudzu arii, jo es arii sev gribu tikpat jaudiigu datoru uzklokot kaa citiem.

    Mees ar draugu chatojaam skaipaa un vins teica, ka ir no aarzemju forumiem uzzinaajis viskautko jaunu kaa var paaatrinaat datora darbosjhanos.

    kr4 viens veids vinjs teica ka ir taa ka ieiet labajaa pogaa uz striipas blakus start un tad spiez uz task maneger un tad tur jaieiet pie procesiem un jaizsledz nevajadziigie. Es izsleedzu cetrus svchost.exe, jo vini bija man pa daudz bija 5, un izsleedzu es arii explorer.exe un tad man likaas ka pazuda ikonas no darbvirsmas un arii pazuda start, es nevareju ieiet speelees, bet ar alt un tab palidzibu iegaju skype chataaa pie drauga un jautaju kapec ta notika, vins teica ka starteejaas kautkads tur linux un tas ir daudz labaaks, bet tad man dators parstarteejaas un atkal strada man vindows. isteniba es pat isti nesapratu vai ar to linux bija atrak uz taam dazaam minutem jo speles jau nevareja ieiet, draugs teica, ka vins uzzinas ka no taa linuxa var spele ieiet, un tad es atkal izslegsu tos nevajadzigos procesus lai iezledzas linux un parbaudisu vai pa istam iet atrak.

    aa un vel sodien man radija daudz reiz ka kautkas norton trial end nu kautkas taads, kr4 sapratu, ka man norton antivirusa failu ir inficeejusi datoru viirusi, es aizgaju uz desktopa un izdzesu to failu kur iet norton bet tapat raada, liekas ka nemaz nav izdzesies norton antivirus, jus nezinat kaa izdzest vinu vai ari kaa izdzest to viirusu labaak, jo vins ik pa bridim kautko raksta man.

    tas itkaa viss. man draugs tagad lasa kautkados citos forumos kaa uztaisiit datoru aatraaku kur anglu valodaa rakstiits, ja kas jauns, es jums pateiksu kas jauns un kaa man dators iet.

    #168569
    preddetor
    Participant

    tas bija stulbaakais, ko jebkad biju dzirdeejis… 😀 ja darbinaasi pc bez cpu feena, tad naakotnee wari palikt bez pc! un kas par melnu wadu? ja tas is tas ko es domaaju, tad tu izcepsies… un kur tu winju spraudiisi? un sabi par dzeseetaaju?! ja nav kontakta ar radiaatoru tad ir psc! karo4e kaa jau teicu tas ir stulbaakais ko esmu dzirdeejis… pats overclocking process ir biistams cpu veseliibai… un kur tu to stulbumu par tiem kodoliem izkasi? procim ir wai nu wiens, wai nu divi by default… kodols ir dzelzis, kuru newar palielinaat, wai dupliceet! man liekas ka tew ir suudiigi ar walodaam un galvu! wispaar izklausaas reeciigi… 🙂 war izreektiez!

    #168570
    Loading
    Participant

    Esmu uz 5Ls gatavs derēt, šitas nāk ‘IT’ no boot.lv ….

    #168571
    aidskillz
    Participant

    Roflercakes… 😀 😀 😀 😀 😀

    Noteikti DJTelemunDos maskejas…

    Ja tu no Liepajas, pazvani man, pa 20Ls iemacisu.

    #168572
    preddetor
    Participant

    nu nezinu… palasot citus comentus war daudz iemaaciities:D! tu= idiots wai izliecies? nu nopietni- tavs draugs ir no chukchjas nomales? p.s. tik stulbs subjekts newar buut! ok. wisi war iereekt, bet warbuut cilweeks ir galiigi gariigi slims, bet juus par winju smejaties! newar taa! 😀

    #168573
    Mr.Death
    Participant

    Tu zini IT.. es nedomāju ka Tu esi debīls. Es vienkārši Tevi sāku respektēt dēļ Tavas tik ļoti labās humora izjūtas. :rofl:

    #168574
    Ogijs
    Participant

    Dienas deva izsmieta 😀 😀 😀 :win: :win: :win: :win: 😀 😀 😀

    #168575
    samurajs
    Participant

    Rēcam mēs ta rēcam, bet kur pamatskolniekam, piemēram, zināt, kas ir procesora kodols? Es pat apšaubu, ka visi no šā portāla “resnā gala” to precīzi zin (no fizikas/elektronikas viedokļa) :rofl:

    #168576
    Loading
    Participant

    samuraj, beidz. doom3 ir aizvēsturiska spēle, tagad visi pamatskolnieki spēlē CS 🙂

    #168577
    osh
    Participant

    Nu, nez, es jau pēc kāda otrā teikuma sapratu, ka tas ir izdomāts fufelis un tālāk nelasīju. Varbūt tur tiešām tālāk ir kaut kas tik ļoti smieklīgs, ja jau jūs te visi tik šausmīgi uzjautrināti esat.

    #168578
    Gustins
    Participant

    šito vajadzētu pārmest uz humora sadaļu :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

    #168579
    IT
    Participant

    Nu bet luudzu beidziet mani izsmiet, aa jaa un paldies ka pateicaat par taadu adresi kaa boot.lv, tur forumaa cilveeki ir daudz atsauciiigaaji un izpaliidziigaaki.

    Un ja kas man izdevaas ieguut ddr4.

    #168580
    osh
    Participant

    IT wrote:

    Un ja kas man izdevaas ieguut ddr4.

    Kur ta tik švaki? DDR4 jau sen ir novecojis, varēji arī nepūlēties.

    #168581
    Mr.Death
    Participant

    … 😀 😀 😀

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 29 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā