Pamācība – kā iebarot kaķim tableti + tik pie kāmīša?

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Pamācība – kā iebarot kaķim tableti + tik pie kāmīša?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #145837
    shady
    Participant

    Katram taču ir gadījies kaķim vai kādam citam kaķa izmēra mājdzīvniekam mēģināt iebarot kādu tableti pret spalīšiem, vai kādi vitamīnu kompleksu, lai mīluļa spalva zibsnītu un laistītos? Atradu, kā to var panākt + tikt pie jauna kāmīša… 🙂

    Tātad:

    1. Savāciet kaķi un noguldiet uz savas kreisās rokas, turiet kā zīdaini. Ar rādītājpirkstu un īkšķi maigi sapiediet kaķa vaigus, turot tableti labajā rokā. Kad kaķa mute atveras, iemetiet tableti mutē un ļaujiet kaķim aiztaisīt muti un norīt tableti.

    2. Paceliet tableti no grīdas un izvelciet kaķi no pagultes. Sažmiedziet kaķi kreisajā rokā un atkārtojiet procesu.

    3. Izvelciet kaķi no guļamistabas un aizmetiet apslienāto tableti.

    4. Sadabūjiet jaunu tableti, turiet kaķi, kā iepriekš, ar kreiso roku stingri turot kaķa pakaļkājas. Atspiediet viņam vaļā žokļus, ar labās rokas rādītājpirkstu iegrūdiet tableti viņam rīklē, aizspiediet muti un noskaitiet līdz desmit.

    5. Izvelciet tableti no akvārija un kaķi no skapjaugšas. Sadabūjiet sev kādu asistentu.

    6. Nostājieties uz ceļiem, stingri turiet kaķi starp kājām. Turiet visas viņa ķepas. Ignorējiet kaķa lāstus. Asistentam ir cieši jātur kaķa galva, jāiegrūž viņam žokļos koka lineāls un jāieslidina tablete pa lineālu kaķim mutē.

    7. Nodabūjiet kaķi no aizkaru stangas un salūkojiet jaunu tableti. Atgādiniet sev, ka jāiegādājas jauns lineāls un aizkari. Savāciet saplēsto vāzi.

    8. Ievīkstiet kaķi lielā dvielī un lieciet asistentam uzgulties tam virsū tā, lai no paduses rēgotos ārā tikai kaķa galva. Iebāziet tableti kokteiļu salmiņā, atlauziet kaķim muti vaļā ar zīmuli un iepūtiet salmiņā.

    9. Izburtojiet etiķeti, lai noskaidrotu, vai tablete nav kaitīga cilvēkam. Iedzeriet vienu alu, lai tiktu vaļā no garšas. Apsaitējiet asistenta roku un nekavējoties notīriet asinis no paklāja ar aukstu ūdeni un ziepēm.

    10. Savāciet kaķi no kaimiņu šķūņa. Paņemiet vēl vienu tableti. Attaisiet vēl vienu alu. Iebāziet kaķi bufetē un iespiediet viņa kaklu durtiņās, lai ārā rēgojas tikai galva. Ar ēdamkaroti atlauziet viņam vaļā muti un iestūķējiet mutē tableti.

    11. Salūkojiet skrūvgriezi un ielieciet bufetes durtiņas atpakaļ eņģēs. Izdzeriet alu. Arī drusku konjaka. Izpētiet, kad jums pēdējoreiz bija potes pret stinguma krampjiem. Dezinficējiet vaigu ar konjaku. Izmetiet saplēsto T-kreklu.

    12. Izsauciet ugunsdzēsējus, lai nodabū to sasodīto lopu lejā no koka otrā ielas pusē. Atvainojieties kaimiņam, kas, vairīdamies no kaķa, ir ietesies ar autiņu žogā. Paņemiet pēdējo tableti.

    13. Sašņorējiet zvēra priekškājas un pakaļkājas kopā un piesieniet kaķi pie galda kājas. Sadabūjiet kādas pamatīgas stangas. Iestampājiet kaķim mutē tableti, tad liellopa filejas gabalu un salejiet viņam rīklē litru ūdens, lai noskalotu tableti.

    14. Izdzeriet atlikušo konjaku. Palūdziet asistentam, lai aizved jūs uz ātro palīdzību, mēģiniet nomierināties, kamēr dakteris jums sašūs roku un izvilks tableti laukā no labās acs. Mājupceļā iegriezieties mēbeļu veikalā un pasūtiet sev jaunu galdu.

    15. Zvaniet uz dzīvnieku patversmi, lai savāc to monstru. Iegādājieties sev kāmīti.

    (Protams, nejau mans sacerēts)

    #168790
    Foxsk8
    Participant

    Būs uz savu melno mūdzeni jāizmeiģina 😀 😀 😀

    #168791
    shady
    Participant

    heh – patiesibā jau no pirksta izzīsts tas nav, jo kaķi tomēr ir ellīgi spītīgi..

    Galu galā man arī ir kaķene un ar tabletes iebarošanu ar ir biku problēmas;)

    #168792
    usins
    Participant

    :D:D:D:D:D

    #168793
    zAremba
    Participant

    :rofl: kakjiem gan vaig pieeju … :rofl:

    #168794
    Tvinky
    Participant

    Es neatceros kā, bet es kaut kā ar apiešanas metodi tos vitamīnus štopēju mutē 🙂 Pēc kādas 3 reizes šķiet vairs nepretojas un labprāt pats sagrauž…

    #168795
    samurajs
    Participant

    Mans lops saņēma tableti pulverī sasmalcinātā veidā. Pēc tam vēl aplaizījās 🙂

    #168796
    usins
    Participant

    te gan daudziem kakiishi.. 🙂

    #168797
    preddetor
    Participant

    it kaa nebuutu vienkaarshaak tableti sasmalcinaat, ielikt teejkarotee un pievienot biku uudeni un iedziit karoti lopam riiklee? un veelviens variants… nopeerc kaamiiti, tableti iebaro kaamiitim, kaamiiti- kakjim… 😀 😀 😀

    #168798
    Ogijs
    Participant

    16. Kamēr kaķis dusmīgs šņāc, tikmēr ātri ieliec tableti viņam mutē 😀

    #168799
    Tvinky
    Participant

    Ogijs wrote:

    16. Kamēr kaķis dusmīgs šņāc, tikmēr ātri ieliec tableti viņam mutē 😀

    Un ar saskarāpētām rokām laimīgs aizej 😀 Tad labāk dvielī vēl ietīt, lai neplēš rokas – ja tik nikns tas kaķis 😉

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā