Lidojošās automašīnas jau pēc pieciem gadiem

Nākamais lielais transporta veids ir autonomās lidojošās automašīnas. Tā uzskata Intel dronu galvenais vadītājs, Anil Nanduri. Mēs iespējams varēsim redzēt lidojošās automašīnas jau nākamo piecu gadu laikā.

Ekskluzīvā intervijā ar Cnet, Nanduri runāja par nākotnes tehnoloģiju ar lidojošām automašīnām kā visprecīzāko inovāciju. Lidojošie automobiļi iespējams nebūs pieejami mērogā, bet Nanduri uzskata, ka automašīnas noteikti parādīsies debesīs.

Šodien droni ir noderīgi dažādiem mērķiem, tostarp izklaidei, pārbaudēm un pat preču piegādei mājās. Pamatojoties uz līdzīgu autonomu tehnoloģiju, Nanduri sagaida autonomu gaisa satiksmi, lai atrisinātu trīsdimensiju sauszemes satiksmes problēmu. Nākamajos desmit gados, pēc viņa domām, varētu pat lidot taksometri, lai atvieglotu pilsētas ceļus.

Pat ja ir vairākas priekšrocības, ko rada dažu ceļu satiksmes pārcelšana uz debesīm, ir arī daudz problēmu, tostarp drošība un komforts.

Nanduri teica, ka autonomās braukšanas tehnoloģijas un lidojošo automašīnu priekšrocības ir daudz vairāk nekā šķēršļi. Piemēram, viņš paskaidroja, ka izmaksas par automašīnu novietošanu debesīs ir mazākas nekā to novietošana pazemes tuneļos.

Pilno interviju iespējams izlasīt Cnet.

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

One Response

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt